Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Sony ICD-SX2000 sanelin

Digitaalinen sanelin, jossa Bluetooth-kauko-ohjain

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Sony ICD-SX2000 sanelin
4548736006829_1.jpg 4548736006829_2.jpg 4548736006829_3.jpg 4548736006829_4.jpg

Hinta

255,00 EUR

Osamaksulla 13.62 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Sony ICD-SX2000 sanelin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Sony ICD-SX2000 sanelin

Hienosäädä tallenteet kolmisuuntaisella suuntamikrofonilla
Varmista tarkka äänentallennus säätämällä sisäänrakennettuja suuntamikrofoneja olosuhteiden mukaan. Zoomauksen ansiosta voit tallentaa ääntä tarkasti esimerkiksi liiketapaamisissa ja pienryhmäluennoilla, XY-asetus tehostaa musiikin tallennusta ja laaja stereo -asetus soveltuu ulkoilmatapahtumiin ja konferensseihin.

Älypuhelinohjaus helppokäyttöisellä REC Remote -sovelluksella
REC Remote -sovelluksella, joka on saatavilla Google Playsta (Android-laitteet) ja App Storesta (iOS-laitteet), voit hallita tallenninta Bluetooth-yhteyden kautta. Aloita ja lopeta tallentaminen, säädä voimakkuutta ja asetuksia tai lisää raidan merkintöjä, jotta löydät haluamasi sisällön nopeasti. Helppokäyttöisellä puhelimen etäkäyttöliittymällä voit käyttää, tarkkailla ja järjestää tallenteita.

Useiden tiedostomuotojen tuki helpottaa musiikin toistamista
ICD-SX2000 tukee suosituimpia musiikkitiedostomuotoja, kuten MP3, WAV ja FLAC. FLAC-tuen (Free Lossless Audio Codec) ansiosta voit kuunnella pakattuja musiikkiraitoja äänenlaadusta tinkimättä.

Verraton äänenlaatu Linear PCM -tallennuksen ansiosta
Linear PCM -tallennuksen (96 kHz / 24-bittiä) ansiosta tämä sanelin tallentaa live-esityksien ja tapahtumien hienoimmatkin äänivivahteet. Laite tallentaa CD-laatua parempaa ääntä, joten se soveltuu erinomaisesti muusikoille, jotka haluavat talteen aidon, alkuperäisen äänen.

Laajenna muistia SD-kortilla
SD-korttipaikan ansiosta voit tallentaa entistä enemmän tallenteita. Voit laajentaa laitteesi 4 Gt:n muistia käyttämällä 32 Gt:n microSDHC-korttia tai jopa 64 Gt:n microSDXC-korttia. LPCM-tasoista (96 kHz / 24-bittiä) ääntä ei voi tallentaa suoraan microSDHC- tai microSDXC-kortille.

USB Direct -toiminnon ansiosta voit muodostaa yhteyden ilman kaapeleita
Älä tuhlaa aikaasi kaapeleiden kytkemiseen. Sisäänrakennetun USB-liitännän ansiosta voit liittää sanelimen suoraan tietokoneeseen, mikä tekee tallennusten siirtämisestä ja tallentamisesta helppoa.

Sisäänrakennettuun 16 Gt:n muistiin mahtuu useita tallenteita
LP-tilassa voit tallentaa jopa 636 tuntia tallenteita (MP3, 48 kb/s), mikä riittää hyvin useaankin bänditreeniin, kokoukseen tai haastatteluun. Voit myös tallentaa jopa 6 tuntia 35 minuuttia korkealaatuista LPCM-ääntä (96 kHz / 24-bittiä).

Sisäänrakennettu kolmijalkakiinnitys vähentää tallenteiden värinää
Sisäänrakennetun kolmijalkapaikan ansiosta kolmijalka voidaan kytkeä kätevästi tallennettaessa erilaisia tapahtumia, kuten bänditreenejä, kokousesitystä tai haastattelua. Kolmijalan käyttäminen vähentää alustasta, kuten pöytätasosta, välittyvää värinää.

 • Suurin tallennusaika 636 h
 • Kiinteä mikrofoni
 • Sisäänrakennettu näyttö
 • Kuulokeliitäntä
 • Sisäinen muisti 16 GB
 • MicroSD-korttipaikka

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu