Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Ravintolisät
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 70 %
Möller Omega-3 Raskaus & imetys on omega-3-valmiste raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville. Sisältää myös D3-vitamiinia ja raskauden aikana tärkeää foolihappoa.

Ainesosat: Tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), pintakäsittelyaine (sellakka), kalsium-L-metyylifolaatti ((6S)-5-metyylitetrahydrofolaatti), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kookosöljy, pintakäsittelyaineet (natriumkarboksimetyyliselluloosa, talkki, karnaubavaha, mehiläisvaha), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa.

Vuorokausiannos sisältää:
Omega-3 -rasvahappoja 1080 mg
- DHA 560 mg
- EPA 360 mg
D-vitamiinia 10 µg
Foolihappoa 400 µg

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 11 %
Elimistössämme oleva kollageeni on yksi elimistömme tärkeimmistä proteiineista. Elimistössämme syntyvän kollageenin tehtävä on pitää iho kimmoisana, nivelet liikkuvina ja luut vahvoina ja kestävinä. Kollageenia on ihmisessä noin 30%, iholla ja sidekudoksissa sitä on eniten, noin 70-75%. Kollageenin tuotanto alkaa vähentyä 25-ikävuoden jälkeen noin 1,5 % vuosivauhtia ja loppuu noin 40-45 vuotiaana.

Great Lakes Gelatin hyrdolysoitu kollageeni on ainutlaatuinen sen aminohappokoostumuksensa vuoksi, joka on koottu muistuttamaan ihmisen kollageenia. Kollageenissa on paljon glysiiniä, lysiinia ja proliinia, joita tavataan pieniä määriä proteiinivalmisteissa.

Hydrolysointi auttaa kollageenia sekoittumaan nesteeseen sekä imeytymään kehoon.

Paras kollageeninlähde on eläinperäinen kollageeni. Tämä kollageeni on tehty naudasta ja jokainen erä käy läpi lukuisia tutkimuksia, joilla varmistetaan sen puhtaus ja turvallisuus.

Ainesosat: Hydrolysoitu kollageeni

Suositeltu vuorokausiannostus: 2rkl aamuin illoin, sekoitettuna kylmään tai lämpimään nesteeseen. Sopii erinomaisesti kahvin, kaakaon tai smoothien joukkoon. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintosisältö / 100g:
Energia 374 kcal
Rasva 0 g
- josta tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatti 0 g
- josta sokereita 0 g
Proteiinia 92 g
Suola > 1 g

Valmistumaa: USA

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lapsien ulottumattomissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 47 %
Möller Vahva Omega-3on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste, joka sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3-rasvahappoja. Sen päiväannoksessa on yli 1000 mg omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA). Pitkäketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä sydämelle ja aivoille. Piparmintunmakuinen anti-refluks-kapseli ei hajoa mahalaukussa, vaan vasta suolistossa, jolloin tuotteen käytön yhteydessä ei synny epämiellyttävää röyhtäilyä ja kalaöljymaun nousua takaisin ruokatorveen.

Ainesosat: tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (sellakka, karboksimetyyliselluloosa, talkki, ammoniumvetykarbonaatti, kookosöljy), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), aromi (piparminttu).

Suositeltu vuorokausiannos: 2-5 kapselia.

Päiväannos 2-5 kapselia sisältää:
Omega-3-rasvahappoja 1020 mg - 2550 mg, joista:
- DHA-rasvahappoja 340 mg - 850 mg
- EPA-rasvahappoja 510 mg - 1280 mg

Huom! Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt

Valmistusmaa: Norja

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 34 %
Vuoden D-vitamiinit yhdessä purkissa, vahva D-vitamiini MCT-öljypohjassa.

Ainesosat: MCT-öljy (kookoksesta), gelatiini (kalasta), stabilointiaine glyseroli, kolekalsiferoli.

Annostelu: 1 kapseli vuorokaudessa.

Vaikuttavat aineet / 1 kapseli:
D-vitamiini 125 µg

Valmistusmaa: Norja

HUOM! Tuote sisältää kalaa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Boris 3 l maitohappobakteerijuoma

16,90 EUR(5,63 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Boris juoma sisältää eläviä maitohappobakteereja
 • probiootteja
 • prebiootteja
 • entsyymejä
 • flavonoideja
Suolisto on meidän juuret, jos siellä vallitsee tasapaino bakteerien kesken tunnemme voivamme hyvin.

Probiootit estävät taudinaiheuttajien kiinnittymisen suolistoon ja prebiootit tukevat niitä tässä tehtävässä.

Boris juoman pH on 3,2 joten se on hapanta mikä on hyvin tärkeää jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit ja sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa.

Boriksen luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat suoliston omia, luonnollisia bakteereita, joiden teho perustuu niiden kykyyn tarttua suolen limakalvolle, alkaen muodostamaan siellä happea. Terveessä aikuisessa niitä on noin 1,8 kiloa.

Hyvät bakteerit auttavat kehoa selviytymään
Nämä hyvät bakteerit ovat tärkeitä ruuansulatuksessa, ravinnon imeytymisessä ja erityisesti suolen limakalvon toiminnassa, joka on kehomme tärkein immuunijärjestelmän elin. Suoliston limakalvon kunnolla on suuri merkitys kroonisten tautien ehkäisyssä ja koko kehomme hyvinvoinnissa. Jos bakteerien tasapaino järkkyy, voi seurauksena olla monenlaisia vatsavaivoja, kipuja, pahoivointia, ummetusta, väsymystä tai ripulia. Boriksen maitohappobakteerit suojaavat meitä tauteja aiheuttavilta ”pahoilta” bakteereilta.

Luontaista ja tutkittua voimaa
Boris juoma on valmistettu suomalaisessa yöttömän yön ympäristössä kasvaneista juureksista, marjoista ja villiyrteistä hapattamalla. Tuloksena täysin sokeroimaton sekä lisäaineeton juoma, jossa on n. 14 miljoonaa elävää maitohappobakteeria grammassa.

Aineososat:
kaali, porkkana, punajuuri, punaviinimarja, puolukka, merisuola, voikukka, nokkonen
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 25 %
Erittäin vahva kalaöljykapseli, joka sisältää etyyliesteröityä kalaöljyä. Yhdessä kapselissa on 1020 mg omega-3 rasvahappoja, joista 600 mg E-EPAa ja 300 mg E-DHA:a.
Öljyn valmistuksessa käytetyt kalaöljyt on valmistettu kestävän kehityksen mukaan pyydetyistä kaloista ja ovat eettisesti tuotettuja. Käytetyt kalalajit ovat MCS-sertifioituja, kalastetaan Tyyneltä valtamereltä, ei käytetä WWF:n kalaoppaan keltaisella tai punaisella merkittyjä lajeja.

Öljy täyttää sille asetetut puhtausvaatimukset, jokaisesta kalaöljyerästä tutkitaan PCB, raskasmetallit ja dioksiini. Kalan rasva (öljy) on kalassa triglyseridimuodossa, mutta prosessoitaessa triglyseridit reagoivat etanolin kanssa, jolloin syntyy etyyliestereitä ja glyseroli poistuu. Luonnollinen E-vitamiini lisätään öljyyn käsittelyn aikana.

Ainesosat: etyyliesteröity kalaöljytiiviste, Liivate (kapselin kuori), Kosteudensäilyttäjä E 422 (kapselin kuori), D-alfatokoferoli

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

Ravintosisältö / 1-2 kaps.:
Omega-3 rasvahappoja 1020-2040 mg, josta
- E-EPA (eikosapentaeenihappo) 600-1200 mg
- E-DHA (dokosaheksaeenihappo) 300-600 mg
Luontaista E-vitamiinia 3,3 - 6,6 mg*
* 27,5-55 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesium-ihosuihke. Dermatologisesti testattu. Sopii hyvin myös lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämiseen. Ainesosina luonnon magnesium ja puhdistettu vesi, ei muuta!

Pullosta saa 800 suihkaisua. Pakkauskoko 100 ml.

Käyttö: 20 suihkausta päivässä halutulle alueelle,mielellään puhtaalle iholle. Suihkauta 5-10 suihkausta ihollesi aamuin illoin ja hiero kevyesti. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville.

Ainesosat: Luonnon magnesium ja puhdistettu vesi

10 suihkausta sisältää minimissään 75 mg hyvin imeytyvää magnesiumia.

Vinkki: Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Valmistusmaa: Iso-Britannia
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 6 %
RegulatPro on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja. Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalit ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaisiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita. Tuontantoon käytetään aurinkoenergiaa.

Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyvyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

RegulatPro Metabolic on tuote, joka sisältää myös ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja mineraaleja ja vaikuttaa erityisesti aineenvaihduntaa tehostavasti.

Ainesosat: Vettä, sitruunoita, taateleita, viikunoita, SAKSANPÄHKINÖITÄ, SOIJAPAPUJA, kookospähkinöitä, sipulia, kasviperäistä glyseriiniä, SELLERIÄ, SOIJAPAVUN ITUJA, artisokkaa, herneitä, hirssiä, kurkumaa), appelsiinimehutiivistettä, magnesiumsitraattia 3,5%, acerola-uutetta (17,5% Vit, C) 1,14%, aromiainetta (appelsiini), vaniljatangon uutetta, sinkkikloridia 0,1%, mangaanisulfaattia 0,03%, kalsium-d-pantotenaattia 0,03%, niasiinia (B3) 0,02%, kolekalsiferolia (kasviperäistä D-vitamiinia) 0,01%,pyridoksiinihydrokloridia (B6) 0,002%, riboflaviinia (B2) 0,002%, tiamiinihydrokloridia (B1) 0,002%, pteroyylimonoglutamiinihappoa (foolihappoa) 0,0015%, kromi(III)kloridia 0,00063%, syanokobalamiinia (B12) 0,000004%.

Käyttöohje: 10 ml Regulat-valmistetta aamulla ennen aamiaista ja illalla laimentamattomana. Otetaan mielellään tyhjään vatsaan. Pidetään suussa hetki ennen nielemistä. Voidaan laimentaa puoleen lasilliseen vettä tai mehua.Ulkoisesti: Laimenna Regulat-valmistetta suhteessa 1:1 veteen ja valele useampi kerta päivässä hoidettavalle alueelle.

Valmistusmaa: Saksa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 20 %
Kotimainen B12 1mg vitamiini 220 tabletin purkissa. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, sopii vegaaneille. Hyvänmakuinen spearmint aromi.

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), kiillotusaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), syanokobalamiini, spearmint-aromi.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti

Vaikuttavat aineet / vuorokausiannos:
B12-vitamiini 1 mg

Valmistusmaa: Suomi

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 51 %
Teho Rauta sisältää hyvin imeytyvää ja vatsaystävällista ferrofumaraattia raudan lähteenä. Valmisteessa oleva C-vitamiini edistää vielä lisää raudan imeytymistä. Rauta, C-vitamiini ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Annostus 1 kapseli päivässä. Sisältää 25 mg rautaa, 200 mg C-vitamiinia ja 400 µg foolihappoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Yano 120 kps. omega-3 krilliöljy

15,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Laadukas omega-3 rasvahapon lähde, joka on valmistettu villin kalan öljystä sekä krilliöljystä. Sisältää runsaasti etenkin EPA- ja DHA rasvahappoja, sekä astaksantiinia. Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä sydämelle, verisuonistolle ja nivelle.

Ainesosat: kalaöljy, krilliöljy, gelatiini, stabilointiaine (glyseroli), antioksidantti (tokoferoli).

Ravintosisältö / 2 kps:
Krilli + kalaöljy 1100 mg
- DHA 390 mg
- EPA 230 mg
Astaksantiini 110 µg
Omega-3 380 mg

Suositeltava vuorokausiannostus: 2 kapselia.

Valmistusmaa: Norja

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 27 %
Tri Tolosen Monivitamiini on ravintolisä, joka varmistaa 19 eri vitamiinin sekä kivennäisaineen suositellun päivittäisen saannin. Kehitetty Suomessa suomalaisiin erityistarpeisiin. Koostumuksessa mukana myös jodia, jota on todettu saatavan nykyisin liian vähän ravinnosta. Sopii myös raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.

Ainesosat: emulgointiaine (mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi, maltodekstriini (perunasta), L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferoliasetaatti, sinkkisulfaatti, paakkuuntumisenestoaineet (magnesium-stearaatti, steariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa, hydroksipropyylisellu-loosa, talkki), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksi-metyyliselluloosa), muunnettu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, kolekalsi-feroli, kuparisulfaatti, pyridoksiini-hydrokloridi, fyllokinoni, tiamiini-hydrokloridi, riboflaviini, metyylikobalamii-ni, kromi(III)kloridi, pteroyylimonoglutamiini-happo, kaliumjodidi, natriumseleniitti, D-biotiini.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Ravintoaineet / 1 tabletti:
D-vitamiinia 10 µg (200%*)
E-vitamiinia 12 mg (100%*)
K-vitamiinia 75 µg (100%*)
C-vitamiinia 80 mg (100%*)
Tiamiinia 1,1 mg (100%*)
Riboflaviinia 1,4 mg (100%*)
Niasiinia 16 mg (100%*)
B6-vitamiinia 1,4 mg (100%*)
Foolihappoa 200 µg (100%*)
B12-vitamiinia 2,5 µg (100%*)
Biotiinia 50 µg (100%*)
Pantoteenihappoa 6 mg (100%*)
Magnesiumia 90 mg (24%*)
Sinkkiä 10 mg (100%*)
Kuparia 1 mg (100%*)
Mangaania 2 mg (100%*)
Seleeniä 55 µg (100%*)
Kromia 40 µg (100%*)
Jodia 100 µg (67%*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 25 %
Vahva kotimainen mansikanmakuinen C-Vitamiini + Sinkki imeskelytabletti flunssan estoon.

C-vitamiini: vastustuskyvylle, rustolle, hermostolle, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, lisää raudan imeytymistä.
Sinkki: hiuksille, kynsille, iholle, näölle, vastustuskyvylle.

Ainesosat: fruktoosi, L-askorbiinihappo, natriumaskorbaatti, täyteaine (selluloosa), makeutusaine (sorbitoli, sukraloosi), sinkkisitraatti, mansikka-aromi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti imeskellen.

Ravintoaineet / tabletti:
C-vitamiinia (mg), 500 (625 %*)
Sinkkiä (mg), 15 (150 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Valmistusmaa: Suomi

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Great Lakes 454 g gelatiini ravintolisä

25,90 EUR(57,05 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Erittäin laadukas ja puhdas, maustamaton gelatiini, joka on peräisin naudasta. Gelatini on kollageenista puhdistettua proteiinia. Great Lakes gelatiini valmistetaan tarkkojen hygieenisäännösten mukaan ja jokainen erä tutkitaan erikseen puhtauden varmistamiseksi.

Annostus: 2 rkl vuorokaudessa, yksi ruokalusikka ennen aamiaista ja yksi ennen ilallista. Halutessasi käyttää gelatiinia liivatteen tapaan, tarkista annostus. Gelaatiinia voi käyttää usealla tavalla:
Kylmään nesteeseen: Lisää ruokalusikallinen gelatiinia lasiin ja kaada päälle huoneenlämpöistä nestettä (mehu, vesi jne.). Anna olla minuutti ja juo.
Lämpimään nesteeseen:1 rkl gelatiinia ja 1 rkl kylmää vettä, anna liueta 1 minuutti. Kaada päälle kuumaa nestettä ja odota kunnes gelatiini on liuennut.

Ainesosat: gelatiini

Ravintosisältö / 1 tl:
Energia 43 kcal
Rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatti 0 g
- josta sokereita 0 g
Proteiini 11 g
Suola 0 g

Alkuperämaa: USA
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Regulatpro Bio kasvipohjainen juomatiiviste 2x350ml

84,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
2 x 350 ml
RegulatPro on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.

Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalit ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaisiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita. Tuontantoon käytetään aurinkoenergiaa.

Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyvyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

Ainesosat: vettä*, sitruunoita*, taateleita*, viikunoita*, saksanpähkinöitä*, kookospähkinöitä*, sipulia*, soijapapuja*,kasviperäistä glyseriiniä, selleriä*, pavunituja*, artisokkaa*, acerola-uutetta (17,5 % C-vitamiinia)*, herneitä*, hirssiä*, mausteita*, kurkumaa*,sahramia* (*luonnonmukaisesti tuotettuja).

Käyttöohje: 10 ml Regulat-valmistetta aamulla ennen aamiaista ja illalla laimentamattomana. Otetaan mielellään tyhjään vatsaan. Pidetään suussa hetki ennen nielemistä. Voidaan laimentaa puoleen lasilliseen vettä tai mehua.Ulkoisesti: Laimenna Regulat-valmistetta suhteessa 1:1 veteen ja valele useampi kerta päivässä hoidettavalle alueelle.

Valmistusmaa: Saksa

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cellfood 30 ml SAMe 30 ml ravintolisä

39,90 EUR(1330,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Psyko-fyysiseen hyvinvointiin, avuksi kohottamaan mielialaa sekä puhdistamaan kehoa. Cellfood® SAMe tipat ravintolisä koostuu CELLFOOD® liuoksesta, johon on lisätty S-adenosyylimetioniinia (SAMe), aine, joka "luovuttaa" pienen atomiryhmittymän, metyylin. Cellfood ainutlaatuisen farmakokineettisen ominaisuutensa ja kielen alle tippoina laitettavan koostumuksen ansiosta tarjoaa nopean ja tehokkaan SAMe:n imeytymisen.

Cellfood® SAMe saa aikaan lukuisia biologisia vaikutuksia. Ensinnäkin, edistämällä muuntamista urasiili- osaksi tymiiniä mahdollistaen syntetisoinnin DNA:han. Edistää myös poistamaan homokysteiiniä, jonka ansiosta elvyttää kysteiiniä, olennaista synteesissä on antioksidantti glutationi (katkaisuhoito ja antioksidantti). Sekä edistämällä noradrenaliinin muuntamista adrenaliiniksi (välittäjäaine) ja kefaliineja lesitiineiksi (fosfolipidi) parantaen yleistä solukalvojen toimintaa, erityisesti hermosolutasolla.

Cellfood® SAMe hyödyllinen stimuloimaan solujen uusiutumista sekä hyödyllinen edistämään, korjaamaan ja uudistamaan kudoksia, esimerkiksi arpia, palovammoja tai leikkausarpia. Lisäksi se on arvokas lisä hyperhomokysteinemian ehkäisyssä ja hoidossa (tunnustettu riskitekijä sydän- ja verisuonitauteihin ja Alzheimerin tautiin) ja oksidatiivisen stressin (riskitekijä sairauksien syntyyn, jotka perustuvat aineenvaihduntaan, tulehduksiin ja rappeumiin, kuten diabetes, nivelreuma, systeeminen lupus erythematosus, Parkinsonin tauti, multippeliskleroosi, jne.). Lisäksivoidaan käyttää helpottamaan masennusta ja kipuja, yhdessä perinteisten hoitomuotojen kanssa, (päänsärky, fibromyalgia, jne) sekä ennen aikaisen vanhenemisen ehkäisyyn.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseriini, luonnolliset aromit, Cellfood liuos (merivedestä uutetut suolot, liuennut happi, riisietikka),runsaasti kalsiumia, hivenaineita, entsyymejä ja natriumseleniittiä, SAMe (S-adenosyylimetioniini)

Annostus: Ravista pulloa. 10 tippaa (1ml)kielen alle, 2 kertaa päivässä ennen aterioita.
30 ml = noin30-60 päiväannosta riippuen annostuksesta.

Ravintosisältö / 10 tippaa:
Cellfood 272 mg
S-adenosyylimetioniini 72 mg
Seleeni 8,5 µg

Alkuperämaa: USA

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kolloidinen suololiuos Cellfood Monivitamiini Suihke tiiviste tarjoaa laajan valikoiman tärkeitä vitamiineja kaikkiin biologisiin toimintoihin (kasvuun,kehitykseen, aineenvaihduntaan jne.). Erityisesti, A-vitamiini suojaa ihoa ja limakalvojen, jolloin optimaaliset tulokset. B-vitamiinit toimivat koentsyymeinä lukuisissa aineenvaihduntareaktioissa. Vitamiinit C ja E toimii antioksidantteina. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä. H-vitamiini katalysoi karboksylointitasolla reaktioita.

Cellfood Monivitamiini Suihke tiiviste 100% RDA , käytetään vitamiinien puutoksen ennalta ehkäisyyn ja hoitoon.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseriini, luonnolliset aromit, kaliumsorbaatti, greipinsiemenuute, Cellfood liuos (merivedestä uutetut suolot, liuennut happi, riisietikka), askorbiinihappo (vit.C), vitamiini A, vitamiini D, alfa-tokoferoli (vit.E), tiamiini (vit.B1), riboflaviini (vit.B2), niasiini (vit.B3), kalsium-pantotenaatti(vit.B5), pyridoksiinihydrokloridi(vitB6), biotiini, foolihappo, syanokobalamiinia (vit.B12), Ei sisällä hiivaa eikä gluteiinia.30 ml = noin 45 päiväannosta.

Annostus: Ravista pulloa. 3 suihkaisua kielen alle, anna vaikuttaa 30 sekuntia, niele.

Ravintosisältö / 3 suihkausta:
Cellfood 122 mg
A-vitamiini 750 mg
C-vitamiini 30 mg
D-vitamiini 5 µg
E-vitamiini 10 µg
B1-vitamiini 0,9 mg
B2-vitamiini 0,9 mg
Niasiini (B3) 9,9 mg
Pantoteeni-happo 5,1 mg
B6-vitamiini 0,9 mg
B12-vitamiini 3 µg
Folasiini 200 µg
Biotiini 150 µg

Alkuperämaa: USA

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
CELLFOOD® Vitamiini C+ tulisi käyttää mieluiten yhdessä Cellfood tippojen kanssa, jota se ei yksin korvaa.
Tuoteon ravintolisä, joka valmistetaan Cellfood tipoista johon on lisätty C-vitamiinia.

C-vitamiinin liian pieni saanti aiheuttaa väsymystä ja infektioherkkyyttä, pitkäaikainen puute voi johtaa keripukkiin.
C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka edistää kasvua sekä luuston ja hampaiden muodostumista.C-vitamiini auttaa elimistöä tuottamaan kollageenia.Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä tehtävä useiden eri kudosten muodostumisprosessissa. C-vitamiini toimii antioksidanttina eli suojaa elimistöä haitalliselta hapettumiselta,ja näin ollensairauksia ehkäisevä ja niiden etenemistä hidastava.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, Cellfood (Leväuute, Lithothamnium calcareum), riisietikka, glyseriini, askorbiinihappo (Cvitamiini),kirsikka-aromi, natriumseleniitti.

Annostus: Suihkaise suoraan kielen alle, 4 suihkaisua 3 kertaa päivässä, pidä suussa vähintään 30 sekuntia ennen nielemistä. Kirsikan maku tekee siitä erityisen houkuttelevan myös lapsille.

118 ml suihkepullo, riittää 60 päiväannokseen.

Valmistusmaa: USA

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cellfood 118 ml Silica Plus ravintolisä

39,90 EUR(338,14 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kolloidinen suololiuos. Suosiollinen luukudoksen ravitsemukselle. Luustolle, nivelille ja iholle. Cellfood® SILICA PLUS tipat on ravintolisä, valmistettu piidioksidista, johon on lisätty Cellfood liuosta. Hienojakoinen piioksidi yhdistettynä Cellfood® liuoksen hivenaineisiin, joiden hiukkasten läpimitta on noin 10 nm, tämä edistää aktiivisen kolloidisen liuoksen homogeenista jakautumista kudoksiin, uudistaen ravinnon saantia.

Pääasiassa se toimii eri komponenttien soluväliaineena yhdistäen (proteoglykaanit, kollageeni ja elastiini) vaikutuksia, eduksi luun mineralisaatiossa sekä rustojen, jänteiden ja valtimoiden kimmoisuudessa. Se on myös hyväksi kudosten korjaantumis kykyyn, haavojen paranemiseen, tulehduksiin, tuki- ja liikuntaelimistön rappeutumiiseen ja verisuoniston traumoihin ja ikääntymiseen. Vaikuttaa myönteisesti immuunijärjestelmään ja jopa alumiinin neurotoksisuuteen.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, piioksidi, Cellfood (Leväuute, Lithothamnium calcareum), riisietikka, natriumseleniitti.

Annostus: Ravista pulloa. Annostele 15 tippaa 2 kertaa päivässä noin 200 ml vesi lasilliseen.
118 ml = 30-45 päiväannosta.

Alkuperämaa: USA

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta.
 • Imeytyy tutkitusti suun limakalvolta ohittaen suoliston haasteet
 • Aprikoosinmakuinen
 • Ei sisällä synteettisiä lisäaineita
 • Sopii myös vegaaneille
 • Helppo annostella
 • Pullosta saa 160 suihkausta
 • Pakkauskoko 25 ml

Käyttö: 1-4 suihkausta päivittäin suoraan suun limakalvoille

Ainesosat: Puhdistettu vesi, xylitol, luonnollinen aprikoosin maku, sitruunahappo, metyylikobalamiini (B12), säilöntäaine luonnollinen kaliumsorbaatti, vihreäteeuute, kromikloridi.

Vaikuttavien aineiden määrä / päiväannos (4 suihkaisua):
 • B12-vitamiini 1200 µg
 • Kromi 40 µg
 • Virheäteeuute 16 µg
Valmistusmaa: Iso-Britannia

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.