Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Puutarhalannoitteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 47 %
Natria Nurmikkolannoite on valmistettu 100% orgaanisista raaka-aineista eikä se sisältää lainkaan lantaa. Se sopii erinomaisesti nuemikolle eikä sisällä klooria. Orgaaninen aines parantaa maan rakennetta, jolloin juuret pääsevät kasvamaan terveempinä ja syvemmälle. Nurmikko kestää paremmin kuivuutta sekä liikaa märkyyttä. Hellästi ravitulla nurmikkolla on kiva leikkiä ja oleskella.

 • Riittoisuus: 6,5 kg riittää 100 m2:lle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Biolan 25 l peruna&juureslannoite

24,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Biolan Luonnonlannoite Perunalle ja Juureksille on luonnonmukainen erikoislannoite hyvälaatuisen peruna- ja juuressadon viljelyyn.
 • Se sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia ravinteita.
 • Lannoitteeseen on lisätty perunan ja juuresten laatua parantavaa kierrätyskaliumia, joka muun muassa ehkäisee perunoiden tummumista.
 • Luonnonlannoite Perunalle ja Juureksille voidaan annostella suoraan istutusvakoon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kastelulannoite on kaikkien kotipuutarhan kasvien hoitolannoite. Se liukenee nopeasti veteen, joten lannoitteen antaminen esim. kastelukannulla käy vaivattomasti. Veden mukana ravinteet tulevat välittömästi kasvien käyttöön antamaan uutta elinvoimaa.
 • Yleislannoite puutarhaan, parvekkeelle ja kasvihuoneeseen
 • Helppoa ja nopeaa lannoitusta koko kasvukauden ajalle
 • Tasapainoinen ravinnekoostumus soveltuu kaikille kasveille
Ominaisuudet:

 • Kastelulannoitetta annetaan pihan kasveille touko-elokuussa, jolloin ravinteiden ja kastelun tarve on suurimmillaan. Yksivuotisten kesäkukkien lannoitusta kannattaa jatkaa pitkälle syksyyn saakka, jotta kukinta jatkuisi runsaana mahdollisimman pitkään. Kasvihuoneissa lannoitetaan viljeltävien kasvien ravinnetarpeen mukaan joka kastelukerta.
 • Annetaan pihan ja kasvihuoneen kasveille touko–elokuussa, jolloin ravinteiden ja kastelun tarve on suurimmillaan. Sisältää sopivasti typpeä, runsas kaliumpitoisuus parantaa kukintaa ja satoa. Myös hivenravinteet.
Käyttöohjeet:

 • Kotipuutarhan kasveille joka toinen viikko: 2 mitallista lannoitetta sekoitetaan kastelukannulliseen (10 l) vettä. Kannullinen riittää kahden neliömetrin (2 m2) alalle.
 • Kasvihuoneessa kerran viikossa: 3,5 mitallista lannoitetta kastelukannulliseen (10 l) vettä. Kannullinen riittää kahden neliömetrin (2 m2) alalle.
 • Ruukku- ja parvekekasveille joka kastelukerta: 0,5- 1,5 mitallista lannoitetta 10 litraan vettä vuodenajan ja kasvilajin ravinnetarpeen mukaan.
 • Kastelulannoite liukenee parhaiten, kun kastelukannu täytetään ensin puoliksi vedellä ja lisätään lannoite. Sitten sekoitetaan ja täytetään kannu kokonaan vedellä. Varastoinnin aikana kuivuneen lannoitteen pehmittämiseksi lisää 1 mitallinen vettä / 1 kg lannoitetta, anna seisoa yön yli ja sekoita.
  1 mitallinen Kastelulannoitetta painaa n. 10 g. Käytetään ainoastaan todettuun tarpeeseen. Sallittuja käyttömääriä ei saa ylittää. Käyttö ainoastaan lannoitustarkoituksiin.
Käyttösuositus:

 • Kasvukaudella, 1 krt vko/ 0,5–3,5 mitallista /10 l vettä / 2 m2.
 • Lannoitteen tarve riippuu kasvista.
Riittoisuus: 2,5 kg / jopa 500 kpl 10 l kastelukannua
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kekkilä 20 l Kanankakka

14,90 EUR(0,75 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Perinteinen luonnonmukainen puutarhan yleislannoite. Sisältää sekä nopea- että hidasvaikutteista typpeä. Nopeavaikutteiset ravinteet ovat heti kasvien käytettävissä, hidasvaikutteiset liukenevat kasvukauden aikana.

Kanankakka on kompostoitu, kuivattu ja rakeistettu luonnonravinne kaikille puutarhan kasveille. Sopii myös hyvin käytettäväksi kompostissa kompostoitumisen edistäjänä.

 • Sisältö: 20 L
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kaksivaikutteinen koostumus, joka saa nurmikkosi näyttämään kauniimmalta ja vihreämmältä koko kesän. Uusi luonnonmukaisempi koostumus hoitaaa sekä nurmikkoa että kasvualustaa. Valmistettu kasviperäisten kierrätysraaka-aineiden ja kivennäisaineiden seoksesta.

Kolme kokoa: 40 l, 20 l ja 10 l
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Auttaa nurmikon juuret ja versot vahvaan kasvuun keväällä. Kasvattaa hillitysti ja tasaisesti kesällä. GreenCare Nurmikon Kevät&Kesä™erikoislannoite on räätälöity nurmikolle, jonka on kestettävä kulutusta, katseita ja vaihtelevaa säätä. Tasapainoinen lannoitus auttaa nurmikkoa kestämään kuivuutta ja vähentää sen kasteluntarvetta. Nauti tuuheasta ja vehreästä nurmikostasi heti. Kivennäis- ja hivenaineista valmistettu Nurmikon Kevät & Kesä sisältää kaikki nurmikon tarvitsemat 12 ravinnetta. Pienenpienet, huomaamattomat GreenCare INVISIBLE™-rakeet on helppo levittää tasaisesti ja nurmikko on käytössäsi koko hoidon ajan.Rakeet on valmistettu GreenCare TOUCH™-menetelmällä.

 • Koko: 20 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Biolan Yleislannoite on eloperäinen yleislannoite runsaasti ravinteita vaativille vihanneksille ja koristekasveille.
 • Sen kaliumlisä edistää kasvien terveyttä ja parantaa mm. juurikasvien, marjojen ja hedelmien sadon laatua.
 • Siihen on lisätty kalkkia, joten erillistä ylläpitokalkitusta ei tarvita.
 • Lannoite ei sisällä rikkakasvien siemeniä eikä taudinaiheuttajia
 • Sitä on turvallista käyttää kaikkien puutarhan hyöty- ja koristekasvien sekä nurmikon lannoitukseen.
Tekniset tiedot: Käyttöohjeet

 • Peruslannoitus: Perustettavalle nurmikolle ja uusille istutuksille sekä maalle, joka ei ole viime vuosina saanut luonnonlannoitteita, voidaan Biolan Yleislannoitetta antaa 30-50 l /100 m2.
 • Kevätlannoitus: Biolan Yleislannoite levitetään kasvimaalle hajakylvönä ennen kevätmuokkausta. Koristepensaille ja perennoille levitetyt lannoiterakeet on hyvä peittää ohuella multakerroksella. Nurmikoille lannoite voidaan antaa heti lumen sulettua. Lannoituksen vaikutus tehostuu, kun maa kastellaan lannoituksen jälkeen. Hedelmä- ym. puille lannoitus on varsinkin nurmipintaisilla alueilla parasta antaa ns. syvälannoituksena. Puun ympärille tehdään rautakangella noin 30 cm:n syvyisiä reikiä, jotka täytetään Biolan Yleislannoitteella.
 • Kasvukauden aikainen lannoitus: Runsaasti ravinteita vaativille kasveille, kuten kaalikasveille, tomaatille, ruusuille ja nurmikolle voi antaa lannoitusta myös kesän aikana, kesä-heinäkuussa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Biolan 25l syyslannoite

25,90 EUR(1,04 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Biolan Syksyn PK-lannoite on luonnonmukainen erikoislannoite puutarhan ja pihan monivuotisten hyöty- ja koristekasvien syyslannoitukseen.
 • Syksyn PK-lannoite parantaa kasvien talvenkestävyyttä ja edistää seuraavan vuoden kukkasilmujen muodostumista.
 • Biolan Syksyn PK-lannoite sopii myös istutuslannoitteeksi sekä fosfori- ja kaliumtäydennykseen muiden lannoitteiden lisänä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Auttaa kaikkia pihamaan kasveja talvehtimaan ja voimaan hyvin, sekä kukoistamaan seuraavana kasvukautena.
 • Sopivassa suhteessa kaliumia, kalsiumia, fosforia ja hivenravinteita, eikä yhtään typpeä.
 • Käyttövalmiit, pölyttömät ja käyttäjälle ystävälliset GrowHow TOUCH™ -rakeet on helppo sirotella sellaisenaan.
 • Sirottele jo sadonkorjuun aikaan kaikille pihamaan kasveille.
 • Aidon kivennäislannoitteen ravinteet ovat kasveille käyttökelpoisessa muodossa ja vaikuttavat nopeasti.
 • 10 kg riittää 285 m².
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Biolan Puutarhan Kevätlannoite on yleislannoite puutarhan kevätlannoitukseen. Siinä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet. Mineraaliset ravinteet ovat kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa ja orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaasti ja ylläpitävät kasvua pidempään. Kevätlannoitteessa on hyödynnetty kierrätysraaka-aineita. Lannoitetta annostellaan n. 0,6 kg/10 m2.

Puutarhan kevätlannoite on saatavissa kolmessa eri koossa: 5 kg, 10 kg ja 20 kg.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Käyttövalmiit, pölyttömät ja käyttäjälle ystävälliset Grow How TOUCH™ -rakeet on helppo sirotella sellaisenaan. Sirottele varhain keväällä kaikille pihamaan kasveille. Aidon kivennäislannoitteen ravinteet ovat kasveille käyttökelpoisessa muodossa ja vaikuttavat nopeasti.

 • Riittoisuus: 10 kg riittää 170 m²
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Biolan Luonnonlannoite on valmistettu kananlannasta kuivaamalla ja rakeistamalla. Siihen on lisätty merileväjauhetta tehostamaan kasvien hivenravinteiden ottokykyä. Lannoite sisältää kaikki kasvien tarvitsemat pää- ja hivenravinteet luonnollisessa muodossa. Se antaa kasveille voimakkaan kasvun ja runsaan kukinnan sekä ravintoa maan pieneliöille ja kastemadoille. Lannoite ei sisällä rikkakasvien siemeniä eikä taudinaiheuttajia
sitä on turvallista käyttää myös raakana syötävien lehtivihannesten ja juuresten lannoitukseen.
Tekniset tiedot: Peruslannoitus: Käytä peruslannoitukseksi 3–5 l Biolan Luonnonlannoitetta/10 m² perustettavalle nurmikolle ja uusille istutuksille sekä maalle, joka ei ole viime vuosina saanut luonnonlantaa.
Kevätlannoitus: Levitä Biolan Luonnonlannoite kasvimaalle hajakylvönä ennen kevätmuokkausta. Koristepensaille ja perennoille levitetyt lannoiterakeet on hyvä peittää ohuella multakerroksella. Nurmikoille lannoite on parasta antaa heti lumen sulettua. Lannoituksen vaikutus tehostuu ja kanankakan haju häviää nopeammin, kun kastelet maan lannoituksen jälkeen. Hedelmä- ym. puille lannoitus on varsinkin nurmipintaisilla alueilla parasta antaa ns. syvälannoituksena. Tee puun ympärille rautakangella noin 30 cm:n syvyisiä reikiä, jotka täytät Biolan Luonnonlannoiterakeilla.
Lannoitus kasvukaudella: Runsaasti ravinteita vaativille kasveille, kuten kaalikasveille, tomaatille, ruusuille, nurmikolle voi antaa lannoitusta myös kesän aikana. Anna lisälannoitus kesä-heinäkuussa. Lisälannoituksen voi antaa myös lantavesikasteluna.
Parvekekasvit: Levitä parvekelaatikon pohjalle ohut kerros multaa, jonka päälle an-nostelet varastolannoitukseksi Biolan Luonnonlannoiterakeita pieninä kasoina, yli 10 litraisiin astioihin 1–1,5 litraa ja pienempiin 0,5–1 litraa. Peitä rakeet mullalla ennen kasvien istuttamista. Tämä lannoitus riittää koko kesän ajaksi. Biolan Luonnonlannoitetta voi käyt-tää myös lisälannoituksena: 2 dl 4–5 viikon välein, joko taimien väliin peitettynä tai kaste-luveteen liuotettuna.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nutriforte 3,5 kg kastelulannoite

16,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pakkaus sisältää täysin vesiliukoista ja nopeavaikutteista ammattiviljelyn erikoislannoitetta. Korkealaatuiset raaka-aineet ja tasapainoiset ravinnesuhteet varmistavat upean kukkaloiston ja erinomaisen kasvun ja sadon. Sisältää myös runsaasti magnesiumia, mikä takaa kauniin vihreät lehdet. Vahva jauheinen tuote on huomattavasti edullisempi käyttää kuin vesiliukoisena myytävät kasviravinteet, joissa on yleensä vettä 80-90 %.
Soveltuu kaikille kodin, parvekkeen, pihan puutarhan ja pienkasvihuoneen kasveille, myös nurmikolle; lannoitus touko-elokuun aikana; kesäkukille sekä pienkasvihuoneen ja kasvimaan kasveille kasvukauden loppuun.
Ravinnepitoisuus: Vesiliukoinen NPK 12-7-19 + 1,5 % Mg + hivenaineet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- Auttaa nurmikon juuret ja versot vahvaan kasvuun keväällä. Kasvattaa hillitysti ja tasaisesti kesällä.
GreenCare Nurmikon Kevät&Kesä™ erikoislannoite on räätälöity nurmikolle, jonka on kestettävä kulutusta, katseita ja vaihtelevaa säätä. Tasapainoinen lannoitus auttaa nurmikkoa kestämään kuivuutta ja vähentää sen kasteluntarvetta.

- Kivennäis- ja hivenaineista valmistettu Nurmikon Kevät & Kesä sisältää kaikki nurmikon tarvitsemat 12 ravinnetta. Pienenpienet, huomaamattomat GreenCare INVISIBLE™ -rakeet on helppo levittää tasaisesti ja nurmikko on käytössäsi koko hoidon ajan.
- Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät tuotetta kerran kuussa keväällä ja kesällä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Biolan 6 l kasvimaalannoite

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Biolan Luonnonlannoite Kasvimaalle on luonnonmukainen erikoislannoite hyvälaatuisen vihannes- ja juuressadon viljelyyn.
 • Lannoite sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia ravinteita.
 • Lannoitteen korkea kaliumpitoisuus parantaa sadon laatua.
 • Biolan Luonnonlannoite Kasvimaalle on kuivattu ja rakeistettu, joten sen käyttö on siistiä ja helppoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Biolan Luonnonlannoite Marjoille ja Hedelmille on erityisesti satoa tuottavien marjakasvien ja hedelmäpuiden lannoittamiseen kehitetty luonnonmukainen erikoislannoite.
 • Se sisältää ravinteita sopivassa suhteessa kasvien tarpeisiin, jolloin marja- ja hedelmäsadosta tulee runsas ja hyvälaatuinen.
 • Luonnonlannoite Marjoille ja Hedelmille voidaan käyttää myös perennojen lannoittamiseen.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 67

Asettelu