Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kodintarvike
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Stala PL-3 postilaatikko

159,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Stalan postilaatikko PL-3 on tilava ja kestävä lukittava laatikko. Postilaatikko sisältää Abloy-lukon ja kahdet avaimet sekä nimikilven. Mustan kannen alle on varattu paikka kaikkien taloudessa asuvien nimeämiseen.
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Leveys 325 mm Korkeus 480 mm Syvyys 250 mm

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Klassinen ja kestävä postilaatikko. Sisältää myös nimikyltin, johon nimen voi joko kaivertaa tai kirjoittaa vedenkestävällä tussilla. Valmistettu kestävästä HD-PE muovista, jossa laadukas UV-suoja. Poista ohut muovikalvo ennen tekstin kiinnittämistä nimikylttiin.

  • Koko (l x s x k): 33 x 21 x 44 cm
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kokoon taitettava kylpyhuonetuoli. Mukana käytännölinen seinäkiinnike, johon tuoli voidaan ripustaa säilytyksen ajaksi. Tuolin korkeus 47 cm ja istumaosan mitat 39,5x39,5cm. Tuoli on valmistettu kromatusta ruostumattomasta teräksestä ja termoplastisesta muovista. Tuolin jalat on varustettu kumisilla liukuesteillä, jotka pitävät tuolin paikoillaan. Maks. 130 kg.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Ergonomisesti muotoiltu, säädettävä kylpyammeen reunojen varaan laskettava istuin. Säädettävyytensä 50-65cm ansiosta istuin sopii useimpiin kylpyammemalleihin. Maks. 100 kg. Tuote on valmistettu kromatusta alumiinista ja istuinosassa termoplastista muovia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kromatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylöspäin taittuva tukikahva. Tukikahvan pituus 61 cm ja halkaisija 32mm. Korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta tukikahva on hygieeninen ja helppohoitoinen. Maks. 120 kg. Asennusohjeet ja tarvikkeet pakkauksessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kylpyammeeseen kiinnitettävä säädettävä nousutuki, joka sopii säädettävyytensä ansiosta useimpiin ammemalleihin. Nousutuen kumipinnoite suojaa ammetta naarmuuntumiselta. Helppo asentaa ja myös poistaa tarvittaessa. Tuote on valmistettu kromatusta ruostumattomasta teräksestä.