Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Seppo Saraspää: Suomalaisen luontopäiväkirja

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Seppo Saraspää: Suomalaisen luontopäiväkirja

Hinta

12,90 EUR

Osamaksulla 3.54 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 2,8 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Seppo Saraspää: Suomalaisen luontopäiväkirja

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Seppo Saraspää: Suomalaisen luontopäiväkirja

Suomalaisen henkiseen perimään kuuluu yhteys luontoon. Maamme kaupungeissakin eletään vain parin kolmen sukupolven päässä ajasta, jolloin luonnon rytmit sanelivat elämisen ehdot. Ja lukemattomat suomalaiset vaalivat edelleenkin yhteyttään metsiin, järviin, soihin ja rannikkoon. He retkeilevät ja mökkeilevät, kalastavat ja metsästävät, marjastavat ja sienestävät. He haluavat elää ulkoilmassa, nauttia luonnosta - ja tallentaa kokemuksensa.

Kirjailija Seppo Saraspää muutti vuosia sitten todeksi haaveensa luonnon ympäröimästä elämästä. Ivalon Kenkäniemessä asuva Saraspää tunnetaan paitsi monipuolisesta romaani- ja novellituotannostaan, myös luonnonläheisen elämän tietokirjoista. Nyt hän on koonnut värikkään ja kuvitetun päiväkirjan, joka opastaa luontoharrastajaa elämysten pariin ympäri vuoden - ja antaa tilaa omien kokemusten, saaliiden, retkien ja tunnelmien tallentamiseen.

Kirjoittaja Seppo Saraspää

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Zdenek Miler: Myyrän satuaarre

  13,90 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  Vuosi 2011 on Myyrän ja sen isän Zdenek Milerin juhlavuosi! Sen kunniaksi julkaistaan hieno satukokoelma.Haluatko tietää, millaisia satuja Zdenek Miler kuvitti, ennen kuin hän tutustui Myyrään? Ja miten kaksikko tutustui? Ja kuka oikeastaan piirretyissä nauraa, itkee,kihertää ja paapattaa myyrän puolesta? Uutuuskirjasta selviää monta muutakin hauskaa asiaa, kun Miler itse esittelee myyräystävälleen kuvittajantaipaleensa helmiä.Teokseen on huolella valittu kansansatuja, humoristisia tarinoita, runoja - sekä tietenkin muutama myyrätarina, joista yksi on aiemmin julkaisematon. Saduissa seikkailevat niin eksynyt kanapoika, laiska Reetta kuin utelias koiranpentu. Kaikki tietysti Milerin hauskasti kuvittamina.Suomentaja Kirsti Siraste on antanut Myyrä-kirjoille hienon suomalaisen äänen, niin myös Myyrän satuaarteelle.
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Riekko Nauroi - Lapin eläintarinoita

  13,90 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  Viime vuonna Hannu Hautala palkittiin tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinnolla, mutta elämä ja työ jatkuvat, askeleen lyhenemisestä huolimatta.Tällä kertaa suuntana on pohjoinen. Kuvissa esittäytyy pohjoisen eläimistö, nauravan riekon lisäksi mukana ovat itseoikeutetusti kotkat, laulujoutsen, uivelo, riekko ja kiiruna, unohtamatta naalia ja tunturikiurua, joiden pesiminen Suomessa on enää satunnaista.Kyseessä on enemmän kuin pelkkä kuvateos. Kuvateksteissä kohtaavat toisensa pohjoisen vanha uskomusmaailma, Lapin erä- ja luontokirjallisuuden klassikot, lappilainen nykyperinne ja tutkimustieto. Tekstien laatija FT Timo Helle tunnetaan pohjoisten perinteisten elinkeinojen ja Lapin luonnon tuntijana.

  • Tekijät: Hannu Hautala, Timo Helle
  • Julkaistu: 10/2013
  • Sidosasu: Sidottu
  • Sivuja: 128
  • Kieli: Suomi
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 75 %
Selviytymisoppaiden klassikko vihdoin suomeksi!
Elokuvista ja televisiosta tuttu Britannian armeijan Special Air Service, SAS, on kaikkien nykyaikaisten erikoisjoukkojen esikuva. Joukot opetetaan selviytymään vähin varustein minkälaisissa olosuhteissa tahansa. Pitkäaikainen SAS-kouluttaja John Wiseman on koonnut tähän laajaan henkiinjäämisoppaiden klassikkoon tärkeimmät tietonsa ja niksinsä, joiden avulla jokainen voi selvitä missä tilanteessa hyvänsä.

 • Sivuja: 400
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jan Pedersen: Linnut äänessä

27,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uudenlainen lintukirja opettaa tunnistamaan 150 Pohjolan lintulajia sekä ääninäyttein että valokuvin. Kirjaan on kiinnitetty äänilaite, josta nappia painamalla saa kuuluviin kullakin sivulla esitellyn linnun äänen. Näitä ääniä voi toistaa loputtomiin ja oppia tuntemaan ne ja siten tunnistamaan linnut myös äänenperusteella.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kattava ja helppotajuinen opas metsästyskoirien koulutukseen. Runsaasti kuvitettu teos takaa hyviä tuloksia nopeasti.
Tuomo Karsikas on kokenut metsästäjä ja koiramies. Hän on työskennellyt yli puoli vuosisataa koirien kanssa ja saanut useita eri palkintoja koirien kouluttajana ja kasvattajana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 26 %

Eränkävijä 2016-2017

25,90 EURnorm.34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Valikoima suomalaisen eräkirjallisuuden parhaita tarinoita.

Vuodesta 1952 ilmestyneeseen, paikkansa vakiinnuttaneeseen vuosikirjaan on koottu eräkertomusten valiot. Tarinat kuljettavat lukijan lohijoelle, pilkkiavannoille, hirvipassiin ja teerisuolle. Itsenäisyyden juhlavuotta lähestytään seuraamalla itsenäisyyssenaatin puheenjohtajan P. E. Svinhufvudin eräpolkuja Siperiassa. Muita kiinnostavia asiakirjoituksia on valkohäntäpeurasta, Tenon patopyynnistä ja luovutetun Karjalan eräperinteestä.

Eränkävijän sekä Metsästys ja Kalastus -lehden kirjoituskilpailun erätarinoiden joukosta valittujen parhaiden novellien kuvittajina on tunnettuja erätaiteilijoita, kuten Teemu Järvi ja Martti Arkko.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Osmo Perälä: Puuvene

19,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Veistäminen, kunnostaminen, perinne

Kiitetty veneenveisto-opas kädentaidoista ja puutöistä kiinnostuneille – jo neljäs painos!

Upea teos perehdyttää aidon, puusta tehtävän savolaismallisen soutuveneen veistämiseen. Kirjassa on yksityiskohtaiset työohjeet, joiden avulla jokainen omatekoisen puuveneen veistämisestä haaveileva onnistuu työssään.

Veisto-ohjeiden lisäksi teoksessa on tietoa työtiloista, välineistä, kustannuksista ja venepiirustusten tekemisestä. Kirja perehdyttää myös puuveneen huolto- ja kunnostustöihin ja luo kiinnostavan katsauksen suomalaiseen veneenveistoperinteeseen.

Osmo Perälä on puuveneenveistokoulutuksen saanut ammattilainen, joka kiinnostui puuveneistä jo 1960-luvulla. Kansalaisopistossa puisten soutuveneiden rakentamista opettava Perälä on tehnyt itse useita pieniä ja suuria veneitä.

• Asiantuntijan laatima perusteellinen ja käytännöllinen opas
• Runsas ja havainnollinen piirros- ja valokuvakuvitus
• Loistava käsikirja kansalais- ja työväenopistoihin sekä kaikille puuveneen veistämisestä haaveileville
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu