Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Nikon 1 S1 kamera 1 Nikkor 11-27.5 mm objektiivilla

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nikon 1 S1 kamera 1 Nikkor 11-27.5 mm objektiivilla
0018208931477_1.jpg 0018208931477_2.jpg 0018208931477_3.jpg 0018208931439_1.jpg

Hinta

189,00 EUR

Osamaksulla 10.88 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Nikon 1 S1 kamera 1 Nikkor 11-27.5 mm objektiivilla

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Väri:

Nikon 1 S1 kamera 1 Nikkor 11-27.5 mm objektiivilla

Vaihdettavalla objektiivilla varustettu Nikon 1 S1 -kamera on aina valmis käyttöön: sitä on yhtä mukava ja helppo käyttää kuin kompaktikameraa, mutta se on paljon nopeampi, huomattavasti tehokkaampi ja tuottaa parempilaatuisia kuvia.

Siinä on hämmästyttävän nopea automaattitarkennusjärjestelmä, yhdysrakenteinen automaattisesti esiin ponnahtava salama ja intuitiiviset digitaaliset säätimet. Toisen sukupolven ominaisuudet, kuten Parhaan hetken kuvaus, Reaaliaikainen kuvanhallinta ja Liikkuva kuva, varmistavat, että olet aina valmiina kuvaamaan laadukkaita valo- ja elokuvia.

S1:n hienostuneet ominaisuudet ovat virkistävän yksinkertaisia käyttää, ja niillä saat helposti erinomaiset tulokset etkä koskaan myöhästy kuvaushetkestä.

Kamera on tarpeeksi pieni kuljetettavaksi missä tahansa, ja sen kaunis minimalistinen muotoilu saa sinut ottamaan sen aina mukaasi. Se on erinomainen valinta heille, jotka haluavat vangita ratkaisevat hetket erittäin tarkkoihin kuviin ja Full HD -elokuviin.


 • Teholliset pikselit: 10,1 miljoonaa
 • Kuvakenno: 13,2 x 8,8 mm:n CMOS-kenno (Nikonin CX-koko)
 • Tiedostomuoto: NEF, JPEG
 • Tallennusvälineet: SD-, SDHC- ja SDXC-muistikortit
 • ISO-herkkyys (suositeltava valotusindeksi): ISO 100-6 400, 1 EV:n välein
 • Videokuva: Teräväpiirtoelokuvat (kuvasuhde 16:9) 1 920 x 1 080 / 60i (59,94 kuvaa/s) 1 920 x 1 080 / 30p (29,97 kuvaa/s)
 • Näyttö: 7,5 cm:n (3 tuuman), noin 460 000 pisteen TFT-nestekidenäyttö
 • Liitännät: Hi-Speed USB, HDMI-mini
 • Virtalähde - Akku: Litiumioniakku EN-EL20
 • Mitat: Noin 102,0 x 60,5 x 29,7 mm, Paino n. 240 g akun ja muistikortin kanssa
 • Takuu: 12 kk
 • Paketissa:
  Rungon suojus BF-N1000, litiumioniakku EN-EL20 (mukana liitinsuojus), akkulaturi MH-27, hihna AN-N1000, USB-kaapeli UC-E19, ViewNX 2/Short Movie Creator -CD-levy, Käyttöohje, Käyttöopas-CD-levy

Suljin nopeus
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu