Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 RTF/FPV/HD kuvauskopteri

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nine Eagles Galaxy Visitor 6 RTF/FPV/HD kuvauskopteri
6943481770892_1.jpg 6943481770892_2.jpg 6943481770892.jpg

Hinta

199,00 EUR

Osamaksulla 11.29 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Nine Eagles Galaxy Visitor 6 RTF/FPV/HD kuvauskopteri

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 RTF/FPV/HD kuvauskopteri

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 RTF on uusin tulokas Galaxy Visitor –perheeseen. Pituus/leveys 20cm (ristimitta 24cm), paino 115g. Neljä moottoria, 3-akselinen gyro. Galaxy Visitor 6 RTF:llä voit lentää niin sisällä kuin ulkona (max 5m/s). Varustettu FPV-toiminnolla – kopterin kamera lähettää WiFi-yhteyden avulla kameran näkymän kännykkään tai tablettiin reaaliaikaisesti. Kopterin kameralla voidaan tallentaa sekä video- että stillkuvia. Still-kuvat ja videoklipit tallennetaan Micro SD-kortille. Muistikortin tiedostot voi siirtää mobiililaitteella mm. Facebook-sivulle erikseen asennettavan sovelluksen kautta.
Kaikki komponentit on asennettu tehtaalla paikoilleen. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan – kopterin, lähettimen paristoineen, LiPo-akun sekä USB-laturin, kameran, muistikortin (2GB), muistikortin lukijan, kännykkätelineen lähettimeen kiinnitettäväksi sekä telineeseen asennettavan häikäisysuojan. Myös varapotkurit löytyvät pakkauksesta.
Multiroottorikopterin virtalähteenä toimii 1-kennoinen LiPo-akku (3.7V). Akku ladataan mukana seuraavalla USB-porttiin kytkettävällä laturilla (max 1.0A). Latausaika on noin 45 minuuttia verkkovirta-adapterista ladattaessa. Tietokoneen USB-portista lataus kestää noin 70 minuuttia. Kun akku on latautunut täyteen, laturi katkaisee latauksen automaattisesti. Suosittelemme ainakin yhden lisäakun ostoa. Akun vaihto käy nopeasti.
Kameran kanssa voidaan käyttää maksimissaan 32GB-muistikorttia. Kamera tallentaa stillkuvat .jpg-tiedostoina ja videoklipit .flv-tiedostoina. Kamera tallentaa myös äänen (mono). Still-kuvien tarkkuus 1280x720, 96dpi. Videokuvan tarkkuus 1280x720, 30fps.
FPV-toiminto on integroitu kameraan. FPV-toimintoa voidaan käyttää, kun kännykkään tai tablettiin on asennettu toimintoa varten sovellus (Android / iPhone). Sekä still-kuvat että videoklipit tallentuvat muistikortille, eivät mobiililaitteen muistiin. Sovelluksen avulla toistat videoita sekä selaat kuvia muistikortilta mobiililaitteen näytöllä. Still-kuvien ottaminen on mahdollista myös mobiililaitteen näytön kautta. Tallennetut tiedostot on siirrettävissä sovelluksen ja mobiililaitteen avulla esimerkiksi Facebook- tai Youtube-sivulle. Reaaliaikainen kuva siirtyy mobiililaitteeseen maksimissaan 100 metrin etäisyydeltä (optimiolosuhteissa).
Eagles Galaxy Visitor 6 RTF multiroottorikopteria ohjataan neljän kanavan avulla. Kopterin elektroniikkaan on integroitu kolmiakselinen gyro, jonka avulla kopteri saadaan lentämään poikkeuksellisen stabiilisti. Radioyhteys toimii häiriöttömällä 2.4GHz-radiotekniikalla. Ennen jokaista lentoa on suositeltavaa tehdä kaksi kalibrointia. Toisella kalibroinnilla kopterille opetetaan ohjaustikkujen ääriasennot ja liikeradat. Toisella kalibroinnilla varmistetaan kiihtyvyysanturien oikea toiminto.
Kopteria voidaan lennättää kahdessa lentotilassa – expert- tai aloittelijatilassa. Valinta tehdään lähettimestä. Flip-toiminnon avulla kopteri tekee 360-asteen käännöksen. Kopterin ollessa reilusti ilmassa, painetaan lähettimen Flip-nappia. Kun lähettimen oikeaa tikkua liikutetaan yhden suunnan ääriasentoon, kopteri tekee annettuun suuntaan ”flipin”. Kopterin ohjausherkkyys on säädettävissä. Maksimisäädöissä kopteri reagoi ohjausliikkeisiin niin rajusti, että jopa kokeneemman on vaikea hallita kopteria. Lue tarkemmat tiedot ja ohjeet mukana toimitettavasta suomenkielisestä ohjeesta. Kalibroinneista sekä muista toiminnoista löytyy video-ohjeita Youtube-kanavaltamme.

 • Pituus: 199 mm
 • Leveys: 199 mm
 • Korkeus: 54 mm
 • Lentopaino: 115 g
 • Roottorin ø: 160 mm
 • LiPo kennomäärä: 1
 • Kapasiteetti: 700 mAh
 • Kanavien määrä: 4
 • Jännite: 3.7 V

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu