Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Selwood Grand Sequoia leikkikeskus

Erä laadukkaita leikkikeskuksia erikoishintaan! Heti toimitukseen!

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Selwood Grand Sequoia leikkikeskus
2050003471404_1.jpg 2050003471404_2.jpg 2050003471404_3.jpg 2050003471404_4.jpg 2050003471404_5.jpg

Hinta

- 32 %

2250,00 EURnorm.3290,00 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 45 EUR

Nyt ilmainen toimitus!

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Selwood Grand Sequoia leikkikeskus

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Selwood Grand Sequoia leikkikeskus

Grand Sequoia kiipeilyteline on laadukas puinen kiipeilyteline, joka sopii myös vanhemmille lapsille. Grand Sequioa kiipeilyteline on valmistettu Seetripuusta ja jossa on upea-runkorakenne. Teline joka kohoaa korkealle tarjoaa täydellisen paikkan lapsesi leikkeihin joka saa lapsen mielikuvituksen valloilleen. Ylempi taso on 1.5m/5ft korkealla maasta.

Ylätaso voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Jännitystä tuo kiinteä kiipeilyseinämä, joka on varustettu värikkäillä ”grip rock” kivillä ja on ihanteellinen aloitteleville kiipeilijöille. Vastakkaisella puolella on tikkaat vihreillä otetangoilla, joka helpottaa nousua ylös. Ylhäältä lapsesi voi liukua alas pitkästä liukumäestä.

Niille, jotka haluavat kiivetä uusiin korkeuksiin, on köysiverkolla kiinnitetty oikealle tikkaiden viereen joka tarjoaa haasteita kiipeilyyn. Välillä voi rentoutua keinussa, taikka trapetsi tangolla.

Tämä kiipeilyteline on suunniteltu 3 – 10 vuotiaille lapsille ja testattu ja (EN-71 ja ASTM) täyttää vaatimukset yksityiseen kotikäyttöön - Ei ole tarkoitettu julkiseen käyttöön.

Liukumäki

Liukumäen muoto on aaltomainen! Liukumäessä korkea reunat yläosassa jotka auttaa lapsia liukumäessä ja auttaa estämään kaatumisia. Pohjassa muoto on tasaisempi, auttaa lapsia tulemaan jaloilleen maahan. Ei enää kolhuja ja ruoho tahroja! Pintaon valmistettu kestävästä, vihreä muovi - täydellinen väri valinta kesään! Olemme myös vahvistanut liukumäkeä ja tehty niistä erittäin vahvan, joka helposti kestää lasten käytössä vuosia!

Tikkaat

Tikkaat tarjoavat turvallisen ja helpon pääsyn kiipeilytelineelle hyödyntäen ote puolat, joiden avulla lapset nousee ​​ylös tasolle jossa voi käyttää lisäominaisuuksia, kuten tornin ikkunat, liitutaulu. Tikkaat mahdollistavat myös turvallisen poistumisen kiipeilytelineestä.

Köysitikkaat

Puiset puolat on kiinnitetty köyteen ja tuettu molemmissa päistä ja keskeltä mahdollistaa helpon kiipeilyn ylös ja alas kiipeilytelineessä. Tikkaat auttaa kehittämään lapsen tasapainoa ja motorisia taitoja, koska niiltä voi nousta ylätasolle. Köysitikkaista voidaan myös laskeutua alas, jos jono liukumäkeen on liian pitkä!

1,5 m Korkea Taso 1,52 m

Tasonkorkeus tarkoittaa etäisyyttä maasta tasoon.Mitä suurempi tasonkorkeus maasta on, sitä kauemmin kallioseinämä nousta ylös, ja liukua alas.

Puinen katto

Kiipeilytelineessä puukatto näyttää upealta omassa puutarhassa ja on vahva tukeva, joka suojaa lapsia auringonpaisteelta tai sateelta.- Mitat: Pituus 6,706 x leveys 3,353

- Tason korkeus 1,5 metriä

- 2 keinua

- Trapetsitanko

- Kiipeilyseinä

- Köysitikkaat

- 3m liukumäki

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu