Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Puutarhan tarvikkeet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 36 %
Hyönteiset voivat jopa täysin pimeässä löytää ihmisen tai eläimen uloshengitysilman sisältämän hiilidioksidin ja lämmön perusteella. Hyönteiset reagoivat erittäin herkästi myös ultraviolettivaloon.

Hyödyntämällä näitä ominaisuuksia kykenee Träppi Hyönteispyydys vangitsemaan hyönteisiä sekä sisällä että ulkona. Träppi tuottaa hiilidioksidia alle ihmisen tuottaman määrän, joten se on täysin vaaraton ihmisille ja eläimille. Määrä on kuitenkin riittävä herättämään hyönteisen metsästysvietin, joka johdattaa sen Träpin luo.

Träpin ylälaidassa olevat aukot mahdollistavat hyönteisten sisäänpääsyn pyydykseen, jolloin nämä joutuvat pyydyksen puolivälissä sijaitsevan tuulettimen ilmavirran vaikutuspiiriin ja kulkeutuvat pyydyksen alaosaan tiukkasilmäisen metalliverkoon.

Hyönteiset eivät kykene lentämään Träpin alaosasta vahvaa ilmavirtaa vastaan eivätkä tiukkasilmäisen
metalliverkon läpi. Träpin toimintaa parannetaan octanol-tehosteella.

Träppi on myrkytön ja terveydelle vaaraton hyönteispyydys joka on mailmanlaajuisesti
käytössä kotitalouksissa, maatiloilla, kouluissa, virastotaloissa jne.

Träppi puhdistaa hyönteiset jopa 120 m² alueelta.

 • Laitteen oma paino: 1,3kg
 • Käyttökohde: Ulko- ja sisäkäyttöön
 • Vaikutusalue: 80-120m²
 • Mitat: 25,5 x 21,5 x 35cm
 • IP22
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tämän kätevän tippapullon avulla voit itse täyttää uudelleen hyttysansan Octenol patruunan. Pakkaus sisältää tippapullon, patruunan ja ruiskun.
Et siis tarvitse käytettyä alkuperäistä patruunaa, vaan voit käyttää pakkauksen mukana tulevaa patruunaa. Patruuna tulee täyttää ennen käyttöönottoa. Patruunan täyttäminen on helppoa, imaise ensin ruiskuun 2 ml Octenolia tippapullosta, ota patruunan korkki pois ja ruiskuta aine patruunaan. Laita patruuna ilman korkkia hyttysansan sisälle. Parhaan pyydystehon varmistamiseksi patruuna tulisi täyttää tai vaihtaa noin kolmen viikon välein. Tippapullon avulla voit halutessasi lisätä patruunaan muutaman tipan kerrallaan aina huomatessasi ansan tehon heikkenevän ja näin varmistaa hyttysansan tasaisemman toimivuuden. Yksi tippapullo vastaa Octenol määrältään kymmentä alkuperäistä patruunaa.
Octenolin toinen nimi on sienialkoholi ja sen säilyvyysaika on muiden alkoholien tavoin hyvin pitkä. Tuotteen parasta ennen päiväys on kolme vuotta pullotuksesta. Octenol ei myöskään välitä pakkasesta, sillä sen jäätymispiste on -49'C. Pullo on suljettuna hajuton ja se voidaan säilyttää samassa tilassa kodin muiden kemikaalien kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suuri piha vaatii tehokkaan hyttysansan. Mosquito Magnet Pioneerissa on entistäkin kehittyneempi ilmanvirtaustekniikka, joka lisää pyydystystehoa. Mosquito Magnet® Pioneer torjuu tehokkaastihyttysiä ja muita verta imeviä hyönteisiä4 000 m2:n alueella. Toimii verkkovirralla ja nestekaasulla. Mosquito Magnet® -hyttysansa houkuttelee hyttysiä tehokkaasti. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Patentoitu CounterFlow™-teknologia takaa pyydyksen tehon. Pyydyksessä hyttyset kuivuvat ja kuolevat vuorokauden kuluessa. Jatkuvatoiminen laite suojaa hyttysiltä koko kesäkauden ajan. Mosquito Magnet® on ihanteellinen ratkaisu ulkotiloihin. Pihoille ja ulkokäyttöön tarkoitettu Mosquito Magnet® alkaa toimia heti, ja sen vaikutus kestää koko hyttyskauden.
 • Verkon kapasiteetti noin 20-30 000 hyttystä
 • Vaikutusala noin 4000 m2
 • Laite tarvitsee toimiakseen verkkovirtaa ja nestekaasua
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Natria 2 kpl sokeritoukkapyydys

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Natria sokeritoukkapyydyksellä torjut tehokkaasti sokeritoukkia ilman torjunta-aineita. Sokeritoukkia houkuttelee sokeri ja tärkkelys ja ne voivat tuhota paperia ja tekstiilejä, erityisesti silloin kun nämä ovat märkiä. Sokeritoukkapyydys sisältää erittäin houkuttelevaa tärkkelyspohjaista liimaa. Ei sisällä torjunta-aineita. Tehoaika noin 8 viikkoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Natria 3 kpl koisapyydys

6,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Natria koisapyydys soveltuu koisaperhosten, esimerkiksi jauhokoisan, kaakaokoisan ja intianjauhokoisan seurantaan. Pyydys houkuttelee uroskoisia, jotka jäävät kiinni ansan liimapintaan. Koisat voivat saastuttaa elintarvikkeet keittiössä, siksi on tärkeää seurata koisien määrää ja käsitellä saastuneet alueet ajoissa. Ei sisällä torjunta-aineita. Tehoaika noin 8 viikkoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 22 %

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Octenol ja hiilidioksidi muodostavat yhdessä hyttysiä ja muita vertaimeviä hyönteisiä puoleensavetävän yhdistelmän.
Mosquito Magnet Octenol Houkutinaine 3kpl houkuttelee hyttysiä hiilidioksidin avulla. Tehosteaineenriitto noin kolme viikkoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tac Trap Skeeter Vac 2kpl Liimapaperi

29,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Liimapaperi kestää sijainnista riippuen viikosta kahteen jonka jälkeen se tulisi vaihtaa. Hytte.no suorittamien testien mukaan liimapaperi oli täynnä hyönteisiä viikon sisällä. Suurin osa hyönteisistä oli mäkäräisiä, seuraavaksi eniten hyttysiä ja viimeiseksi kärpäsiä.

 • Kesto: n. 1 vko
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Silverline 500 myyränkarkotin

19,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pitää myyrät ja pienjyrsiät pois pihapiiristä!

Perustuu Silverline® PowerVip™ teknologiaan. Edistyksellinen ihmiselle huomaamaton maanvärähtely saa myyrät poistumaan alueelta. Helppo ja täysin myrkytön vaihtoehto pitää myyrät poissa. Toimii paristoilla. Asennetaan maahan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mjölner Original hiirenloukku

3,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Muovista valmistettu erittäin tehokas hiirenloukku loistavilla turvaominaisuuksilla. Hiirenloukun turvaominaisuudet takaavat turvallisen käsittelyn loukkua ladatessa. Lapsi -ja kotieläinystävällinen vaihtoehto hiirenpyydystämiseen. Patentoitua Mjölner tekniikkaa.

Kuinka Mjölner Original Hiirenloukku toimii?

Ensiksi Mjölner® loukku nousee, kun hiiri seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Sen vuoksi hiiri kuolee välittömästi, eikä ainoastaan vahingoitu tai livahda pois loukun alta. Lapsi- ja kotieläinystävällinen vaihtoehto ja Ruotsin luonnonsuojeluyhdistyksen hyväksymä.

Hiiri jää loukkuun Mjölnerin ainutlaatuisen Care-tec® ratkaisun ansiosta. Kannen alla oleva syötti levittää tuoksua kannen läpi ja on täten loukkuna tehokkaampi, turvallisempi ja varmempi. Lift-tec® varmistaa, että loukku vapautuu kun hiiri seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Kun hiiri on nostanut kannen, niin Mjölner Speed-tec® varmistaa, että hiiri kuolee välittömästi. Ainutlaatuisen menetelmän vuoksi pyydystäminen toteutuu varmalla ja turvallisella tavalla!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pest-Stop linnunpelätinsauvat 3 kpl

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Yksinkertainen, mutta tehokas. Pest-Stop linnunpelätinsauvat toimivat pyörimällä tuulessa ja ovat ihanteellisia niin viljelypalstoille kuin puutarhaankin. Erittäin tehokas tapa pitää linnut poissa esim. marjapensaista.Tehokkuutensa lisäksi, ne ovat myös koristeellisia.


 • Karkottaa ei-toivotut linnut puutarhasta ja viljelyksiltä
 • Viehättävä ulkomuoto
 • Kestävä
 • Korkeus: 56 cm