Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Nintendo Switch
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Nintendo Switch

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Crash on palannut!

Koe kolme PlayStation-historian unohtumattominta seikkailua uudestaan uusimmalle sukupolvelle täysin remasteroituna.

Wumpa-saari aivan ennennäkemättömänä

Palaa lempipussieläimesi Crash Bandicootin seuraan, kun hän pyörähtää Nintendo Switchille kolmen unohtumattomimman seikkailunsa kera, jotka on luotu täysin uusiksi uusimmalle sukupolvelle.

Mukana tulee Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped. N. Sane Trilogy on luotu alusta asti upouusilla grafiikoilla ja äänillä, jotta sarjan klassinen pelaaminen on saatu uudelle sukupolvelle.

Pelaa joko Crashillä tai hänen pikkusiskollaan Cocolla ja hypi, pyöri ja aja jopa moottoripyörällä läpi kolmen hulvattoman seikkailun. Kohtaat kaikkea puhuvista kelloista kuohiviin koskiin ja teet kaiken pelastaaksesi maailman pahuuden kynsistä.

Kolme kokonaista peliä, yksi mahtava paketti

Voit pelata veteraanikehittäjä Naughty Dogin (Uncharted, The Last of Us) luoman Crashin kaikkia kolmea seikkailua yhdessä kokoelmassa.

Crash Bandicoot

Crashin täytyy tässä kaiken aloittaneessa pelihitissä pelastaa Wumpa-saari, ja maailma, Dr. Neo Cortexin ilkeiltä suunnitelmilta luoda geneettisesti muokattujen eläinten armeija.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Yhdistä voimasi vanhan vihollisesi Dr. Neo Cortexin kanssa, kun uusi vaara uhkaa jälleen maailmaa. Ainoa kysymys on, voiko häneen luottaa?

Crash Bandicoot 3: Warped

Revittele ajan läpi moottoripyörillä, lentokoneilla ja jopa ikiomalla T-Rex-vauvallasi, kun seikkailu lyö uutta vaihdetta silmään trilogian elämää suuremmassa päätöksessä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lego The Incredibles NSW

57,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
LEGO The Incredibles on uskomattoman hauska seikkailu, jossa pääset pelaamaan Incredibles-suosikkihahmoillasi.

Kukista rikolliset yhdistämällä voimasi Parrien supersankariperheen kanssa ja koe unohtumattomat kohtaukset ja omat suosikkihetkesi The Incredibles- ja The Incredibles 2 -elokuvista LEGO-muodossa.
Perheen yhteistyöllä voittoon – tee yhteistyötä, yhdistele Parrien perheen ikonisia kykyjä ja ainutlaatuisia voimia ja rakenna upeita, valtavan kokoisia LEGO-rakennelmia.

Käytössäsi ovat Mr. Incrediblen vertaansa vailla oleva supervahvuus, Elastigirlin joustavat muodonmuutokset ja muun porukan uskomattomat kyvyt – tiimityö ei ole koskaan ollut näin hauskaa.
Yhdistele perheen vahvuuksia ja lähde ikimuistoiseen seikkailuun Mr. Incredible, Elastigirl, Dashiell Parr, Violet Parr, Jack-Jack Parr ja Frozone kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Valkyria Chronicles 4 NSW

52,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Valkyria Revolution 4 on kolmannen persoonan toimintapeli, jossa on sekoitus reaaliaikaista taistelua ja taktista strategiaa.

Pelissä on myös koukuttava tarina, upea canvas-tyylinen graafinen ulkoasu ja pelin tunnelmaan räätälöity soundtrack.

Itse pelissä voit hyödyntää mm. lähitaisteluja, taikuutta ja politikointia.
Pelin tapahtumat sijoittuvat samalla aikajaksolle kuin alkuperäinen Valkyria Chronicles eli 1930-luvun tietämille keskittyen kuitenkin täysin uusiin päähahmoihin.

Uusia päähahmoja ovat mm. nuori komentaja Claude Wallace (insinööri), Riley Miller (erikoistunut raskaisiin aseisiin), Darcsen Raz (äkkipikainen kaveri) ja Kai Schulen (jääkylmä tarkka-ampuja).
Yhdessä tämän Joukko E:n kanssa lähdet suorittamaan haastavia tehtäviä sotatantereelle, jotka vaativat strategisen ja kylmäpäisen otteen.

1 pelaaja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Titan Quest NSW

37,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Titan Quest on aikoinaan PC:lle julkaistu toimintaroolipeli, joka on hyvin paljon Diablo-pelin henkinen.
Peli julkaistaan remasteroituna nyt Switch-konsolille sisältäen sekä pääpelin että lisäosan nimeltään ”Immortal Throne”.

Peli kertoo jumalien ja titaanien välisestä sodasta sijoittuen muinaiseen Kreikkaan, Egyptiin ja Kiinaan.
Pelissä on valittavissa taitoja, kuten Warfare, Earth, Storm, Defense, Rogue, Spirit, Nature, Hunting ja Dream.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Rayman Legends Definitive Edition Switch

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Rayman Legends on rakastettu moderni tasohyppelyklassikko, joka on voittanut palkintoja muun muassa visuaalisesta ilmeestään sekä musiikeistaan. Peli on myös pokannut vuoden tasohyppelypelin palkinnon aikanaan.

Nyt tämä upea ja arvostettu peli saapuu myös Nintendo Switch -pelikonsolille. Samalla kyseessä onkin kaikkien aikojen ensimmäinen Rayman-peli Switchillä.

Rayman Legends: Definitive Edition mahdollistaa jopa neljän pelaajan samanaikaisen pelaamisen sekä langattomassa lähiverkossa toimivan Kung Foot -pelitilan.

Nintendo Switchin kosketusnäyttöä voidaan puolestaan hyödyntää esineiden käytössä, vihollisten nujertamisessa sekä erilaisten laitteiden operoinnissa niin yksin- kuin moninpelissäkin.
Lisäksi paranneltu Kung Foot -pelitila sisältää täysin uuden turnausominaisuuden.

Raymanin lumottuun maailmaan sijoittuva Rayman Legends: Definitive Edition jatkaa värikylläisten ja hullunkuristen Rayman-pelien sarjaa. Mukana nähdään Raymanin lisäksi hänen lukuisia ystäviä, joiden kanssa ratkotaan mystisen teltan kätköissä olevien legendaaristen maalausten mysteerejä. Luvassa on runsaasti ratkiriemukasta pelaajaa kaiken ikäisille pelaajille yksin tai yhdessä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dragon Quest Builders Nintendo Switch

49,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä suosittu fantasiaseikkailu yhdistää rakentamisen hauskuuden ja toimintaroolipelin taistelut.


Jumalatar Rubiss on puhunut ja sinut on valittu. Dragon Quest Builders saapuu Nintendo Switchille.

Peli, joka on suuri hitti Japanissa, yhdistää rakentamisen hauskuuden ja toimintaroolipelin taistelut. Ryhdy rakennusmestariksi ja rakenna omia kaupunkejasi haluamallasi tavalla. Puolusta kaupunkeja hirviöiltä ja pelasta asukkaita, jotka tarvitsevat apua. Jos onnistut, voit rakentaa Alefgardin, saman maailman, jossa koko Dragon Quest -sarja alkoi.

Erillisessä vapaan rakentamisen tilassa voit rakentaa rajoittamattomilla resursseilla. Nintendo Switch -versiossa voit ratsastaa Great Sabrecubilla, joka lisää nopeuttasi ja antaa sinulle erikoismateriaaleja, kun voitat vihollisia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Farming Simulator Switch

44,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Virtuaalinen maanviljely ja karjanhoito ovat pitäneet miljoonia pelaajia otteessaan jo usean vuoden ajan. Farming Simulator - Switch Edition jatkaa suosittua pelisarjaa sisällyttämällä peliin aiemmista osista tuttuja kulkuneuvoja, laitteita ja eläimiä. Samalla tuodaan mukaan täysin uusia ominaisuuksia ja kappakaupalla lisää tekemistä.
Karjanhoitopuolella valikoima kasvaa kärsänmitalla, sillä nyt mukana ovat myös porsaat. Sikafarmari voi possujen ohessa hoitaa entuudestaan tuttuja eläinlajeja, kuten liha- ja siipikarjaa. Farmilla voi yhä kasvattaa lukemattomia eri viljelykasveja, joita on mukana entistä enemmän.

Myös konehalliin on tullut paljon uusia kulkuneuvoja ja työkoneita. Niitä on mukana kaikkiaan yli 250 erilaista peräti 75 eri valmistajalta. Kaikki tärkeimmät valmistajat ovat mukana ja uusia nimiä entisten lisäksi ovat Challenger, Fendt, Massey Ferguson ja kotimainen Valtra!

Farming Simulator - Switch Edition tarjoaa mahdollisuuden ajaa myös junalla. Sen avulla suuretkin kuormat omalta maatilalta kulkevat helposti ja varmasti myyntiin. Näistä saaduilla tuloilla oman farmin kasvattaminen ja uusien työkoneiden hankkiminen vievät maanviljelijän uraa entistä pidemmälle. Juna onkin tarpeen, sillä peli tarjoaa viljelyyn ja karjan kasvatukseen kaksi valtavaa ja toisistaan poikkeavaa pelialuetta Pohjois-Amerikassa ja Itä-Euroopassa.

Farming Simulator - Switch Edition on avoimen pelimaailman kokemus, joka sopii niin uusille pelaajille kuin vanhoille konkareille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tennis World Tour NSW

49,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Huipputason tennistä maailman parhailla tennispelaajilla täydennettynä

Tennis World Tour tarjoaa virtuaalista tennistä suoraan maailman huipulta. Mukana on 30 maailman parhaimmistoon kuuluvaa tennispelaajaa, joihin lukeutuvat ykköskaartin nimet aina Roger Federerista Angelina Kerberiin. Tarkasti mallinnetut pelaajat toistavat liikkeensä ja pelityylinsä esikuvien mukaisesti. Yksityiskohtien tasoon huikea ja se takaa ensiluokkaisen tenniskokemuksen.

Tennis World Tour sisältää myös kaikki olennaiset pelimuodot näytösotteluista kokonaisvaltaiseen World Tour-tilaan asti. Mukana ovat sekä kaksin- että nelinottelut. Moninpeliä voi puolestaan pelata sekä samalla koneella että verkkopelitilassa. Näiden lisäksi mukana on harjoitustila, turnaukset, henkilökunnan hallinnointia ja varusteiden ostoa. Kaikkiaan luvassa on siis äärimmäisen monipuolinen ja kokonaisvaltainen kokemus tennisammattilaisen elämästä.

Taktisuutta pelaamiseen tuovat pelaajien ainutlaatuiset mahdollisuudet valita mitä taitoja heidän ohjaamilla tennispelaajilla on. Näin pelaamiseen löytyy ainutlaatuinen lisäsyvyys, joka tekee tenniskokemuksesta entistä nautittavamman pelattavan. Jatkuvuutta peliin tuodaan viikoittain vaihtuvilla verkkohaasteilla, jota täydentää alati päivittyvä maailmanlaajuinen ranking-järjestelmä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sushi Striker: The Way of Sushido NSW

49,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ryhdy sushi-samuraiksi, yhdistele lautasia ja sushiannoksi ja ja koe kaikkien aikojen ruokataistelu Nintendo Switchillä!

Yhdistele värillisiä lautasia ja samantyyppisiä susheja lähettääksesi korkeita lautaspinoja vastustajallesi tässä nopeatempoisessa liukuhihna-sushi-pelissä. Mitä enemmän lautasia yhdistelet, sitä korkeampia lautaspinoja voit lähettää ja hyökkäyksesi vahvistuvat. Puolusta kotimaatasi hyökkääviltä vihollisilta tässä pulmatoimintapelissä, jotta useammat ihmiset voivat nauttia herkullisesta sushista rauhassa. Paras sushi-samurai voittakoon!
 • Käytä kosketusnäyttöä yhdistelläksesi lautasia ja kasaa korkeita lautaspinoja
 • Kerää samanvärisiä lautasia ja rakenna yhdistelmiä, mikä tarkoittaa korkeampia lautaspinoja ja voimakkaampia hyökkäyksiä
 • Yhdistele erilaisia sushiannoksia saadaksesi suurempia bonuksia. Mitä hienompia susheja sinulla on lautasella, sitä vahvemmiksi lautasesi muuttuvat
 • Lähetä korkeita lautaspinoja vastustajallesi tehdäksesi paljon vahinkoa
 • Viimeinen jäljelle jäänyt sushi-samurai voittaa
 • 1-2 pelaajaa paikallisesti
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Hunting Simulator NSW

44,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hunting Simulator on metsästystäsimuloiva pelikokemus, joka vie pelaajansa toinen toistaan upeampiin ympäristöihin. Näitä ovat Yhdysvaltain Coloradon upeat vuoret, Ranskan kauniit metsät ja Alaskan lumiset tasangot. Oikean maailman lailla myös pelimaailmassa jokainen alue sisältää omat piirteensä niin maastonmuotojen, ilmaston kuinluonnonkin osalta.

Pelaaja voi lähteä metsästysreissuille yksin tai porukassa. Jokaisella alueella on oma eläinkuntansa, joka on tarkkaan mallinnettu ja animoitu todellisten eläintenmukaisesti. Kokonaisuuden kruunaa aidon tuntuinen tekoäly, joka ohjaa eläimiä toimimaan realistisesti.

Yhteensä erilaisia pelialueita on 12 ja näillä alueilla nähdään peräti 37 erilaista eläinlajia. Lukuisat pelimuodot, kuten kampanjapeli, vapaa metsästys ja harjoitusrata, tarjoavat runsaasti tekemistä moneen makuun. Erilaisia metsästysaseita on mukana yhteensä17. Näihin lukeutuvat niin kiväärit kuin varsijouset ja pitkäjousetkin. Lisäksi mukaan kuuluvat apuvälineet, kuten syötit ja tuulimittarit.

Yksinpelin lisäksi HuntingSimulator sisältää jopa neljän pelaajan kesken käytävän yhteistyömuotoisen moninpelin, joka mahdollistaa metsästämisen omalla porukalla.

Mukana on myös ensimmäistäkertaa metsästyspelissä käytettävänä kuvauskopteri, jolla voi tehdä tiedustelua ympäristöstä ja sen eläimistä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

LEGO Worlds Switch

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Rakenna, pelaa ja luo oma Lego maailmasi nyt ilman mitään rajoituksia.
Täysin avoin pelimaailma vie Sinut ja ystäväsi Lego maailmaan rakentamaan, tutkimaan, seikkailemaan ja löytämään odottamattomia aarteita.

Pelissä on hauskoja ja vaihtelevia ympäristöjä, kustomoitavia hahmoja, rakennettavia ajoneuvoja, helikoptereita ja upeita rakennuksia.

Mukana on myös olentoja ja elämiä, kuten lohikäärme jonka selässä pääset tutkimaan maailmaa ilmasta käsin. Pelaa yksin tai rakenna ystäväsi kanssa yhdessä oma Lego maailma jaetulla ruudulla tai online-pelitilassa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sonic Forces Bonus Edition Nintendo Switch

38,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Sinisen vauhtisiili Sonicin seikkailut jatkuvat loppuvuodesta, jolloin julkaistaan vanhalle koulukunnalle suunnattu Sonic Forces. Luvassa on tuttujen juttujen lisäksi kuitenkin tuoreita tuulahduksia aina vihollisista lähtien. Vastaan asettuu mm. Infinite-konna, jonka mysteerisyys kalpenee ainoastaan tämän vieläkin hämärämpien voimien edessä.

Luvassa on värikästä ja nopeatempoista tasoloikkaa sekä erilaisten esineiden keräämistä saman aikaisesti.
Ensimmäistä kertaa voit luoda peliin myös oman hahmon!

Bonus Edition sisältää neljä taidekorttia, Episode Shadow tehtävän ja Segan hahmopäivityksiä peliin mukaan lukien Jet Set Radio, Persona 5, PuyoPuyo, Super Monkey Ball ja Nights.

Lisäksi mukana on Shadow the Hedgehog Costume DLC, joka toimitetaan erikseen latauskoodina.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

L.A. Noire Nintendo Switch

44,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tumma ja väkivaltainen rikostrilleri sijoittuen 1947-luvun Los Angelesiin.

Sodan jälkeen - Hollywoodin kultakauden aikaan - LAPD-etsivä Cole Phelps heitetään etujoukkoihin tutkimaan Los Angelesin rikoksia. Korruptio on levinnyt joka puolelle, huumekauppa on räjähtänyt käsiin ja murhatilastot ovat kaikkien aikojen huipussaan. Phelpsin tehtävä on selvittää kaupungin alamaailman salaliitot ja rikollisjoukot, jotka ovat julmien murhien takana.

Etsi vihjeitä, kuulustele todistajia ja ratkaise rikoksia selvittääksesi kaupungin mädän ytimen, johon lukeutuu myös oman osastosi ihmisiä. Luvassa on henkeäsalpaavaa toimintaa, vallankumouksellista kasvojen animaatioteknologiaa ja ennennäkemätön interaktiivinen kokemus 1080 pikselin tarkkuudella.

Peli sisältää alkuperäisen pelin lisäksi kaiken ladattavan sisällön sekä uusia keräilytuotteita ja etsivän pukuja.

Nintendo Switch-versio vaatii 14GT tallennustilaa, jonka voi tallettaa konsolin kovalevylle tai Micro-SD muistikortilla jonka nopeus on vähintään 60 MT/sekunti.
Muistikortti on ostettava erikseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Overcooked Special Edition Nintendo Switch

42,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Overcooked Special Edition saapuu nyt myös Switchille sisältäen peruspelin sekä The Lost Morsel ja Festive Seasoning lisäosat.

Tervetuloa Onion Kingdomin kaoottiseen keittiöön, jossa vaaditaan tiivistä tiimityöskentelyä! Tee esivalmistelut huolella, kokkaa rakkaudella ja tarjoile tyylikkäästi pitääksesi asiakkaat tyytyväisinä. Pelimaailmoina toimivat mm. merirosvolaiva, rekka-auton lava, jäälautta, katu, tulivuori ja jopa helvetin uumenet. Vältä tuhoisia tulipaloja ja taistele kelloa vastaan saadaksesi annokset asiakkaille oikeaan aikaan.

Switch-versiossa on HD rumble -toiminto on käytössä, joka tekee kokkailusta kaverin kanssa entistäkin kouriintuntuvampaa. Special Editionissa on 44 tasoa, joista kaikki ovat pelattavissa joko yksin tai maksimissaan kolmen kaverin kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Scribblenauts Showdown Nintendo Switch

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Scribblenauts-pelejä pelataan kirjoittamalla peliin lähes mitä tahansa englanninkielisiä sanoja (30 000 sanaa), jotka sitten ilmestyvät esineinä peliin. Esineen avulla voit ratkoa ongelmia ja ongelman ratkottua pääset pelissä eteenpäin. Kovin kalliita esineitä ei kannata joka pulmaan hankkia, koska rahaa ei ole käytössä loputtomiin.

Showdowntuo moninpelaamisen vahvemmin osaksiScribblenauts-pelimaailmaa. Sen keskeisenä pelitilana toimii lautapelimäisistä kartoista koostuva Showdown-pelimoodi, jossa 2-4 pelaajaa voivat haastaa toisensa erilaisiin luovaan sanojen käyttöön perustuviin minipeleihin, joita on tarjolla yhteensä 25 erilaista. Minipelejä tarjoaa myös Versus-pelitila, joka on 1-2 pelaajalle. Yksinpelaajille löytyy niin sanottu hiekkalaatikkotila, jossa pelaaja pääsee ratkaisemaan luovia pulmia luomalla pelimaailmaan sen kanssa erilaisin tavoin vuorovaikuttavia esineitä ja asioita tuhansien eri avainsanojen joukosta. Erilaisia tasoja hiekkalaatikkotilaan on 8 erilaista.

1-4 pelaajaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion NSW

38,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion on klassisella tarinankerronnalla etenevä värikäs seikkailupeli, johon on lisätty 3D-toimintaa.

Seikkailu alkaa, kun Finn, Jake, BMO ja Marceline lähtevät avomerelle ratkaisemaan mysteeriä, joka uhkaa Ooo-valtakuntaa.

Keskustele Ooo:n värikkäiden asukkaiden kanssa, karkota pahantekijöitä nopeatempoisissa kamppailuissa, ratko arvoituksia ja tutki erilaisia paikkoja.

Tapahtumat vievät sinut syvälle Adventure Times:in tapahtumiin ja paikkoihin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Harvest Moon: Light of Hope NSW

34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pystytkö pelastamaan tuhoutuneen kaupungin ja rakentamaan majakan uudelleen?

Tässä pelissä lähdet matkalle aloittaaksesi uuden elämän uudessa ympäristössä. Valitettavasti säällä on muita suunnitelmia, kun aluksesi osuu monsuuniin, joka aiheuttaa aluksen uppoamisen meren pohjaan! Ajaudut pieneen satamakaupunkiin, joka on tuhoutunut myrskyn jäljiltä. Täällä kohtaat nuoren lääkärin nimeltään Jeanne, joka pelasti henkesi. Kaupunki on käytännössä autioitunut, mutta et kieltäydy ottamasta haastetta vastaan! Sinun tehtävänäsi on auttaa rakentamaan kaupunki uudelleen ja pelastaa majakka... mutta se ei tule olemaan helppoa! Mutta jos työskentelet ahkerasti ja kasvatat viljelykasveja, hoidat eläimiä ja keräät materiaaleja korjaustöihin, voit saada uusia ystäviä, perustaa perheen, elvyttää majakan ja pelastaa kaupungin, uuden kotisi!

 • Kerää tärkeitä materiaaleja rakentaaksesi kaupungin uudelleen ja korjataksesi majakan
 • Auta kyläläisiä eri tehtävissä avataksesi uusia alueita ja esineitä
 • Pelaa poikana tai tyttönä, mene naimisiin ja perusta perhe
 • Selkeä ja nostalginen "retro plus" -grafiikka
 • Juhlistaa Harvest Moon -pelisarjan 20-vuotisjuhlaa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Detective Pikachu 3DS

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ratkaise mysteereitä Detective Pikachun kanssa!

Erittäin ainutlaatuinen Pikachu ja hänen ystävänsä Tim ratkaisevat mysteereitä Ryme Cityssä Detective Pikachu -pelissä Nintendo 3DS -käsikonsoleilla. Tämä Pikachu on todella epätavallinen. Hän puhuu suoraan, pitää mustasta kahvista ja ylpeilee mahtavilla etsiväntaidoillaan. Yhdessä Timin ja Pikachun täytyy etsiä vihjeitä ja puhua todistajien kanssa ratkaistakseen mysteeri Timin isän, Harryn, katoamisen takana.

Kun löydät uusia vihjeitä, Pikachu päättää, oletko löytänyt jotain todella tärkeää. Hänen ”A bolt of brilliance” -iskulauseensa avulla hän kertoo, kun hän on oppinut tarpeeksi voidakseen edetä tapauksen kanssa. Pidä myös silmällä Pika Promptseja, lyhyitä videoleikkeitä, jotka saattavat sisältää vihjeen tai kaksi.

Pelaajille, joille salapoliisigenre on täysin uusi asia ja jotka saattavat tarvita hieman lisäapua todisteiden löytämisessä, Detective Pikachu sisältää helpomman vaikeustason, jossa Pikachu antaa käteviä vinkkejä siitä, mitä tehdä tai mihin mennä seuraavaksi.

Pelin julkaisupäivänä kauppoihin saapuu myös hieno Detective Pikachu amiibo-figuuri. Se on suurempi kuin tavallinen amiibo ja sen avulla voit nähdä kaikki Pika Promptsit tehtävistä, jotka olet selvittänyt, mukaan lukien myös sellaiset, joita et ole vielä löytänyt.

Valmistaudu kävelemään, puhumaan ja ratkaisemaan mysteereitä Pikachun kanssa Detective Pikachu -pelissä!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Little Nightmares Complete Edition NSW

37,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pelikokoelma, joka sisältää Little Nightmares -pelin sekä Secrets Of The Maw -lisäosan mukaan lukien sen kaikki kolme tarinaa, joiden nimet ovat ”The Depths”, ”The Hideaway” ja ”The Residence”.
Little Nightmares tempaa mukaansa synkkään ja arvoitukselliseen tarinaan, jossa kohtaat lapsuudenaikaiset pelkosi!

Auta kidnapattu Six-tyttö pakoon salaperäisestä, valtavasta Maw-aluksesta, jota asuttavat turmeltuneet nälkäiset sielut.

Matkan edetessä pääset tutkimaan levottomuutta herättävää nukkekotia, jossa joudut mukaan vankilapakoon ja leikkikentälle temmeltämään.

Löydä oma sisäinen lapsesi ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, niin löydät tien ulos!