Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Sony Walkman NW-ZX2 digitaalinen soitin

Paras mobiili äänentoisto

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Sony Walkman NW-ZX2 digitaalinen soitin
4905524976458_1.jpg 4905524976458_2.jpg 4905524976458_3.jpg

Hinta

1298,00 EUR

Osamaksulla 57.08 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Sony Walkman NW-ZX2 digitaalinen soitin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Sony Walkman NW-ZX2 digitaalinen soitin

Paras mobiili äänentoisto
NW-ZX2 on todellinen laatutuote. Nauti korkean resoluution äänentoistosta, jonka S-Master HX -tekniikka optimoi. DSEE HX skaalaa myös pakatut äänitiedostot lähelle korkeaa resoluutiota ja takaa täyteläisen, studiolaatuisen äänen. Yli 33 tunnin toistoajan ansiosta voit nauttia musiikista missä tahansa.

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus
Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Täyteläisempää musiikkia
Digitaalinen S-Master HX -vahvistin vähentää vääristymiä ja taustamelua laajalla tausta-alueella.

Nauti uskomattoman upeasta äänenlaadusta
Tavallinen tarkkuus eroaa selvästi HD-videosta, ja korkean resoluution ääni on samalla tavoin laadukkaampaa kuin MP3-tiedostot tai jopa CD-levyt – kuulet jokaisen henkäyksen ja rummuniskun. Lisäksi S-Master HX‑digivahvistin vähentää vääristymiä ja takaa, että pääset nauttimaan alkuperäisen tasoisesta kuunteluelämyksestä.

Päivitä suosikkikappaleesi
NW-ZX2-sarjan Walkman ei ainoastaan toista korkean resoluution tallenteita vaan parantaa myös muun musiikkisi laatua. DSEE HX palauttaa esimerkiksi MP3-tiedostojen pakkaamisessa kadonneet yksityiskohdat ja tuottaa alkuperäistallenteen tasoisen musiikkielämyksen, kuuntelitpa Dvorakia tai elektronista musiikkia.

LDAC: Laadukasta langatonta kuuntelua
LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC:n kolminkertainen siirtonopeus muihin langattomiin tekniikoihin verrattuna tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

Kestävä alumiinirunko ja kuminen kädensija
Alumiinirunko ja takaosan kuminen kädensija tekevät laitteesta käteen sopivan.

Laitteen täydeltä mahdollisuuksia
Voimistettu virtalähde takaa energiatehokkaan johtavuuden, joten äänessä on vähemmän kohinaa, ja se tuntuu voimakkaalta ja jykevältä.

Musiikin kuuntelua tuntien edestä
NW-ZX2:n sisäistä muistia voi täydentää microSDXC-muistikortilla. Pitkäkestoisen akun ansiosta voit kuunnella tallentamaasi musiikkia pitkään.

Lisää leikkisyyttä Androidilla
NW-ZX2-mallissa on Android 4.2, mikä tekee siitä älylaitteen. Lataa pelejä ja videoita Google Play-kaupasta, tallenna videoita ja mukauta käyttö juuri sinulle sopivaksi.

Intuitiivinen kosketus
Laadukas 10 cm:n (4,0 tuuman) näyttö on kosketusherkkä, joten voit helposti kuvaketta koskettamalla käyttää eri toimintoja. Käyttö onnistuu kuin luonnostaan ilman aiempaa kokemusta.

 • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa
 • DSEE HX parantaa musiikin korkean resoluution tasolle
 • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun
 • 128 Gt:n tallennustila
 • Kuvakoko 10,2 cm (4 tuumaa)
 • Näytön resoluutio 854 x 480
 • Akunkesto 33 tuntia (korkean resoluution ääni), 60 tuntia (MP3)
 • Latausaika (täysi lataus) 4,5 tuntia
 • Bluetooth, NFC, Wi-Fi
 • Äänen toisto: AAC, AIFF, ALAC, DSD, FLAC, HE-AAC, PCM, MP3, WMA
 • Videotoisto: AVC (H.264/AVC), MPEG4, WMV 9
 • Paino 235 g

Väri Musta
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu