Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Salibandy
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Ainutlaatuinen Torsion Kick System (TKS)-teknologia vaikuttaa varteen laukauksissa. Tämän avulla varresta siirtyy enemmän voimaa pallolle laukaistaessa. EXEL:n Highest Level Carbon varsi parhaan mahdollisen balanssin sekä pelituntuman saavuttamiseksi. X-lavan rakenne maksimoi voiman siirron. Lavan esikäyristys mahdollistaa täydellisen pallonhallinnan sekä laukaisu tarkkuuden. DGS-T3 huippu grippi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Huippusuositty X-Play Nano salibandymaila, jonka tasapainoinen suora varsi tarjoaa hyvän pelituntuman. X-lavan pieni esikäyristys helpottaa pelaamista ja mahdollistaa tarkat laukaukset. X-Playssa yhdistyvät vahvuus ja joustavuus. Mailan suorasta ja ovaalista varresta saa pitävän otteen, jolloin pelaaja pystyy hyödyntämään kaiken voiman ja tehon. Mailan varren pituus 101cm ja taipuma 26mm. DGS (Double Grip System).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Alex Ruddin nimikkomaila ja junioreiden kilpamaila.
 • 82 tai 87cm pitkä ovaalivarsi, materiaalina Composite R600 ja jäykkyys 32mm.
 • Patentoitu SBS (StickBalanceSystem) minkä avulla päätät itse mailan painopisteen.
 • Shaftkick on mediumfast.
 • Uusi kauden 17-18 lapa Razor missä 9mm kouru ja huippuhyvä pallotuntuma.
 • Vain rajoitettu erä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Alex Ruddin nimikkomaila.
 • Kevyt 101cm ovaalivarsi, jäykkyys 27mm ja patentoitu SBS (StickBalanceSystem) minkä avulla päätät itse mailan painopisteen.
 • Shaftkick on ultrafast.
 • Otepinta uusi ohuempi sweoval.
 • Uusi kauden 17-18 Razor-lapa jossa 9mm kouru ja huippuhyvä pallotuntuma syöttöihin ja laukauksiin.
 • Vain rajoitettu erä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Erittäin kevyt 101cm oikea ovaalivarsi, jäykkyys 27mm. Triad- varsi jonka kolmiomuoto tuottaa lisää voimaa laukaukseen. Patentoitu SBS(StickBalanceSystem) jonka avulla säädetään painopiste. Shaftkick on ultrafast. W1P-grippi. Avox MBC -lapa, jossa suuri 9,5mm kouru sekä ainutlaatuinen CPB-hiilikuituvahvike.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
EXEL:n huippumaila.

 • Mailassa HELIX varsiteknologia.
 • TKS (Torsion Kick System) teknologian ansiosta mailan kiertojäykkyys on progressiivinen, joka luo herkemmän pallotuntuman sekä enemmän voimaa laukauksiin.
 • Mailassa uusi AIR lapa, jonka DRS (Double Rib System) teknologia minimoi lavan ilmanvastuksen ja maksimoi mailanpään nopeuden.
 • AIR lavan pohjassa kitkaa vähentävä uritettu rakenne.
 • 100% hiilikuitu varsi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Täyspitkä 103cm oikea ovaalivarsi, jäykkyys 26mm, patentoitu SBS (StickBalanceSystem) minkä avulla päätät itse mailan painopisteen. Varressa myös Tipkick ja Powerrails. Shaftkick on ultrafast. W1P-grippi. Avox MBC -lapa, jossa ainutlaatuinen CPB-hiilikuituvahvike.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
EXEL:n Square1 maila on saanut vaikutteensa jääkiekkovarresta.

 • Neliskanttinen otepinta maksimoi pallokontrollin minimoiden mailan mahdollisen pyörähtämisen kädessä.
 • Kulmikas varsirakenne ohjaa mailan taipumaa hallitusti laukaisusuuntaan.
 • ICE lapa on esikäyristetty, kevyt lapa, jossa kitkaa vähentävä uritus, lisää tehoa laukauksiin.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Täyspitkä 103cm ovaalivarsi, jäykkyys maksimaalinen 23mm, CarbonT1200-materiaali ja patentoitu SBS (StickBalanceSystem) minkä avulla päätät itse mailan painopisteen. Shaftkick on superfast. W1P-grippi. Block MB-lapa, jossa erittäin hyvä pallotuntuma. 8,5mm:n kouru ja esikäyristys mahdollistavat kovat laukaukset.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Huippusuosittu X-Play, tallipelaajien suosima maila. Ylittämätön yhdistelmä tarkkuutta ja laukaisuvoimaa. X-lapa on suunniteltu yhdistämään Megalomaniac- ja Chill! – lapojen parhaat ominaisuudet. Kourua on hieman vähemmän kuin Chill!:ssä mahdollistaen tarkat syötöt myös yhdellä kosketuksella, jäykemmän rakenteen mahdollistaessa kovat laukaukset.

 • Pieni esikäyristys helpottaa pelaamista.
 • Kevyt komposiittivarsi.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Huippu maalivahdin housut.
 • Flex Zone rakenne polvissa ja ristiselässä.
 • Velcro kiristykset sekä vyötärökiristys.
 • Erittäin topattu edestä parhaan peittävyyden saavuttamiseksi.
 • Lahje leikattavissa kahdesta osasta.
 • Vetoketjut lahkeissa.
 • Kestävä Cordura materiaali.
 • Hengittävä kangas.
Useita kokoja
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 125

Asettelu