Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Makita DF030/DF330/TD090 porakonekotelo

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Makita DF030/DF330/TD090 porakonekotelo

Hinta

8,50 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Toimituskulut Sikapäivillä 3eur! (ei koske rahtituotteita eikä kotiinkuljetusta)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Makita DF030/DF330/TD090 porakonekotelo

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Makita DF030/DF330/TD090 porakonekotelo

Porakonekotelo malleille DF030/DF330/TD090.

Käyttöohjeet

Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Suosituimmat
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Makita 5-osainen vyösarja

125,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Täysin pehmustettu hengittävää materiaalia olevalla 3D-verkolla, joka lisää käyttömukavuutta painavia työkaluja kannettaessa. Ainutlaatuinen porakotelon muotoilu - soveltuu sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Uusi ratkaisu, jonka avulla voit helposti laittaa työkalun pidikkeeseen jopa katsomatta. Kestävä, nahalla vuorattu sisäosa suojaa vuosia kulumilta, ruuveilta, nauloilta ja teräviltä osilta. Sopii kaikkiin Makita-pusseihin ja -koteloihin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Makita P-71744 yleiskotelo

55,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Kuminen kantokahva tarjoaa yksinkertaisia säätöjä, helppo kantaa ilman kiinnittämistä vyölle ja sisällön leviämistä.
 • Neliönmuotoinen tuki pitää pussin vakaana ja pystyssä estääkseen lisukkeiden vuodon varaa. Aidosta nahasta tehty ruuvimeisselinpidike tarjoaa sopivan varastoinnin.
 • Ominaisuudet: Väliseinä jakaa tärkeät taskut kahteen lokeroon - suurempaan ja pienempään. Avoin muotoilu mahdollistaa nopean työkalujen tunnistamisen, työkalut ovat järjestyksessä ja pääsy suurempaan osastoon on edelleen erittäin hyvä. Joustavat nauhat molemmilla puolilla tärkeitä taskuja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Makita P-71794 porakonekotelo

28,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Nahkainen tukisilmukka pitää virtajohdon oikealla paikalla, ettei se häiritse työskentelyn aikana. Helposti avattava metallipainike.
 • Ominaisuudet: Ainutkertainen suunnittelu - sopii vasen- ja oikeakätisille käyttäjille. Sopii niin eteen kuin taakse suunnatuille koneille. Suunniteltu pitämään sekä johdollisia että johdottomia koneita. Elastisoidut terätaskut käytännölliseen säilytykseen. Tilaa jopa 6 terälle
 • Lisänappi mahdollistaa hihnan kiinnityksen etäämmälle , jos laitetta käytetään jatkuvasti, tai pidike tarvitaan käyttämättömänä.
 • Kaksiasentoinen turvallisuuslenkki varmistaa turvallisen kiipeilyn rakennustelineillä. Kaksi metallinappia tällä nahkahihnalla tekevät siitä universaalimman käytettäessä sitä erikokoisille koneille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Makita P-71750 2-taskukotelo

36,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Täydellisesti sijoitetuissa laajoissa taskuissa on runsaasti kiinnikkeitä, ne tarjoavat nopean työkalun tunnistamisen ja ovat helposti saatavilla. Pussi istuu mukavasti mihin tahansa Makitan työkaluvyöhön tai normaaliin vaatetusvyöhön. Käyttämällä tätä pussia kaikki tarpeelliset varusteet ovat lähellä tarvitsematta kiivetä alas katolta tai tikkailta.
 • Ominaisuudet: Kovaan kulutukseen, nahkavuorattu sisus. Vahva rakenne vahvistettu niiteillä. Jäykät taskuseinämät pitävät pussin muodon sujuvaa käyttöä varten. Tämä pussi on suunniteltu tukemaan taskuja, vaikka ne olisivat täynnä.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu