Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Premium Prima Cat Ultra-compact 8 kg mikrokissanhiekka

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Premium Prima Cat Ultra-compact 8 kg mikrokissanhiekka

Hinta

9,70 EUR(1,21 EUR / kg)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 5,5 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Premium Prima Cat Ultra-compact 8 kg mikrokissanhiekka

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Premium Prima Cat Ultra-compact 8 kg mikrokissanhiekka

Premium PrimaCat Ultra-Compact mikrokissanhiekka on paakkuuntuva, superimukykyinen kissanhiekka joka on valmistettu 100 % bentoniitista. Bentoniitti on luonnonsavea joka on aurinkokuivattu, siivilöity ja lisäaineeton. Raekoko on n. 0,5 - 2 mm. Käytetty hiekka ja paakut laitetaan sekajätteeseen, ei wc-pönttöön.

 • 100 % luonnollinen
 • 99.9 % pölyämätön
 • paakkuuntuva
 • superimukykyinen
 • superpremium-laatua

Sisältö 8 kg

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Cats Ökö+ 10 l kissan hiekka

  9,90 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  Puupohjainen, pakkuuntuva kissanhiekka, joka biologisen hajoavuutensa ansiosta voidaan kompostoida käytön jälkeen. Cat's Öko plus on jopa 3 kertaa tehokkaampi kuin tavalliset pakkuuntuvat kissanhiekat, sillä luonnonkuitujen kapillaarisysteemi sitoo nesteitä tehokkaammin, tämän vuoksi tuotetta voidaan käyttää säästeliäämmin.
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Premium PrimaCat Ultra-Compact mikrokissanhiekka, laventeli on paakkuuntuva, superimukykyinen kissanhiekka joka on valmistettu 100 % bentoniitista - lisätty raikas laventelintuoksu. Bentoniitti on luonnonsavea joka on aurinkokuivattu, siivilöity ja lisäaineeton.
  • Raekoko on n. 0,5 - 2 mm
  • Käytetty hiekka ja paakut laitetaan sekajätteeseen, ei wc-pönttöön.
  • 100 % luonnollinen
  • 99.9 % pölyämätön
  • Paakkuuntuva- superimukykyinen- superpremium-laatua- raikas laventelintuoksu
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Best Friend Fresh & Easy kissanhiekka on valmistettu piimaahiekasta, johon on lisätty Microbial shield -happamuuden säätelijä. Tämän ainesosan ansiosta Fresh & Easy torjuu entistä paremmin bakteerien kasvua ja estää myös homeen muodostumista. Se on aina kuivaa ja raikasta tehokkaan imukyvyn ja ylivoimaisen hajun ehkäisyn vuoksi. Neste ja haju imeytyvät rakeisiin muutamassa sekunnissa. Neste haihtuu, mutta haju lukkiutuu rakeisiin. Kun hiekkalaatikko pysyy kuivana, se ehkäisee myös bakteerien lisääntymistä. Jos kissasi on vaikea tottua uuteen hiekkaan, totuta se sekoittamalla aluksi Fresh & Easya vanhaan hiekkaan. Käyttöohje: Kaada Fresh & Easya noin 5 cm hiekkalaatikon pohjalle. Poista kiinteät ulosteet hiekkalapiolla ja sekoita hiekkaa silloin tällöin mahdollisimman pitkän riittoisuuden takaamiseksi. Vaihda hiekka kokonaan 20 - 30 päivän välein tai tarpeen mukaan ja desinfioi samalla hiekkalaatikko. Hävittäminen: talousjätteen mukana. Kissanhiekkaa ei saa laittaa viemäriverkostoon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Osku pelletti kissanhiekka on kotimaisesta puukuidusta valmistettu kissanhiekka. Puupelletti on halkaisijaltaan 6 mm (D6 ± 1,0 mm) ja pituudeltaan 3,15-40 mm (3,15 < L < 40 mm) lieriönmuotoinen puupuriste. Puupelletti valmistetaan kutterinlastusta tai kuivatusta sahanpurusta. Se on erittäin imukykyinen ja ympäristöystävällinen 100% luonnontuote. Pelletin sidosaineena toimii puussa oleva ligniini. Se on erittäin imukykyinen, sillä pelletti pystyy imemään itseensä jopa kolminkertisen määrän nestettä!


 • Valmistusaineet: Mänty 50%, Kuusi 50%
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu