Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Nintendo Switch
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Rayman Legends Definitive Edition Switch

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Rayman Legends on rakastettu moderni tasohyppelyklassikko, joka on voittanut palkintoja muun muassa visuaalisesta ilmeestään sekä musiikeistaan. Peli on myös pokannut vuoden tasohyppelypelin palkinnon aikanaan.

Nyt tämä upea ja arvostettu peli saapuu myös Nintendo Switch -pelikonsolille. Samalla kyseessä onkin kaikkien aikojen ensimmäinen Rayman-peli Switchillä.

Rayman Legends: Definitive Edition mahdollistaa jopa neljän pelaajan samanaikaisen pelaamisen sekä langattomassa lähiverkossa toimivan Kung Foot -pelitilan.

Nintendo Switchin kosketusnäyttöä voidaan puolestaan hyödyntää esineiden käytössä, vihollisten nujertamisessa sekä erilaisten laitteiden operoinnissa niin yksin- kuin moninpelissäkin.
Lisäksi paranneltu Kung Foot -pelitila sisältää täysin uuden turnausominaisuuden.

Raymanin lumottuun maailmaan sijoittuva Rayman Legends: Definitive Edition jatkaa värikylläisten ja hullunkuristen Rayman-pelien sarjaa. Mukana nähdään Raymanin lisäksi hänen lukuisia ystäviä, joiden kanssa ratkotaan mystisen teltan kätköissä olevien legendaaristen maalausten mysteerejä. Luvassa on runsaasti ratkiriemukasta pelaajaa kaiken ikäisille pelaajille yksin tai yhdessä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

LEGO City Undercover Nintendo Switch

29,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Liity jahtiin! Yhdessä tähän saakka laajimmista Lego-videopeleistä pelaaja on peitetehtävissä toimiva poliisi Chase McCain, jonka tehtävänä on napata pahamaineinen - ja vasta paennut - rikollinen Rex Fury ja pysäyttää hänen kaupunginlaajuinen rikosaaltonsa.

Tämä avoimen pelimaailman Lego-seikkailu antaa fanien ja vasta-alkajien tutkia valtavaa Lego City -suurkaupunkia, jossa on yli 20 ainutlaatuista kaupunginosaa tutkittavaksi. Ne ovat täynnä autovarkaita pidätettäväksi, ajoneuvoja ohjattavaksi, ilkikurisia avaruusolentoja kiinniotettavaksi, riemukkaita viittauksia elokuviin löydettäväksi, kadonneita sikoja pelastettavaksi ja, tietenkin, satoja keräilykohteita.

15 erityistehtävää suoritettavana, Lego City Undercover tuo yhteen hauskan alkuperäisen tarinankerronnan ja tutun Lego-huumorin luodakseen hauskan kokemuksen kaiken ikäisille pelaajille.

Ala Lego Cityn suojelijaksi
Omaksu Chase McCainin, peitetehtävää suorittavan poliisin, identiteetti ja jäljitä juonitteleva Rex Fury ja tee vihdoin loppu hänen kaupungin kattavasta rikosaallostaan.

Tutki kaupunkia
Lego City on vilisevä suurkaupunki, jossa on yli 20 erilaista kaupunginosaa tutkittavaksi ja joka on täynnä kaduilla olevia ihmisiä, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa, rikollisia, joita voi ottaa kiinni, sekä satoja keräilykohteita.

Ole valepukujen mestari
Monitaitoisella Chase McCainilla on kahdeksan valeasua valittavanaan. Jokainen niistä sisältää erityiset taidot ja kyvyt, joiden avulla on mahdollista soluttautua kaupungin jokaiseen sopukkaan, myös paikkoihin joihin tavallinen poliisi ei pääse.

Yli 100 ajoneuvoa
Lego Cityssä jokainen kadulla oleva ajoneuvo voidaan ottaa käyttöön. Yli 100 ajoneuvoa joista valita, joten pelaaja voi ajaa urheiluautoilla, moottoripyörillä, helikoptereilla ja monilla muilla jahdatessaan rikollisia tai ajellessaan rennosti asfalttiviidakossa nähtävyyksiä katselemassa.

Taistele rikollisuutta vastaan
Ota rikollisia kiinni lähitaistelun keinoin tai pidätä pahikset käyttämällä Chasen kätevää pyydystyspistoolia ja poliisin vakiovarustukseen kuuluvia käsirautoja.

Roolihahmot
Chasen seuraan liittyy poliisi Frank Honey, poliisipäällikkö Dunby ja ensihoitaja Natalia Kowalski, ketkä ovat vain muutama yli 300 avattavasta ja pelattavasta hahmosta, joita pelaajat tapaavat seikkailussa.

Huumoria, huumoria, huumoria
Alkuperäisen juonen sisältävä Lego City Undercover on tupaten täynnä erityistä huumoria sekä riemukkaita elokuva- ja musiikkiviittauksia, joita on viljelty ympäri avointa pelimaailmaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Just Dance 2018 Switch

57,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Liity yli 118 miljoonan pelaajan maailmanlaajuiseen yhteisöön ja esittele parhaat liikkeesi!

Tanssi sydämesi kyllyydestä, kun pelissä soi Bruno Marsin 24K Magic, Ariana Grande ft. Nicki Minajin Side to Side, Bebe Rexha ft. Lil Waynen The Way I Are (Dance With Somebody) ja Shakira ft. Maluman Chantaje.

Koe klassikot uudelleen, mukaan lukien Groove Centuryn Daddy Cool, tai jos K-Pop on enemmän juttusi, miten olisi Hyunan Bubble Pop!

Kuumimmista hiteistä koko perheen suosikkeihin, tanssi 40 uuden kappaleen tahtiin, mukaan lukien:
 • Rockabye – Clean Bandit feat Sean Paul & Anne-Marie
 • 24K Magic – Bruno Mars
 • Side To Side – Ariana Grande Feat Nicki Minaj
 • Chantaje – Shakira feat Maluma
 • Naughty Girl – Beyoncé
 • The Way I Are (Dance With Somebody) – Bebe Rexha feat Lil Wayne
 • Automaton – Jamiroquai
 • Bubble Pop! – HyunA
 • Love Ward – Hatsune Miku
 • Make It Jingle – Big Freedia
 • Daddy Cool – Groove Century
 • ..ja monta muuta!

Ohjataksesi peliä tarvitset vain älypuhelimen ja siihen saatavan ilmaisen Just Dance -sovelluksen (iOS ja Android)! Jopa kuusi pelaajaa voi liittyä samaan peliin omilla laitteillaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Donkey Kong Country: Tropical Freeze NSW

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong ja Cranky Kong palaavat Donkey Kong Country: Tropical Freeze -pelissä Nintendo Switchillä.

Tämä peli sisältää kaiken alkuperäisen pelin hauskuuden, haasteet sekä täysin uuden aloittelijaystävällisen pelitilan, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla.

Hyökkäävät Snowmadsit ovat jäädyttäneet Donkey Kong Islandin ja nyt Kongin perheen on korjattava tilanne!

Lähde Donkey Kongin, Diddy Kongin, Dixie Kongin, Cranky Kongin ja Funky Kongin mukaan, kun he uivat, heiluvat, hyppivät ja surffaavat läpi saarten, jotka ovat täynnä esteitä, piilotettuja keräilyesineitä ja unohtumattomia pomotaisteluita. Käytä jokaisen hahmon ainutlaatuisia liikkeitä tutkiaksesi kaikki pienimmätkin nurkat kaikista saarista, löytääksesi erikoisesineitä ja jopa piilotettuja uloskäyntejä.

Funky Town

Yksinoikeudella Nintendo Switchillä voit nauttia melko rennosta pelitilasta, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla. Hän voi tehdä tuplahyppyjä, leijua, pyöriä loputtomasti ja liikkua nopeasti vedessä. Surffilautansa ansiosta edes piikit eivät pysty hidastamaan häntä. Tämän mahtavan hahmon avulla jopa vaarallisimmat kentät voidaan selvittää helposti.

Co-op Kong

Voit pelata koko pelin yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa kahden pelaajan yhteistyöpelitilassa. Tee yhteistyötä tiiminä ja laita Snowmadsien suunnitelmat jäihin.

Nauti tästä upeasta seikkailusta milloin, missä ja kenen kanssa tahansa!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cars 3: Driven to Win Nintendo Switch

44,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Käynnistä moottorit ja laita rallivaihde silmään äärimmäistä rallikokemusta varten Cars 3: Driven to Win -pelissä, joka perustuu Disney Pixarin Autot 3 -elokuvaan.

Pelaa yli 20 kustomoitavalla hahmolla, mukaan luettuna Lightning McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez sekä seuraavan sukupolven kilpa-autoilijat. Mukana on yli 20 kilparataa ikonisissa paikoissa, kuten Radiator Springsissä.

Harjoittele ja kehitä taitojasi kuudessa pelimoodissa ja haasta perheesi ja ystäväsi Battle Racessa kisaan Ultimate Champion -tittelistä. Matkallasi Hall of Fame -kuljettajaksi harjoittelu ja taitosi antavat sinulle edun kisassa, jonka kuka vain voi voittaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

LEGO Marvel Super Heroes 2 Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Marvelin supersankarit saapuvat jälleen suosittuun Lego maailmaan! Pelin tapahtumat sijoittuvat Chronopoliksen avoimeen pelimaailmaan, joka johdattaa sinut hulvattomaan LEGO-seikkailuun.

Pelissä on mukana yli 100 supersankaria, kuten Hulk, Spider-Man, Iron Man, X-Men, The Avenger, Sandman, Thor, Black Widow, Hawkeye, Galactus, Abomination, Wolverine, Captain America, Black Widow, Loki ja Deadpool.

Luvassa on huikeita temppuja, comboja ja taisteluja kaikkien hahmojen omatessa erilaisia taitoja ja voimia. Peli sisältää tasoloikkaa, puzzletehtäviä ja taisteluja hulvattoman huumorin saattelemana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

LEGO Ninjago Movie Videogame Switch

44,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lego Ninjago -elokuvaan perustuva videopeli, jossa pelaajat pääsevät kokemaan uudella tavalla Lego Ninjago -elokuvaseikkailun.

Pelaajat taistelevat tiensä vihollisaaltojen läpi kunnialla ja taidoillaan suosikkininjojen Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane ja Master Wu:n seurassa puolustaakseen Ninjago City kotisatamaansa pahalta Lord Garmadonilta ja Shark Armyltä.

Pelaajien on opittava Ninjagility-taitoja, joiden avulla he voivat kulkea mm. seinillä sekä hyppiä ja taistella vihollisia vastaan ninjojen taitoja hyväksi käyttäen. Pelaajat voivat hyödyntää Spinjitzun taistelun voiman puolustaakseen Ninjago Cityä yhdessä. Pelaajat kulkevat avoimissa ympäristöissä hallitsemalla juoksemisen, kamppailun, hyppimisen ja muita ainutlaatuisia Ninja-taitoja voittaakseen viholliset.

Peli sisältää kahdeksan suurta pelipaikkaa, jotka perustuvat Lego Ninjago -elokuvan tarinaan, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen Challenge Dojo, jossa pelaajat voivat laittaa taistelutaidot testiin ja taistella yhä tiukempien vihollisten kanssa. Pelaajat voivat pelata neljällä eri pelitilalla jopa neljän pelaajan voimin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Harvest Moon: Light of Hope NSW

34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pystytkö pelastamaan tuhoutuneen kaupungin ja rakentamaan majakan uudelleen?

Tässä pelissä lähdet matkalle aloittaaksesi uuden elämän uudessa ympäristössä. Valitettavasti säällä on muita suunnitelmia, kun aluksesi osuu monsuuniin, joka aiheuttaa aluksen uppoamisen meren pohjaan! Ajaudut pieneen satamakaupunkiin, joka on tuhoutunut myrskyn jäljiltä. Täällä kohtaat nuoren lääkärin nimeltään Jeanne, joka pelasti henkesi. Kaupunki on käytännössä autioitunut, mutta et kieltäydy ottamasta haastetta vastaan! Sinun tehtävänäsi on auttaa rakentamaan kaupunki uudelleen ja pelastaa majakka... mutta se ei tule olemaan helppoa! Mutta jos työskentelet ahkerasti ja kasvatat viljelykasveja, hoidat eläimiä ja keräät materiaaleja korjaustöihin, voit saada uusia ystäviä, perustaa perheen, elvyttää majakan ja pelastaa kaupungin, uuden kotisi!

 • Kerää tärkeitä materiaaleja rakentaaksesi kaupungin uudelleen ja korjataksesi majakan
 • Auta kyläläisiä eri tehtävissä avataksesi uusia alueita ja esineitä
 • Pelaa poikana tai tyttönä, mene naimisiin ja perusta perhe
 • Selkeä ja nostalginen "retro plus" -grafiikka
 • Juhlistaa Harvest Moon -pelisarjan 20-vuotisjuhlaa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dark Souls: Remastered NSW

34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Dark Souls, suositun toimintaroolipelisarjan ensimmäinen osa, saapuu Nintendo Switchille nimellä Dark Souls: Remastered. Tämä peli sisältää myös Artorias of the Abyss DLC-paketin sekä parannetun kuvanopeuden ja näytön tarkkuuden verrattuna alkuperäiseen versioon. Tämä on pelisarjan ensimmäinen peli, joka julkaistaan Nintendon alustalle ja myös ensimmäinen kerta, kun voit pelata tätä arvostettua (ja haastavaa) peliä ollessasi liikkeellä.

Pelaajamäärä: 1-6 verkoss
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Detective Pikachu 3DS

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ratkaise mysteereitä Detective Pikachun kanssa!

Erittäin ainutlaatuinen Pikachu ja hänen ystävänsä Tim ratkaisevat mysteereitä Ryme Cityssä Detective Pikachu -pelissä Nintendo 3DS -käsikonsoleilla. Tämä Pikachu on todella epätavallinen. Hän puhuu suoraan, pitää mustasta kahvista ja ylpeilee mahtavilla etsiväntaidoillaan. Yhdessä Timin ja Pikachun täytyy etsiä vihjeitä ja puhua todistajien kanssa ratkaistakseen mysteeri Timin isän, Harryn, katoamisen takana.

Kun löydät uusia vihjeitä, Pikachu päättää, oletko löytänyt jotain todella tärkeää. Hänen ”A bolt of brilliance” -iskulauseensa avulla hän kertoo, kun hän on oppinut tarpeeksi voidakseen edetä tapauksen kanssa. Pidä myös silmällä Pika Promptseja, lyhyitä videoleikkeitä, jotka saattavat sisältää vihjeen tai kaksi.

Pelaajille, joille salapoliisigenre on täysin uusi asia ja jotka saattavat tarvita hieman lisäapua todisteiden löytämisessä, Detective Pikachu sisältää helpomman vaikeustason, jossa Pikachu antaa käteviä vinkkejä siitä, mitä tehdä tai mihin mennä seuraavaksi.

Pelin julkaisupäivänä kauppoihin saapuu myös hieno Detective Pikachu amiibo-figuuri. Se on suurempi kuin tavallinen amiibo ja sen avulla voit nähdä kaikki Pika Promptsit tehtävistä, jotka olet selvittänyt, mukaan lukien myös sellaiset, joita et ole vielä löytänyt.

Valmistaudu kävelemään, puhumaan ja ratkaisemaan mysteereitä Pikachun kanssa Detective Pikachu -pelissä!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Bayonetta 1+2 Nintendo Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tässä kriitikoiden ylistämässä Bayonetta-toimintapelin jatko-osassa pelaajille on luvassa vauhdikkaita hetkiä alusta loppuun saakka. Yhteispaketissa nyt pelit Bayonetta ja Bayonetta 2!

Bayonetta 2 on upea toimintapeli, joka vie termin "intensiivinen" uudelle tasolle pelikohtauksilla, jotka eivät olisi olleet mahdollisia ilman PlatinumGamesin mielikuvitusta.

Taistele suihkukoneen päällä, kun se lentää vilkkaan kaupungin läpi tai junassa... sekä junan päällä (!) samalla, kun se kulkee eteenpäin uskomattomalla nopeudella. Lennä taivaaseen ja ota demoni mukaasi liitäessäsi pilvenpiirtäjää pitkin alaspäin. Tässä pelissä sinun täytyy olla valmis kohtaamaan kaikkein mahdottomimmatkin asiat.

Bayonetta 2 -pelinfyysisen version mukana tulee ensimmäisen Bayonetta-pelin latauskoodi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Nintendo Switch

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Crash on palannut!

Koe kolme PlayStation-historian unohtumattominta seikkailua uudestaan uusimmalle sukupolvelle täysin remasteroituna.

Wumpa-saari aivan ennennäkemättömänä

Palaa lempipussieläimesi Crash Bandicootin seuraan, kun hän pyörähtää Nintendo Switchille kolmen unohtumattomimman seikkailunsa kera, jotka on luotu täysin uusiksi uusimmalle sukupolvelle.

Mukana tulee Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped. N. Sane Trilogy on luotu alusta asti upouusilla grafiikoilla ja äänillä, jotta sarjan klassinen pelaaminen on saatu uudelle sukupolvelle.

Pelaa joko Crashillä tai hänen pikkusiskollaan Cocolla ja hypi, pyöri ja aja jopa moottoripyörällä läpi kolmen hulvattoman seikkailun. Kohtaat kaikkea puhuvista kelloista kuohiviin koskiin ja teet kaiken pelastaaksesi maailman pahuuden kynsistä.

Kolme kokonaista peliä, yksi mahtava paketti

Voit pelata veteraanikehittäjä Naughty Dogin (Uncharted, The Last of Us) luoman Crashin kaikkia kolmea seikkailua yhdessä kokoelmassa.

Crash Bandicoot

Crashin täytyy tässä kaiken aloittaneessa pelihitissä pelastaa Wumpa-saari, ja maailma, Dr. Neo Cortexin ilkeiltä suunnitelmilta luoda geneettisesti muokattujen eläinten armeija.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Yhdistä voimasi vanhan vihollisesi Dr. Neo Cortexin kanssa, kun uusi vaara uhkaa jälleen maailmaa. Ainoa kysymys on, voiko häneen luottaa?

Crash Bandicoot 3: Warped

Revittele ajan läpi moottoripyörillä, lentokoneilla ja jopa ikiomalla T-Rex-vauvallasi, kun seikkailu lyö uutta vaihdetta silmään trilogian elämää suuremmassa päätöksessä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Overcooked Special Edition Nintendo Switch

42,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Overcooked Special Edition saapuu nyt myös Switchille sisältäen peruspelin sekä The Lost Morsel ja Festive Seasoning lisäosat.

Tervetuloa Onion Kingdomin kaoottiseen keittiöön, jossa vaaditaan tiivistä tiimityöskentelyä! Tee esivalmistelut huolella, kokkaa rakkaudella ja tarjoile tyylikkäästi pitääksesi asiakkaat tyytyväisinä. Pelimaailmoina toimivat mm. merirosvolaiva, rekka-auton lava, jäälautta, katu, tulivuori ja jopa helvetin uumenet. Vältä tuhoisia tulipaloja ja taistele kelloa vastaan saadaksesi annokset asiakkaille oikeaan aikaan.

Switch-versiossa on HD rumble -toiminto on käytössä, joka tekee kokkailusta kaverin kanssa entistäkin kouriintuntuvampaa. Special Editionissa on 44 tasoa, joista kaikki ovat pelattavissa joko yksin tai maksimissaan kolmen kaverin kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mario + Rabbids - Kingdom Battle Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä on tarina Marion ja ilkikuristen Rabbidsien yllättävästä kohtaamisesta. Salaperäinen pyörre repii Mushroom Kingdomia ja siirtää Rabbidsit tähän rauhalliseen maahan. Se rikkoo tämän rakastetun maan pirstaleiksi. Jotta järjestys saadaan palautettua kuningaskuntaan, Marion, Luigin, Princess Peachin ja Yoshin on pistettävät hynttyyt yhteen Rabbids-sankareiden kanssa ja matkattava neljään eri maailmaan.

Lähden näiden kahdeksan sankarin kanssa tutkimaan uusia, ilkikuristen Rabbidsien sekoittamia maailmoja, jotka ovat täynnä salaisuuksia ja viittauksia klassisiin Mario-peleihin!

Älytä ennalta-arvaamattomia vihollisia dynaamisissa vuoropohjaisissa taisteluissa sekä kaverihaasteissa ja ratkaise pulmia matkan varrella. Koe miellyttävä ja nykyaikainen taisteluseikkailu, joka on varta vasten suunniteltu Nintendo Switch™ -järjestelmälle ja pelattavissa missä vain, milloin vain ja kenen kanssa tahansa.

 • Lähde sankaritiimisi kanssa suorittamaan eeppistä tehtävää, joka vapauttaa ystäväsi ja palauttaa järjestyksen takaisin Mushroom Kingdomiin!
 • Mario, Luigi, Peach ja Yoshi yhdistävät voimansa neljän Rabbids-sankarin kanssa, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa: kerskaileva Rabbid Mario, pelokas Rabbid Luigi, tomera Rabbid Peach ja sekopäinen Rabbid Yoshi
 • Tutki neljää maailmaa täynnä arkkuja ja salaisuuksia, ratkaise pulmia ja kukista ennalta-arvaamattomia vihollisia taistelukentällä
 • Mario käyttää ystäviensä kanssa ennennäkemättömiä aseita käydessään taistelua vihollisiaan vastaan
 • Pelaajat valitsevat parhaat varusteet kahdeksalle sankarilleen, kun käytettävissä on yli 250 asetta, joista jokaisella on omat arvonsa ja erikoisuutensa
 • Vuoropohjainen peli sallii pelaajien käyttää kaiken tarvitsemansa ajan sankareidensa sijoitteluun ja toimintojen suorittamiseen
Pelaa ystäväsi kanssa ylimääräisiä kaverihaasteita paikallisessa moninpelissä, mikä sisältää kolme vaikeustasoa. Jakakaa Joy-Con-ohjainten pari tai käyttäkää Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimia.
Tutustu Mushroom Kingdomiin aivan ennennäkemättömällä tavalla, kun ilkikuriset Rabbidsit pistävät sen sekaisin!

Koe miellyttävä seikkailu täynnä huumoria, eeppistä musiikkia, eläviä animaatioita ja värikkäitä grafiikoita, mitkä on luotu Snowdrop-pelimoottorilla. Peli on kiehtova niin Handheld Modessa kuin television ruudulta. Lyhyet pelisessiot varmistavat, että voit pelata missä vain, jopa matkalla. Avaa amiibo-figuureilla uusia peliominaisuuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mario + Rabbids - Kingdom Battle Collectors Edition Switch

94,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä on tarina Marion ja ilkikuristen Rabbidsien yllättävästä kohtaamisesta. Salaperäinen pyörre repii Mushroom Kingdomia ja siirtää Rabbidsit tähän rauhalliseen maahan. Se rikkoo tämän rakastetun maan pirstaleiksi. Jotta järjestys saadaan palautettua kuningaskuntaan, Marion, Luigin, Princess Peachin ja Yoshin on pistettävät hynttyyt yhteen Rabbids-sankareiden kanssa ja matkattava neljään eri maailmaan.

Lähden näiden kahdeksan sankarin kanssa tutkimaan uusia, ilkikuristen Rabbidsien sekoittamia maailmoja, jotka ovat täynnä salaisuuksia ja viittauksia klassisiin Mario-peleihin!

Älytä ennalta-arvaamattomia vihollisia dynaamisissa vuoropohjaisissa taisteluissa sekä kaverihaasteissa ja ratkaise pulmia matkan varrella. Koe miellyttävä ja nykyaikainen taisteluseikkailu, joka on varta vasten suunniteltu Nintendo Switch™ -järjestelmälle ja pelattavissa missä vain, milloin vain ja kenen kanssa tahansa.

 • Lähde sankaritiimisi kanssa suorittamaan eeppistä tehtävää, joka vapauttaa ystäväsi ja palauttaa järjestyksen takaisin Mushroom Kingdomiin!
 • Mario, Luigi, Peach ja Yoshi yhdistävät voimansa neljän Rabbids-sankarin kanssa, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa: kerskaileva Rabbid Mario, pelokas Rabbid Luigi, tomera Rabbid Peach ja sekopäinen Rabbid Yoshi
 • Tutki neljää maailmaa täynnä arkkuja ja salaisuuksia, ratkaise pulmia ja kukista ennalta-arvaamattomia vihollisia taistelukentällä
 • Mario käyttää ystäviensä kanssa ennennäkemättömiä aseita käydessään taistelua vihollisiaan vastaan
 • Pelaajat valitsevat parhaat varusteet kahdeksalle sankarilleen, kun käytettävissä on yli 250 asetta, joista jokaisella on omat arvonsa ja erikoisuutensa
 • Vuoropohjainen peli sallii pelaajien käyttää kaiken tarvitsemansa ajan sankareidensa sijoitteluun ja toimintojen suorittamiseen
 • Collectors Edition -erikoispakkauksessa mukana pelin lisäksi keräilykortteja, soundtrack-CD ja noin 15cm korkea Rabbid -figuuri
Pelaa ystäväsi kanssa ylimääräisiä kaverihaasteita paikallisessa moninpelissä, mikä sisältää kolme vaikeustasoa. Jakakaa Joy-Con-ohjainten pari tai käyttäkää Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimia.
Tutustu Mushroom Kingdomiin aivan ennennäkemättömällä tavalla, kun ilkikuriset Rabbidsit pistävät sen sekaisin!

Koe miellyttävä seikkailu täynnä huumoria, eeppistä musiikkia, eläviä animaatioita ja värikkäitä grafiikoita, mitkä on luotu Snowdrop-pelimoottorilla.

Peli on kiehtova niin Handheld Modessa kuin television ruudulta. Lyhyet pelisessiot varmistavat, että voit pelata missä vain, jopa matkalla. Avaa amiibo-figuureilla uusia peliominaisuuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ARMS Nintendo Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
ARMS on täysin uudenlainen taistelupeli Nintendo Switch -pelikonsolille!

Valitse ensin taistelijasi, varusta taistelijasi erilaisella yhdistelmällä teleskooppikäsiä, ja käytä sitten painikeyhdistelmiä ja nopeita liikkeitä kukistaaksesi vastustajasi. Lyö ja ohjaa lyöntejäsi kesken taistelua osuaksesi ketterästi liikkuviin taistelijoihin. Väistele sinua kohti tulevia hyökkäyksiä tekemällä väistöliikkeitä tai hyppäämällä korkealle ilmaan, mistä voit hyökätä vastustajasi kimppuun. Tehosta lyöntejäsi tehdäksesi entistä enemmän vahinkoa tai kierrä lyöntisi esteiden ohi osuaksesi vastustajaasi. Täytä erikoismittari ja tee näyttäviä liikeyhdistelmiä voittaaksesi taistelun tyylillä. Vapauta sisäinen taistelijasi tässä uskomattomassa urheilutapahtumassa! Voit pelata konetta vastaan, kaveria vastaan jaetulla ruudulla tai muita pelaajia vastaan verkossa.

Taistele käyttämällä liiketunnistusta ja painikkeita – Tartu Joy-Con -peliohjaimiin ja hyödynnä ohjainten liiketunnistusta voittaaksesi vastustajasi. Ajoita lyöntisi oikein ja väistele vastustajasi tekemiä hyökkäyksiä. Peli tarjoaa nopeatempoista ja hauskaa pelattavaa kaikille!

Useita erilaisia taistelijoita – Valitse suosikkihahmosi täysin uusista taistelevista supertähdistä kuten Ribbon Girl, Master Mummy, Spring Man, Ninjara ja Mechanica! Jokaisella taistelijalla on omat erikoiskykynsä opeteltavana.

Taistele areenoilla, joissa on erilaisia esteitä – Heitä lyöntejä pylväiden ympäri (tai niiden läpi) tai käy eeppisiä ilmataisteluita areenoilla, joissa on trampoliineja.

Valitse aseesi tarkasti – Jokaisella aseella on omat vahvuutensa. Jotkut ovat hitaita ja tekevät paljon vahinkoa, kun taas toiset ovat nopeita, mutta ne toimivat ainoastaan suuremmissa liikeyhdistelmissä. Sinun tehtävänäsi on yhdistellä erilaisia aseita pelityyliisi parhaiten sopivalla tavalla.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Splatoon 2 Nintendo Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Väritä maailma ja vastustajasi maailman värikkäimmässä räiskintäpelissä!

Huippumenestyneen Splatoon-pelin jatko-osa julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille. Luvassa on täysin uusia taisteluareenoita, aseita ja hienoja vaatteita. Pelaa Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimella (myydään erikseen) tai Joy-Con -peliohjaimilla. Splatoon 2 -peliä voi pelata sekä paikallisesti että verkossa. Voit haastaa ystäväsi kotonasi TV:n äärellä tai kodin ulkopuolella. Peli tukee myös äänichat-ominaisuutta, jos käytät uutta älypuhelinsovellusta.

 • Turf War – Pelaa neljä-vastaan-neljä otteluita ja näe, mikä joukkue pystyy peittämään suurimman osan kentästä joukkueensa värisellä musteella!
 • Salmon Run – Kahdesta neljään pelaajaa voi pelata yhdessä voittaakseen julmat Salmonids-joukot.
 • Uusia aseita – Kokeile uutta Splat Dualies -asetta ja väistele vastustajan hyökkäyksiä käyttämällä Dodge Roll -liikettä.
 • Pelaa moninpeliä verkossa tai paikallisesti – Pelaa Turf War -otteluita paikallisesti joko TV-tilassa tai Nintendo Switchin näytöllä. Tai mene verkkoon ja haasta koko maailma!
 • Uusia tapoja pelata – Pelaa Joy-Con- tai Pro Controller -peliohjaimilla. Riippumatta siitä, minkä peliohjaimen valitset, voit käyttää liikkeentunnistusta tähdätäksesi suuremmalla tarkkuudella.
 • Tuoreita päivityksiä – Aivan kuten Wii U:n Splatoon, myös tämä peli tulee saamaan päivityksiä alusta alkaen. Luvassa on uutta sisältöä ja jännittäviä tapahtumia!
 • Tukee sovellusta – Peli tulee saamaan sovelluksen, jonka avulla voit käyttää älypuhelintasi tai tablettiasi sopiaksesi tapaamisia muiden pelaajien kanssa ja käyttää äänichattia pelin aikana.
 • LAN-pelaaminen – Pelaa LAN-pelejä jopa kymmenellä telakassa olevalla Nintendo Switch -konsolilla, joilla kahdeksan pelaajaa voi pelata vastakkain ja kaksi pelaajaa voi toimia yleisönä. Tämän avulla on helppoa järjestää paikallisia turnauksia ilman internet-yhteyttä. Huomioi kuitenkin, että tarvitset LAN-adaptereita voidaksesi pelata LAN-pelejä useammalla konsolilla.
 • Vaihda tyyliä – Voit vaihtaa Inkling-hahmosi aseita, päähineitä, vaatteita ja kenkiä. Kokeile vaihtaa tyyliä. Se mitä sinulla on ylläsi vaikuttaa myös mahdollisuuksiisi taistelukentällä.
 • amiibo – Splatoon 2 on yhteensopiva kaikkien Splatoon amiibo-figuurien kanssa. Käytä tällaisia amiibo-figuureja, niin ne ilmestyvät peliin!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pokkén Tournament DX Nintendo Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pokémon saapuu Nintendo Switchille!

Tervehdi ensimmäistä Pokémon-peliä Nintendo Switchille. Valitse 21 eri Pokémonista ja voita muut Pokémonit vauhdikkaissa areenataisteluissa. Kutsu Pokémon-apureita, jotka auttavat sinua taisteluissa ja käytä sitten Pokémonisi ainutlaatuista ”Burst Attack” -hyökkäystä noustaksesi pelaajalistojen kärkeen. Uusien pelitilojen ja uusien taistelutapojen ansiosta tämä on ainutlaatuinen tilaisuutesi tulla Ferrum-alueen Pokémon-mestariksi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch

59,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kisaa ja taistele ystäviäsi vastaan Mario Kart 8 -pelin täydellisessä versiossa!

Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta missä haluat ja milloin haluat. Voit pelata jopa 8 ystäväsi kanssa paikallisesti. Kaikki Wii U -version radat ja hahmot ovat mukana kuten myös kaikki DLC-radat ja -hahmot. Peli sisältää myös muutamia uusia hahmoja kuten Splatoon-pelistä tutut Inkling Boy ja Inkling Girl, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.!

Tämän lisäksi Battle Mode on uudistettu ja se sisältää Balloon Battle ja Bob-omb Blast -pelitilat sekä uudet radat nimeltään Urchin Underpass ja Battle Stadium sekä sellaiset klassikot kuten (GCN) Luigi’s Mansion ja (SNES) Battle Course 1. Pelaajilla voi nyt olla käytössä kaksi esinettä, mukaan lukien aikaisemmista Mario Kart -peleistä tuttuja esineitä kuten Boo, joka varastaa esineitä muilta hahmoilta sekä Feather, jonka avulla voi hypätä korkeammalle Battle Modessa.

Peli sisältää myös uuden ohjaustavan, joka helpottaa aloittelijoiden ja pienten lasten pelaamista jopa 200cc luokassa. Mario Kart 8 Deluxe -peliä voi pelata 1080p-tilassa.

Pelaajamäärä 1-12