Oletko joskus viettänyt iltaa jossakin etelänlomallasi ja pulahtanut iltauinnille pimeässä, lämpimässä yössä? Ajatella, jos sen saman tunteen voisi saavuttaa omalla kotipihalla tai mökkiterassilla syyskuun kylmenevässä illassa.

Palju eli kylpytynnyri on loistava keino tuoda luksusta omalle kotipihalle ja jatkaa kylpemistä jopa pitkälle syksyyn.

Lämmin, kesäinen yö. Aurinko ei laske ollenkaan ja ilmassa tuoksuvat kaikki suomalaisen kesän tuoksut. Mikä voisi olla sen parempaa? Paitsi se, että voisit nauttia niistä höyryävässä kylpytynnyrissä yhdessä rakkaimpiesi kanssa. Sellaista kokemusta et hevin ikinä unohtaisi!

Kylpytynnyri on turvallista ja helppoa tilata netistä. Verkkokaupastamme löydät selkeät kuvat ja mitat erilaisille paljuvaihtoehdoille. Olemme koonneet myös tarkat video-ohjeet Tee se itse -paljun kasaaamiseen. Tilaaminen on turvallista ja helppoa, jotta saat varmasti pihallesi unelmiesi kylvyt.

Nopeasti valmis kylpytynnyri vai Tee se itse -palju?

Kylpytynnyrin saa pihalleen kaikkein helpommin tilaamalla valmiiksi tehdyn, kylpyvalmiin paljun. Ja kylpypaljua on mahdollista täydentää monin erilaisin lisävarustein.

Verkkokaupassamme on myös niin sanottu Tee se itse -palju niille, jotka haluavat päästä itse kasaamaan ja käsittelemään oman paljunsa. Tee se itse -kylpytynnyri on helppo koota verkkokaupan sivulla olevan ohjeen mukaan. Kylpytynnyripakettiin kuuluu PE-muovinen sisäosa, käsittelemätön ulkovuoraus, kansi ja puulämmitteinen ulkokamiina pitkällä piipulla.

Vekas-kylpytynnyri tarjoaa rentouttavia hetkiä koko perheelle

Vekas-kylpytynnyrit ovat keveitä ja kompaktisti muotoiltuja, joten ne on mahdollista sijoittaa pieneenkin tilaan, vaikka osaksi kodin ulkoterassia. Mukana tulevan lämmittimen avulla vesi lämpiää nopeasti, ja tiivis kansi pitää sen käyttövalmiina pitkään.

Vekas-paljut on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta PE-muovista. Mallista riippuen värivaihtoehtoja ovat musta, harmaa ja sininen. Asennukseen ei tarvita perustuksia tai muitakaan ammattilaisen asennustyötä vaativia toimia, vaan kylpytynnyri on käyttövalmis heti, kun se on saatu pihalle.

Vekas-tuotteet ovat 100-prosenttisesti kotimaista tuotantoa. Sen kaikki komponentit valmistetaan maan parhaalla ammattitaidolla ja kootaan Vekas Oy:n tehtaalla Oulussa. PE-altaan takuu on kymmenen vuotta, ja muilla osilla takuuta on vuosi.

Kylpemisen iloja säässä kuin säässä

Kylpytynnyrissä pääset nauttimaan kylpemisen iloista säässä kuin säässä vaikka läpi vuoden. Ulkona kylpeminen on sellainen kokemus, että tuskin unohdat sitä koskaan. Paljun lempeässä kylvyssä voit nauttia ajanvietosta joko yksin tai yhdessä isommankin ystäväporukan kanssa.

Paljun osto on varmasti yksi elämäsi parhaita hankintoja. Helposti ja vaivattomasti voit luoda kotipihallesi luksusta ja viihtyisyyttä, sekä paikan, jossa rentoutua unelmoimaan esimerkiksi etelän lomista vaikka keskellä talven pakkasia. Ja samalla tuntea samaa lepoa ja nautintoa kuin etelän lämpimissä öissä konsanaan.