Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Sitecom CMPSC-WLR7100 X7 AC1200 Wi-Fi reititin

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Sitecom CMPSC-WLR7100 X7 AC1200 Wi-Fi reititin
8716502027620_1.jpg 8716502027620_2.jpg 8716502027620.jpg

Hinta

99,00 EUR

Osamaksulla 7.12 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Sitecom CMPSC-WLR7100 X7 AC1200 Wi-Fi reititin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Sitecom CMPSC-WLR7100 X7 AC1200 Wi-Fi reititin

Tällä langattomalla AC reitittimellä voit luoda nopean langattoman verkon ja jakaa internetin, tiedostot ja laitteet kotisi verkkoympäristössä.

Reititin tukee 802.11ac standardia, jonka langaton Wi-Fi teknologia vie verkkosi aivan uudelle tasolle. Laite ei mahdollista pelkästään nopeinta langatonta verkkoa, vaan myös vakaamman Wi-Fi yhteyden. Useiden yhtäaikaisten HD-videoiden toistosta tulee nautinnollista tasaisen ja keskytymättömän kuvanlaadun ansiosta.

Tämä reititin mahdollistaa langattoman nopeuden jopa 300Mbps asti 2.4 GHz taajuudella ja jopa 900 Mbps asti 5 GHz taajuudella. Standardi 2,4 GHz taajuus on ideaalinen kevyempiin sovelluksiin kuten nettiselailuun, sähköpostiin ja verkkopankkiin, kun taas vähemmän ruuhkainen 5GHz taajuus sopii vaativiin sovelluksiin kuten HD videoiden toistoon ja nettipelaamiseen. Laitteessa on erittäin laaja langaton kattavuus neljän sisäisen antennin ansiosta. Lisäksi siinä on neljä Gigabit porttia, joiden ansiosta saat kaapelilla nopeutta jopa 1000Mbps, johon voit yhdistää vaativimmat laitteesi kuten pelikonsolit tai tietokoneet, joilla käytetään raskaita ohjelmia.

Pystyt helposti määrittämään kaksi vierasverkkoa, yhden 2,4 GHz Wi-Fi verkkoon ja toisen 5 GHz Wi-Fi verkkoon. Vierasverkon avulla voit tarjota vieraileville ystävillesi tai sukulaisille suojatun ja nopean internet yhteyden niin, että omiin henkilökohtaisiin tiedostoihin ja verkkoon pääsy on estetty.

Sitecom Cloud Security mahdollistaa kattavan reaaliaikaisen suojan verkkouhkia vastaan. Reititin tarkistaa jokaisen avatun nettisivun tietokannasta, onko sivu turvallinen ja varoittaa jos se ei ole. Ja koska suoja on sisäänrakennettu, kaikki yhdistetyt laitteet pääsevät hyödyntämään tätä suojausta. Sitecom Cloud Security antaa suojan viruksia, tietojenkalastelua, haitallisia verkkosivuja ja sovelluksia vastaan. Lisäksi on mahdollista estää mainoksia ja verkkoseurantaa. Reitittimen mukana saat automaattisesti ilmaisen 6 kuukauden kokeilun Sitecom Cloud Security ohjelmaa.

Reitittimessä on USB 2.0 portti, johon voi yhdistää ulkoisen kovalevyn, tulostimen tai web kameran ja jakaa laite kaikkien verkossa olevien käyttäjien kesken. Tulosta mistä vain kotoasi tai varmuuskopio tiedostot mistä tahansa laitteesta yhdistettyyn kovalevyyn. Sisäänrakennetun DLNA media serverin ansiosta voit toistaa kovalevylle tallennettuja videoita DLNA-varmennetuilla laitteilla missä vain.

Reititin on suojattu yksilöllisellä etukäteen asetetulla WPA2 suojaus salasanalla niin, että voit yhdistää laitteesi helposti yhdellä OPS napin (One-Push-Setup) painalluksella. Reititin on myös IPv6 valmis.

Reititin vakuutta myös sen kompaktilla koolla ja innovatiivisella muotoilulla. Ympärillä olevat ilma-aukot mahdollistavat maksimaalisen ilman kierron. Mukana tulevalla jalustalla laitteen voi asettaa joko pöydälle tai kiinnittää seinään.


 • Langaton nopeus jopa 300 Mbps 2.4 GHz taajudella ja 900 Mbps 5 GHz
 • Yhtäaikainen Dual-Band: hyödynnä kahta langatonta verkkoa
 • Erittäin laaja langaton kantama: 4 sisäistä antennia
 • Langallinen nopeus: jopa 1000 Mbps, ideaalinen HD toistoon
 • 1 USB 2.0 portti: yhdistä & jaa kovalevy tai tulostin
 • DLNA-server: toista mediaa suoraan DLNA soittimessa
 • Sitecom Cloud Security: verkkosuojaus viruksia ja tietojenkalastelua vastaan
 • Vierasverkko: tarjoa ystävillesi nopea ja suojattu verkko
 • WPA2-security: esi asetettu, yksilöllinen WPA2 salasana
 • IPv6 valmis

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu