Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Xbox One
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cars 3: Driven to Win Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Käynnistä moottorit ja laita rallivaihde silmään äärimmäistä rallikokemusta varten Cars 3: Driven to Win -pelissä, joka perustuu Disney Pixarin Autot 3 -elokuvaan.

Pelaa yli 20 kustomoitavalla hahmolla, mukaan luettuna Lightning McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez sekä seuraavan sukupolven kilpa-autoilijat. Mukana on yli 20 kilparataa ikonisissa paikoissa, kuten Radiator Springsissä.

Harjoittele ja kehitä taitojasi kuudessa pelimoodissa ja haasta perheesi ja ystäväsi Battle Racessa kisaan Ultimate Champion -tittelistä. Matkallasi Hall of Fame -kuljettajaksi harjoittelu ja taitosi antavat sinulle edun kisassa, jonka kuka vain voi voittaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

NBA 2K18 Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Koripallosimulaatio kauden 2017-2018 NBA-pelaajilla, joukkueilla ja areenoilla.

Sulavammat animaatiot ja realistiset tapahtumasarjat tarjoavat kaikkein aidoimman virtuaalisen NBA-pelikokemuksen.

Ennakkotilaajan digitaaliset edut ovat pelin sisäistä virtuaalirahaa 5.000, 10 MyTEAM-korttia ja MyPLAYER-vaatteet.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

WRC 7 - World Rally Championship Xbox One

52,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Peli sisältää WRC-sarjan kaikki viralliset autot, kuljettajat ja radat vuoden 2017 rallikalenterista. Autoista mukana ovat siis Toyota, Citroën, Ford ja Hyundai sekä 13 rallikisaa sisältäen yli 60 erilaista erikoiskoetta.

Kisaa käydään kaikilla tiepinnoilla mukaan lukien soratiet, asfalttitiet sekä lumiset tiet.

Autot ovat entistä aggressiivisimpia ja mukana autojen viilauksessa onkin yhteensä 55 tallien eri jäsentä.

Voit säätää vaikeustasoa ja apulaitteita mielesi mukaan tehdäksesi juuri sinulle sopivan haasteen.

1-8 pelaajaa, myös jaetun ruudun pelimahdollisuus kaksinpeliin paikallisesti.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

WWE 2K18 Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
WWE-fanit, urheilupelien pelaajat ja taistelupelien fanit - historian suurin WWE-videopeli tulee jälleen kun WWE 2K18 saapuu!

Luvassa on kovaiskuista toimintaa, draamaa, jännitystä, pelitiloja, ottelutyyppejä, luomisominaisuuksia ja kaikkea, minkä vuoksi tulet ihastumaan WWE 2K-peliin. Peli lupaa viedä sinut lähemmäs kehää kuin koskaan aiemmin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Elite Dangerous Legendary Edition Xbox One

54,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tutki, käy kauppaa ja taistele Elite pelisarjan kolmannessa jatko-osassa äärettömässä avaruudessa. Elite Dangerous on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka yhdistää upealla tavalla laajan galaksin, kehittyvän tarinan ja täydellisen linnunradan galaktisissa suhteissaan.

Aloitat pienellä tähtialuksella ja pienellä määrällä pääomaa. Kehität taitoja, tietoja, varallisuutta ja mahtia keinolla millä hyvänsä, sillä tehtävänäsi on selviytyä raadollisessa galaksissa ja ansaita paikka eliitissä. Pelaajan valinnat kehittävät tarinaa Galaktisten supervaltojen ja tätienvälisten sotien aikakaudella. Starttaa aluksesi ja valitse kurssisi linnunradan miljardien tähtien alueella, tutki galaksia, valitse liittolaisesi, ansaitse paikkasi.

Hallitukset kaatuvat, taisteluja hävitään ja voitetaan ja ihmiskunnan rajat muovaantuvat pelaajan valinnoista.Pelaa yksinpelinä tai Open Play -tilassa, jossa pelaajat ympäri maailman voivat olla uusia liittolaisia tai pahimpia vastuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Hunting Simulator Xbox One

56,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hunting Simulator tarjoaa kokonaisvaltaisen metsästyskokemuksen henkeäsalpaavissa maisemissa. Eläimet käyskentelevät realistisesti, joten ole valmiina nappaamaan yksi itsellesi. Pelissä on monia eri tapoja metsästää ja 37 eläinlajia asumassa heidän omassa ekosysteemissään.

12 valtavaa metsästysaluetta, jotka perustuvat oikeisiin alueisiin maailmalla kuten Ranskaan, Alaskaan ja Coloradoon. Tusinoittain eri aseita ja tarvikkeita, kuten kivääri, jousi, jalkajousi, houkutuslinnut ja drone-kopteri. Neljä eri pelimuotoa, kampanja jossa yli 100 tehtävää, vesilintujen metsästystä, vapaata metsästystä, jossa voit edetä omalla tahdilla.

Lisäksi mukana on harjoittelumoodi, jossa voit harjoitella ampumistasekä co-op online moodi, jossa voit metsästää kolmen kaverisi kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tuhti Naruto-kokoelma, joka sisältää neljä peliä mukaan lukien NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 1, NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2, NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst ja NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 ROAD TO BORUTO.

Pelit on pakattuna tyylikkäästi metallikoteloon sisältäen neljän pelin lisäksi taidekirjan ja anime-levyn.
Anime- ja mangapelien lippulaiva on taattua Naruto Shippuden laatua, jossa käydään nopeita ja kiivaita taisteluja.

Uuden sukupolvien konsolien myötä pelin taistelut, grafiikat ja värimaailma ovat parempia kuin koskaan aiemmin.

Luo kaikki legendaariset Naruto Shippuden joukkueet tai luo itsellesi oma joukkue.
Pelaajat voivat vaihtaa hahmoja kesken taistelun.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

The Evil Within 2 Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Shinji Mikamin The Evil Within 2 on selviytymiskauhun seuraava kehitysaskel.

Etsivä Sebastian Castellanos on menettänyt kaiken.
Hän saa mahdollisuuden pelastaa tyttärensä astumalla jälleen kerran STEMin painajaismaiseen maailmaan.

Kulmien takana piilee karmivia uhkia maailman vääristyessä hänen ympärillään.
Kohtaako Sebastian vihollisensa aseiden kanssa vai hiipiikö hän varjoissa selviytyäkseen?
Pelin kertoo tarinan pelastuksesta, jossa palaat painajaismaiseen maailmaan saadaksesi takaisin elämäsi ja rakkaasi.

Tutki kammottavia paikkoja, kävele tai juokse niin pitkälle kuin uskallat, mutta valmistaudu huolella.
Kohtaa kammottavia vihollisia ja selviä otuksista, jotka haluavat repiä sinut riekaleiksi.
Valitse selviytymistapasi luoden ansoja, hiiviskele, juokse ja piiloudu tai taistele kammotuksia vastaan rajallisilla ammuksilla.

Tunnelmallista kauhua ja jännitystä, jossa astut maailmaan, jossa ahdistus ja piina seuraavat sinua kaikkialle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Huippusuosittuun animaatiosarjaan perustuva roolipeli. Julkaistaan 17.10.2017.

South Park: The Fractured But Whole on jatko-osa vuoden 2014 palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -roolipelille. SouthPark: The Fractured But Whole ei ole lisenssipeli muiden joukossa, sillä sitä ovat olleet tekemässä South Park -sarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone.

Pelissä omaksutaan jälleen New Kidin rooli ja liitytään samalla South Parkin suosikkien eli Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa. Pelaaja sukeltaa SouthPark with Coon and Friendsin rikolliseen alamaailmaan. Tämän rikosten vastaiseen taisteluun erikoistuneen ryhmän perusti Eric Cartman, jonka supersankaripersoona, The Coon, on puoliksi ihminen ja puoliksi pesukarhu.

Pelaajan ohjastama New Kid puolestaan liittyy Mysterionin,Toolshedin, Human Kiten, Mosquiton, Mint Berry Crunchin ja monien muiden seuraan taistelussa pahuutta vastaan. Samalla The Coon yrittää tehdä ryhmästään historian rakastetuimmat supersankarit.

South Park: The Fractured But Whole on laajentunut uusilla paikoilla ja pelihahmojen muokkaus on entistä vapaampaa. Lisäksi kokonaan uusittu taistelujärjestelmä tuo uusia mahdollisuuksia tilan ja ajan hallintaan. Uudistetut ryöstely- ja rakenteluominaisuudet antavat pelaajalle vapauden kehittää omia varusteita taistelun avuksi. Eikä unohtaa tule entistä rujompaa South Park -huumoria, jossa pieruja viljellään muiden kyseenalaisten tapahtumien sarjatulessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Need for Speed Xbox One

29,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Löydä uudistuneen Need for Speed -pelin huikea avoin maailma, urbaani autokulttuuri ja viisi erilaista tapaa pelata.
Luo oma urasi toiminnantäytteisessä ja päällekäisistä tarinoista koostuvassa pelissä, ansaitse mainetta ja nouse uudeksi ikoniksi.

Need for Speed tarjoaa kaikkea mitä fanit ovat toivoneet ja mistä sarja on tunnettu - syviä kustomointimahdollisuuksia, autenttisen avoimen maailman täynnä reaalimaailmasta tuttua autokulttuuria sekä tarinankerronnan, joka vie peliä jatkuvasti eteenpäin.

Ventura Bay on urbaani leikkikenttäsi - aina upeilta rinnereilteiltä poliisien vilisemille urbaaneille kaupunginosille. Kaupunki herää henkiin kun muut nukkuvat Tämä toimii kotina viidelle reaalimaailman autoikonille, tämänhetken autokulttuurin sankareille. Ne inspiroivat sinua, työntävät sinua ja testaavat sinua. Rakenna maineesi ja hanki heidän kunniotuksensa matkallasi uudeksi ikoniksi..

• Viisi tapaa pelata: Need for Speed esittelee viisi tapaa pelata: Speed, Style, Build, Crew ja Outlaw, jotka mahdollistavat maineen ansaitsemisen ja mahdollisuuden voittaa tie eteenpäin. Yhdistä kaikki viisi luodaksesi täydellisen Need for Speed -hetken: aja älyttömällä nopeudella, liu'u tiukoissa mutkissa kustomoiduilla autoilla yhdessä ystäviesi kanssa samalla kun poliisit jahtaavat sinua.

• Rikas ja autenttinen kustomointi: Vie autosi äärimmilleen visuaalsiten ja suorituskykyä parantavien muokkausten avulla. Käsin valitut ikoniset autot, kuumimmat jälkimarkkinabrändit, tehotuunaukset ja persoonallinen käsittely. Astu autoosi ja kurvaa kaupungin kaduille.

• Tarinankerronta: Viisi erilaista päällekkäistä tarinaa on saaneet inspiraationsa oikean maailman ikoneista. Jokainen valinta, jokainen sekunti ja jokainen minuutti vauhdittaa matkaasi uudeksi ikoniksi.

• Länsirannikon urbaanit maisemat: Löydä avoimen maailman autokulttuuri, jota et tiennyt olevan olemassa. Upea uusi maailma yhdistää uusien konsolien suorituskyvyn ja huippuunsa viritetyn Frostbite™ -pelimoottorin tehot luoden rikkaan avoimen maailman, jossa on noin kaksi kertaa enemmän ajettavia teitä kuin Need for Speed Rivalsissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Madden NFL 18 Xbox One

62,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kaikkien aikojen upein amerikkalaisen jalkapallon konsolipelijulkaisu!

Madden NFL 18 esittelee pelaajilleen kaikkien aikojen upeimman ja kauneimman Madden-konsolipelin. Frostbite-pelimoottorin myötä amerikkalaisen jalkapallon pelaaminen näyttää äärimmäisen yksityiskohtaiselta, sulavalta ja fotorealistiselta. Joukkueiden stadionit, pelaajat ja sääolosuhteet huokuvat ennennäkemätöntä aitouden tunnetta vailla vertaa.

Pelimuodoista voi valita omat haluamansa otteluparit tai vaihtoehtoisesti pelata oikeaa jenkkifutiskautta seuraten uudessa Play Now Live! -pelimuodossa. Mitä ikinä suosikkijoukkueesi kohtaakaan oikeassa runkosarjassa, samat otteluparit ovat mukana tosimaailman tapahtumien mukaisesti.

Uusitun heittopelimekaniikan myötä pelaaja on entistä vapaampi valitsemaan heiton kohteen. Samalla erilaisia pelityylejä löytyy entistä monipuolisemmin. Mukana ovat helposti opittava arcade-pelimuoto, tiukasti sääntöjä seuraava simulaatiotila ja kilpailuhenkeä nostattava competitive-pelitila.

Kokonaisuuden kruunaavat mahdollisuus luovia oma joukkue kohti mestaruutta sekä Madden Ultimate Team -ominaisuus, jossa voi rakentaa oman joukkueensa sekä nykyisistä että entisistä NFL-pelaajista.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Marvel vs. Capcom Infinite Xbox One

54,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Taistelupelien eliittiä tarjoavassa pelissä taistellaan Marvel- ja Capcom-hahmoilla.

Marvel vs. Capcom -pelisaaga on tunnettu kautta vuosien laadukkaasta taistelupeliviihteestä sekä ennen kaikkea karismaattisista hahmoista. Lukemattomat Marvel-suosikit ja Capcom-hahmot ovat ottaneet yhteen keskenään niin yksinpelattavissa otteluissa kuin moninpelimatseissakin.

Marvel vs Capcom Infinite vie pelityylin astetta pidemmälle ja esittelee uusiutuneen pelisarjan ainutlaatuisen taistelupelimekaniikan siivittämänä. Yksinpelitarina vie pelaajansa uuteen seikkailuun pahaenteistä uhkaa vastaan. Luvassa on eeppinen kamppailu, jossa pelaajan taidot ja sisukkuus joutuvat koetukselle.

Yksinpelitarinan lisäksi mukana on arcade- ja harjoituspelitilat, jotka antavat pelaajille hyvät mahdollisuudet oppia tuntemaan sekä omat hahmonsa että vihollisensa. Harjoittelun myötä harjaantuvat pelaajan taidot vihollisten päihittämiseen.

Hahmoja nähdään sekä Marvel-että Capcom-universumista monipuolisesti. Marvel-puolelta on mukana ikonisia hahmoja kuten Captain Marvel ja Iron Man, kun taas Capcomin tarjonnasta mukaan tulevat sellaiset kuuluisuudet kuin Ryu ja Mega Man X.

Marvel vs. Capcom onkin hauskaa taistelupelaamista niin yksin kuin moninpelissäkin, unohtamatta hauskoja kimppapelityylejä, kuten upeat 2 vs 2 -pelitilat ja monimuotoiset nettipeliominaisuudet.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pillars of Eternity Xbox One

49,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Klassisten roolipelieeposten kaltainen mestariteos, Pillars of Eternity, saapuu Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Roolipelien mestarikehittäjä Obsidian Entertainment on luonut upean pelikokemuksen roolipelien ystäville. Pelin kehitys alkoi Kickstarter-hankkeena ja se rikkoi kaikki rahoitustavoitteensa saavuttamalla 75 000 tukijaa. Peli julkaistiin alun perin pc-tietokoneille ja se oli suuri menestys voittaen kymmeniä palkintoja.

Nyt Paradox Arctic yhteistyössä 505 Gamesin kanssa tuovat Pillars of Eternityn upean maailman, taktisen taistelun ja unohtumattoman tarinan uusille pelialustoille. Pillars of Eternity: Complete Edition sisältää myös kaikki aikaisemmin julkaistut pc-version lisäosat.

Pillars of Eternityssä on lukemattomia hahmojen luomisvaihtoehtoja roduista ja luokista hahmon taustatarinaan. Isoa ja upeaa pelimaailmaa voi tutkia vapaasti ja se on täynnä mielenkiintoisia hahmoja. Uusi käyttöliittymä ja hallittavuus tekevät Pillars of Eternitystä aiempaa hienomman pelikokemuksen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

F1 2017 Special Edition Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
F1 2017 on 2017 FIA Formula One World Championship sarjan virallinen videopeli, jossa ajetaan formulaa kauden 2017 kuljettajilla, talleilla, radoilla ja säännöillä.

Voita vuoden 2017 mestaruus ja lyö uudet ennätykset uusilla nopeammilla F1 autoilla.
Aja kilpaa ikonisilla autoilla 30 vuoden ajalta – vaikkapa vuoden 1988 McLaren MP4/4, 1992 Williams FW14B tai 2002 Ferrari F2002 ajokeilla.

Koe kymmenen vuoden upea urakehitys ja monipuolisempaa peliä uudessa ”Championships” pelitilassa.
Luvassa on lisäksi monia muita uusia ominaisuuksia sekä online että offline pelissä, joten F1 2017 on täydellisin ja jännittävin formulapeli koskaan.

Special Edition sisältää bonuksena vuoden 1988 McLaren MP4/4 Classic Car DLC:n.
Kyseisellä autolla voitettiin kyseisenä vuonna valmistajien mestaruus sekä kuljettajien mestaruus (Ayrton Senna, Brasilia).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Battlefield 1 Xbox One

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Koe totaalisen sodan synty Battlefield™ 1 -pelissä. Etene eeppisestä taistelusta toiseen – koe urbaani taistelu vallatussa ranskalaiskaupungissa, raskaasti puolustetut vuoristotukikohdat Italian Alpeilla ja kiihkeät yhteenotot Arabian aavikoilla. Koe sotaan syösty maailma seikkailuntäyteisessä kampanjassa tai osallistu eeppisiin, jopa 64 pelaajan moninpelitaisteluihin ja mukauta taktiikkasi ja strategiasi dynaamisiin ympäristöihin ja murskaavaan tuhoon. Käy jalkaväkitaisteluita tai ohjaa upeita aluksia maalla, merellä ja ilmassa tankeista ja moottoripyöristä kaksitasohävittäjiin ja valtaviin taistelulaivoihin. Mukauta pelityylisi Battlefield-historian dynaamisimpien taistelujen mukaan.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
  • Eeppiset 64 pelaajan moninpelitaistelut – Yhdistä voimasi ystäviesi kanssa ja liity FPS-pelien historian eeppisimpiin moninpelitaisteluihin jalkaväkisotilaana tai ohjaten monenlaisia ajoneuvoja tankeista ja moottoripyöristä kaksitasoihin ja taistelulaivoihin.
  • Koe totaalisen sodan synty – Osallistu ihmiskunnan historian suurimpiin taisteluihin. Sota raivoaa eeppisellä mittakaavalla maalla, merellä ja ilmassa panssaroiduista Alppi-tukikohdista Arabian aavikoille – pääset todistamaan nykyaikaisen sodankäynnin synnyn.
  • Murskaava, intuitiivinen tuho – Intuitiivinen tuho takaa, että yksikään taistelu ei ole samanlainen. Tuhoa sekä pieniä että isoja ajoneuvoja ja hävitä kokonaisia rakennuksia Kaiken pienistä puutaloista massiivisiin kivilinnoituksiin ja jopa maan, jolla taistelet, voi tuhota täysin.
  • Sotatarinoita joka puolelta maailmaa – Koe sotaan syösty maailma seikkailuntäyteisessä kampanjassa, joka seuraa monia eri konflikteja useiden hahmojen silmistä – kaikkia yhdistää ensimmäinen nykyaikainen sota.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

FIFA 17 Xbox One

49,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Powered by Frostbite!

FIFA 17 muuttaa pelitapasi, kilpailutyylisijatuo peliin erilaisen tunnelatauksen. FIFA 17 johdattaa pelaajansa aitoon futiskokemukseen hyödyntämällä uusittua pelimoottoria, jossa eri pelaajien syvyys ja tunne luovat aivan uudenlaisen maailman.

Eri pelaajien erilainen käytös, liikehdintä, toimintatavat ja vuorovaikutus muiden pelaajien kesken antavat FIFA 17 pelaajalle mahdollisuuden nauttia uskomattomasta jalkapalloelämyksestä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Inside - Limbo Double Pack Xbox One

32,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
TUPLAPAKKAUS: Sisältää kaksi täyttä peliä, keräilyjulisteen ja taidekortin

VOITTANUT YLI 100PALKINTOA

"Älä lue siitä enempää, vaan pelaa koko peli kerralla"

Poika löytää itsensä takaa-ajettuna ja yksin keskeltä synkkää maisemaa. Poika astuu LIMBOon tietämättä siskonsa kohtalosta. Tehtävien ratkaisua ja tasohyppelyä tunnelmallisilla grafiikoilla.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Redout Xbox One

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Värikylläinen ja hypervauhdikas ajopeli tulevaisuuden kisakiitureilla.
Redout on äärimmäisen vauhdikas ajopeli futuristisissa maisemissa. Samalla Redout onkin kunnianosoitus saman pelityypin menneille helmille kuten F-Zero, Wipeout, Rollcage ja POD.

Redout on intensiivinen, palkitseva ja nopeatempoinen ajokokemus, joka tarjoaa kisaelämyksen täysin omilla ehdoillaan. Sen arcademainen, kiihkeä ja värikylläinen ajopelimäisyys on kuin vastaisku realistisille ja vaikeasti opittaville simulaattoreille. Redout keskittyy nopeuteen, helposti opittavaan ajomalliin ja huimaan kisatuntumaan, jollaista ei realistisilla ajoneuvoilla ole edes mahdollista saavuttaa!

Redout tarjoaa räväkän moninpelikokemuksen, joka yhdistää pelaajat maailmanlaajuisessa kisailussa. Pelin 25 erilaista rataa sijoittuvat viiteen eri ympäristöön sisältäen lukemattomat määrät erilaisia ajotehosteita ja erikoisvoimia. Lisäksi Redout tarjoaa seitsemän erilaista kisatyyppiä sekä uratilan, jossa on toista sataa erilaista tapahtumaa ja runsaasti kisa-ajokin parannusosia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Hyppää Dunwallin pahamaineisimpiin palkkamurhaajiin kuuluneen Billie Lurkin (Meagan Foster) saappaisiin ja lähde uuteen hiiviskelyseikkailuun.

Toteuta entisen mentorisi, legendaarisen salamurhaajan Daudin, kanssa kaikkien aikojen salamurha.
Tehtäväsi on eliminoida Ulkopuolinen, jumalan kaltainen olio, jonka Billie ja Daud katsovat toimineen tärkeässä osassa Imperiumin häpeällisissä tapahtumissa.

Ulkopuolisen ja tämän alkuperän selvittäminen vie sinut Karnacan synkille kujille, jossa tulet kohtaamaan kuolettavia vastustajia, muinaisia voimia ja kiperiä valintoja, jotka muuttavat maailmaa peruuttamattomasti.
Death of the Outsider on täysin itsenäinen peli uudella tarinalla sisältäen alkuperäisen pelin taistelujärjestelmän, kenttäsuunnitellun ja kiehtovan tarinankerronnan.