Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Magneettinen nilkkatuki

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Magneettinen nilkkatuki

Hinta

36,90 EUR

Osamaksulla 4.54 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 5,5 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Magneettinen nilkkatuki

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Valitse koko:

Magneettinen nilkkatuki

Nilkan nyrjähdyksiin, turvotuksiin, akillesjänteen kipuihin ja tulehduksiin, nilkan nivelten jäykkyyteen.Suositellaan nilkan nyrjähdyksen jälkeiseen hoitoon. Vähentää turvotusta ja kipua sekä tukee nilkkaa.Tässä magneettisessa neopreeni nilkkatuessa on 10 kpl sisään neulottua magneettia 9.5x5 mm sekä 2 lisämagneettia(kaikki 500gaussia/kpl).

Miten magneetit auttavat:
1. Parantaa verenkiertoa jopa 45 %.
2. Käynnistää lymfan
3. Yhdessä poistavat tehokkaasti turvotusta ja kipuja.

Nilkkatuki on joustava, sen säätöväli on:

 • Jalkapöydän kohdalla (M) 21-30cm, (L) 26-35cm
 • Nilkassa (M) 24-35cm, (L) 30-38cm

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Nero hierontakaari

  39,00 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  Nero hierontakaarella apu kiristäviin lihaksiin, voit painella kipupisteitä ja oikeasti hieroa. Laukaisee lihasjännityksen. Hierontakaari soveltuu myös perinteiseen hierontaan. Paljaalla iholla hierottaessa suositellaan käytettäväksi hierontaöljyä (rypsiöljy).Hiero aina raajat sydämeen päin suuntautuvin vedoin laskimoverenkierron vuoksi.

  Nero hierontakaari sopii kaikille mm. äideille joilla on usein hartiat jumissa.Hierontakaari valmistetaan lämpökäsitellystä haapapuusta ja sen voi lämmittää saunassa ja näin saadaan uusia ulottuvuuksia huoltaa lihaksia lämmitetyllä hierontakaarella. Kun huollat lihaksia Nero hierontakaarella, hierojalla käydessä saa parhaan mahdollisen hyödyn kun lihakset ovat valmiiksi paremmassa kunnossa eivätkä kovat ja jäykät. Hierojallekin hieronta on mielekkäämpää ja saa paljon paremman tuloksen aikaan. Myöskään venyttelyä ei pidä unohtaa Hierontakaarta käytettäessä. Liikeradat paranevat ja näin hierontakaarta voi käyttää esim. keppijumpassa.

  Perinteinen hieronta vaikuttaa enemmän lihaksen aineenvaihduntaan suoritetaan nopeammalla temmolla sydäntä kohti.Kalvokäsittelyssä pyritään parantamaan kalvon aineenvaihduntaa ja saamaan kalvo venymään suuremmalla kitkalla ja rauhallisemmalla liikkeellä.

  Nero Hierontakaarella saadaan lihakselle painetta, näin saadaan aikaan rentoutusrefleksi.Rennompaa lihasta on helpompi venytellä ja käsitellä.Venyvyyttä ja liikkuvuutta rajoittaa usein kireä japaksuuntunut lihaskalvo. Nero Hierontakaarella saadaan lihaskalvo venytettyä ja tasoitettua.Lihas on rento, tasaisempi ja venyvämpi, liikkuvuus paranee ja perinteinen venyttely tuottaa paremman tuloksen.Nero Hierontakaari siis omatoimiseen helppoon lihashuoltoon.
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Kipukoukku lahjapakkaus

  47,90 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  • Kipukoukku on kotimainen lihashuollon väline koko kehon kipupisteiden ja kipeiden lihasten hoitoon, hemmottelevaan vuoropainantaan sekä urheilusuorituksista palautumiseen.
  • Koukuttelu parantaa lymfa- ja verenkiertoa sekä venyttää lihaksia.
  Kenelle Kipukoukku sopii?

  ● Tietokonetyöläiselle

  Staattinen istuma-asento tietokoneen ääressä aiheuttaa nykyään monet yhteiskuntamme terveysongelmista. Näppäimistöllä työskentely jäykistää selkää ja saa hartiat jumiutumaan. Kipukoukku onkin tietokonetyöläisen paras apu omatoimiseen lihashuoltoon. Käsittele erityisesti lavan seutu sekä epäkäs- eli trapeziuslihas olan päältä. Kireä epäkäslihas eli jumiutuneet hartiat aiheuttavat ison osan päänsäryistä. Kun lihakset ovat jumissa, aivot eivät saa tarpeeksi happea. Happivajeessa aivotoiminta on heikompaa kuin optimaalisessa tilassa, joten koukuttelemalla hankit itsellesi myös lisää järkeä!

  ● Fyysistä työtä tekevälle

  Ammateissa, joissa työntekijältä vaaditaan staattista seisoma-asentoa tai tiettyjä toistuvia liikeratoja, kipeytyvät lihakset herkästi. Erityisesti seisomatyöläisillä on paljon selkävaivoja, jotka aiheutuvat epäergonomisista työasennoista. Tilannetta voi parantaa panostamalla omaan ergonomiaan, sekä käsittelemällä itse kipeitä lihaksia Kipukoukulla. Koukulla voit käsitellä selän kipeiden lihasten lisäksi myös jalkojen suuret lihakset, sekä jopa seisomatyössä tai kävellessä kipeytyneet jalkapohjat.

  ● Autoilijalle

  Autossa istuessaan ihminen viettää usein pitkiä aikoja yksitoikkoisissa asennoissa. Keho puutuu ja lihakset lyhenevät. Kipukoukulla saat tehokkaasti elvytettyä verenkiertoa koko vartalossa. Autoilijalle on myös epäkäslihaksen venytys äärimmäisen tärkeä asia, koska kireä epäkäslihas vaikeuttaa pään kääntämistä taakse. Notkeaniskaisena reagoit liikenteessä nopeammin, ja se saattaa jonain päivänä pelastaa vaikkapa henkesi.

  ●Urheilijalle tai liikkujalle

  Kipukoukulla voit nopeuttaa urheilusuorituksista palautumista käsittelemällä liikunnassa rasittuneita lihaksia. Esimerkiksi reiden ulkosyrjässä on kalvo, joka kiristyy usein liikunnassa. Keinuttelemalla Kipukoukkua kalvon päällä saat kivun hellittämään. Kipukoukku toimii myös loistavasti, kun on tarpeen helpottaa lihasjännityksiä omatoimisesti kisakentällä, ja siksi se onkin käytössä esimerkiksi eräällä keihäänheiton kärkinimistämme!

  ● Erilaisista vaivoista kärsivälle

  Kipukoukku on omatoiminen apu moneen eri vaivaan. Sillä hoidat juilivaa iskiasta, pyörittelet kallonpohjasta päänsäryt lievemmäksi ja koukuttelet jäätyneen olkapään taas toimivammaksi. Kipukoukulla laukaiset hartiajumeja ja varren päällä voit pyöritellä tenniskyynärpään kivuttomammaksi. Koukkuosan päällä voit virkistää nivelrikkoisen polven verenkiertoa ja napakoilla painalluksilla laukaiset päärynälihaksen kiputiloja.

  ● Nuorelle

  Moni nuori ja opiskelija viettää paljon aikaa tietokoneen ääressä joko töitä tehden tai viihteen parissa. Staattinen istuma-asento ja näppäimistötyöskentely ovat aiheuttaneet näille sukupolville jo nuorena vaivoja, joita aiemmin tavattiin vain aikuisilla tai ikääntyvillä ihmisillä. Kasvussa on kokonainen hartiavaivaisten ikäluokka, ellemme tee asialle jotain. Kipukoukulla voi nuorikin huolehtia itse omasta hyvinvoinnistaan.

  ● Lahjaksi

  Kipukoukku sopii lahjaksi kenelle tahansa, ikään, vakaumukseen, ruokavalioon tai urheilullisuuteen katsomatta. Se on oiva lahja jouluna, isän- tai äitienpäivänä sekä mainio tuliaisidea. Kipukoukku sopii loistavasti myös liikelahjaksi.

  ...eli siis jokaiselle meistä!
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Magneettinen polvituki - polven kipuihin ja turvotukseen, leikkauksen jälkeiseen hoitoon, risti- sekä nivelsiteiden venähdyksiin, muihin risti- tai nivelsidevammoihin.
Suositellaan polvileikkauksen jälkeiseen hoitoon, vähentää huomattavasti kipua ja turvotusta sekä tukee polvea.

Tässä magneettisessa neopreeni polvituessa on 16 kpl sisään neulottuja 18x5 mm suuruisia, voimakkaita (kaikki 800 gaussia) magneetteja kipuun, särkyyn, nyrjähdyksiin, venähdyksiin sekä reumaattisiin oireisiin ja turvotuksiin. Polvituki on joustava ja edestä avoin, jolloin liikkuminen helpottuu.

Miten magneetit auttavat:

1. parantaa verenkiertoa jopa 45 %.
2. käynnistää lymfan
3. Yhdessä poistavat tehokkaasti turvotusta ja kipuja.

Koko: S (ympärysmitta 40 cm)
Koko: M (ympärysmitta 45 cm)
Koko: L (ympärysmitta 48 cm)
Koko: XL (ympärysmitta 50 cm)
Koko: XXL (ympärysmitta 52 cm)

Pesuohje:käsinpesu 40´C
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Päävispilä

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Päänhierontalaiteessa on 12 "sormea" jotka liukuvat päänahkaa pitkin ja hierovat kevyesti pään akupunktiopisteitä ja hermopäitä. Hieronta rentouttaa ja se vapauttaa kehon endorfiiniä alentaen stressiä.
Hieronta auttaamyös lapsia nukahtamaan. Päävispilällä voit antaa myös itsellesi intialaisen päähieronnan.

Myös eläimet pitävät, kun niitä hierotaan päävispilällä.

Päävispilä n. 22cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Magneettinen silmämaski

24,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Silmämaski - unettomuuteen, parempaan uneen, silmän alueen rentouttamiseen.
Tuotteessa on 8 kpl 12x3mm magneetteja, jokainen 1100 Gaussia.
Testiryhmä Suomessa havaitsi tuotteen auttavan mm.päänsärkyyn, migreeniin, rentoutumaan, nukahtamaan
silmien turvotukseen, silmien alueen ihottumat katosivat
Tuote on helppo säätää sopivaksi, velcron avulla tuote pysyy juuri halutussa paikassa. Tuotetta voi käyttää 8-10 h / vrk. Lyhyissä jaksoissa myös kauemmin emme kuitenkaan suosittele 24/7 käyttöä.
Miten magneetit auttavat:
1. Parantaa verenkiertoa jopa 45 %.
2. Käynnistää lymfan
3. Yhdessä poistavat tehokkaasti turvotusta ja kipuja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Shungit pohjallinen

19,90 EUR / pari

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Shungiitti on ainutlaatuinen voimakkaasti diamagneettinen mineraali , joka parantaa ja tasoittaa ihmisen biologista kenttää vähentämällä suurtaajuisen sähkömagneettisen säteilyn haitallisia vaikutuksia ja suojelemalla ihmistä näiltä vaikutuksilta.
Shungiitti tuhoaa kaiken ihmiselle haitallisen energian, ja palauttaa kaiken hyvän joka puuttuu, tai on kadonnut. Shungiitin hyödyllisiset ominaisuudet johtuvat sen suuresta kyvystä imeä itseensä ympäristöstään haitallisia aineita. Shungiitilla on bakteereja tappava vaikutus. Sillä on hyödyllinen kyky suojatasähkömagneettisten kenttien haitallisilta vaikutuksilta joita aiheuttavat mm. voimalinjat ja kodinkoneet,mukaan lukien matkapuhelimet.

Kengänpohjallinen on valmistettu korkealuokkaisesta nahasta, shungiitti-kerroksesta, sekä alapohja uusionahkasta. Pohjallisen alla on kuviot, joiden mukaan voi leikata sen oikean malliseksi.
Pohjallinen on pitkä-ikäinen, märkä pohjalinen on kannattaa ottaa pois kengästä ja laittaa hyvin tuuletettuun tilaan kuivumaan, ei lämpöpatterille.

Pohjallisen koko 36-46, leikataan sopivan kokoiseksi. Väri ei ole valittavissa.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu