Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Makita DMR200 bluetooth työmaakaiutin

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Makita DMR200 bluetooth työmaakaiutin

Hinta

99,00 EUR

Osamaksulla 7.12 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Makita DMR200 bluetooth työmaakaiutin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Makita DMR200 bluetooth työmaakaiutin

Muhkeaääninen ja kestävä työmaakaiutin IP64 suojausluokituksella. Toimii 10.8V (liukukiinnitys) - 18V Li-ion akuilla tai verkkovirralla. Bluetooth liitäntä, AUX-liitäntä sekä USB-liitin puhelimen latausta varten.

Makitan 18V akut käyvät jo yli 140 laitteeseen ja niin myös tähän työmaakaiuttimeen. Makitan sähkötyökaluissa käytettävät laadukkaat akut antavat kaiuttimeen virtaa pitkäksi aikaa, minkä vuoksi sitä ei tarvitse olla laataamassa vähän väliä. 18V 5.0Ah mahdollistaa musiikin kuuntelun jopa 32 tunnin ajan ja vaihto täyteen akkuun käy myös käden käänteessä.

Akkujen lisäksi kaiutinta voidaan käyttää verkkovirralla. Verkkovirta-adapteri kytketään laitteen sivussa olevaan 12V DC IN -liitäntään.

Kaiuttimessa on Bluetooth -ominaisuuden lisäksi myös paikka AUX-liitännälle, joten musiikkia voi kuunnella myös erillisen liitäntäkaapelin avulla.
USB-liitännän kautta voidaan ladata esimerkiksi puhelinta musiikin kuuntelun ohella (5V/2.1A)

Kaiuttimessa on kolme valoa, jotka tarkoittavat seuraavia asioita:

 • Sininen: Bluetoothin merkkivalo
 • Punainen: Ääni on maksimissa tai minimissä. Punainen valo tarkoittaa myös, että akun varaus on vähissä.
 • Vihreä: AUX-kaapeli on liitetty

Laitteen takaosassa on lokero esimerkiksi puhelimen tai muun musiikkilaitteen säilömistä varten. Näin ollen laitteesi kulkee kätevästi mukana ja on suojassa esimerkiksi työmaalla olevaa pölyä tai ulkoilman kosteutta vastaan. Laitettasi voidaan ladata samaan aikaan, kun se on säilöttynä kaiuttimen sisälle.

Tekniset tiedot
 • 2-tie kaiutin
 • 101,6mm basso ja 36mm diskantti
 • Roiskevesisuojattu IP64
 • USB lataus, AUX sisääntulo
 • Toimii 10,8V(uusi) / 14,4V / 18V akuilla sekä verkkovirralla

Takuu 1 vuosi

Käyttöohjeet

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu