Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV 225/55-18 talvirengas

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nokian Hakkapeliitta 7 SUV 225/55-18 talvirengas

Hinta

239,00 EUR

Osamaksulla 12.96 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Nokian Hakkapeliitta 7 SUV 225/55-18 talvirengas

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV 225/55-18 talvirengas

Erinomainen pito kelissä kuin kelissä. Täsmällinen ja tasainen ajotuntuma. SUV-käyttöön suunniteltua kestävyyttä. Nokian Hakkapeliitta 7 SUV tuo täysin uudenlaisella tavalla yhteen erinomaisen pidon, harvinaislaatuisen kestävyyden sekä täsmällisen ajotuntuman. Nokian Renkaiden kehittämän Air Claw Technologyn, uudenlaisen nastaratkaisun sekä renkaan kuviopalojen etureunojen pisaranmuotoisten ilmanvaimentimien ansiosta Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n kosketus tienpintaan on tasaisen pehmeä ja sen talvipito poikkeuksellinen. Loistava sivuttaispito tuo turvaa ääritilanteissa Nokian Hakkapeliitta 7 SUV on optimoitu kuljettajille, jotka tahtovat nauttia suorituskykyisen katumaasturinsa kaikista ominaisuuksista. Erinomainen sivuttaispito on erityisen tärkeää, jotta korkeiden SUV-autojen ohjattavuus ei kärsi nopeissakaan ääritilanteissa. Nokian Hakakpeliitta 7 SUV:n olkapäiltä löytyvät porrastetut sohjokiilat, jotka on suunniteltu erityisesti maasturikäyttöön. Näiden sohjokiilojen ansiosta sivuttaispito on saatu erinomaiselle tasolle. Uusien ajonhallintajärjestelmien kanssa saumatonta yhteistyötä tekevä Hakkapeliitta 7 SUV tuo lisäturvaa ja varmistaa etenemisen myös vaikeimmissa oloissa. Varmaa etenemistä myös vaikeakulkuisilla teillä Nokian Hakkapeliitta 7 SUV on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja luotettava ajonautinto kaikissa olosuhteissa. Rengas kantaa suuret pyöräkuormansa epäröimättä niin lumisilla kuin jäisillä tai märilläkin keleillä, eikä se pelästy myöskään paljaita teitä. Ääritilanteissakin rengas pitää varmasti ja sen ajotuntuma säilyy täsmällisenä. Renkaan pitoreserviä on lisätty teräväsärmäisellä zig zag -lamelloinnilla sekä aggressiivisella pintakuvioinnilla. Hakkapeliitta 7 SUV ei kerää itseensä lunta tai sohjoa vaan puhdistuu pintamalligeometriansa ansiosta helposti. Nastallinen SUV-rengas eteneekin kevyesti myös silloin kun mökkitie on vaikeakulkuinen ja syvän lumikerroksen peittämä. Kestävyyttä kaikilla teillä Hakkapeliitta 7 SUV on suunniteltu toimimaan luotettavasti kovassakin maasturikäytössä. Sivutörmäyssuojat pitävät huolen siitä, että rengas torjuu vaivattomasti sivupintoihin kohdistuvia viiltoja ja pistoja. Myös renkaan kumiseos on suunniteltu kestämään. Silican ja luonnonkumin sekoitus lisää renkaan jääpidon ohella sen repimislujuutta ja Nokian Hakkapeliitta 7 SUV sietääkin erinomaisesti vaikkapa kohtaamiset terävien kivien kanssa. Kulumisvaroittimet lisäävät turvallisuutta Nokian Renkaiden tutut kulutuspinnan varoittimet lisäävät turvallisuutta ja helpottavat renkaan kunnon tarkkailua. Patentoitu kulumisvaroitin DSI (Driving Safety Indicator) kertoo selkeiden numeroiden avulla, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä.

Talvirenkaan tyyppi Nastarengas
Koko, tuumaa 18
Nastoitettu Kyllä
Kantavuusindeksi 102
Nopeusluokka T
Renkaan koko 225/55-18
Renkaan tyyppi 4x4
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu