Kun on hyväkuntoiset hiukset, näyttää hyvinvoivalta ja terveeltä. L’Oréal Paris on laadukas kauneustuotemerkki, jota myydään ympäri maailman. Tuotteet kaunistavat naisia kaikkialla maailmassa, korostaen heidän ainutlaatuista kauneuttaan. Suomessa hiustenhoidolle asettaa haasteita ilmasto. Talvella ilma on kylmää ja kuivaa, kesällä aurinko kuivattaa ja haalistaa hiuksia. Oikeanlaiset hiustenhoitotuotteet suojaavat hiusta kulumiselta.

Hiustenhoidon perusasiat kuntoon L’Oréal-tuotteilla

Tärkeintä hiustenhoidossa on valita omalle hiustyypille sopivat shampoo ja hoitoaine. Jos hiuslaatu on kuiva, kannattaa valita kosteuttavat hiustenhoitotuotteet. Herkkäihoinen kärsii monesti päänahkan kuivumisesta ja ärsyyntymisestä, ja siksi on hyvä välttää liian voimakkaita shampoita. L’Oréal on suunniteltu myös herkkäihoisille. L’Oréalin thiustenhoitottuotteista löytyvät kaikki tarpeelliset perustuotteet; shampoo, hiuskiinne, muotovaahto ja hoitoaine. Useimmat tuotteista ovat hajusteettomia. Lisäksi löytyvät myös L’Oréal-hiusvärit.

Rasvoittuvalle hiuspohjalle kannattaa silloin tällöin tehdä syväpesu. Syväpudistava shampoo poistaa päänahasta tehokkaasti kaikki muotoilutuotteiden jäämät. Pitkiä hiuksia kannattaa kosteuttaa erikseen latvoista, koska vaikka päänahka olisi rasvoittuva, saattavat latvat kulua ja kuivua harjaamisen ja föönaamisen seurauksena. Ihana kosteuttava hiustuote on L'Oréal Paris Nutri Gold -kasvojen hoitoöljy, joka tekee käsitellyistä ja vaurioituneista hiuksista terveen näköiset, kiiltävät ja pehmeät.

Juhlakampauksiin tukea ja pitoa antavat muotoilutuotteet

Netti on pullollaan tutoriaaleja, joiden avulla juhlakampauksen teko onnistuu kotonakin. Juhlakampauksen teossa oleellista on tehdä hyvä pohjatyö; muotoilutuotteiden käyttöä ei pidä välttää sillä juhlakampaus vaatii hyvän tuen.

Pesun jälkeen hiuksiin levitetään muotovaahtoa, joka luo hyvän pohjatuen. Jos kaipaa hiuksiin karheutta helpottamaan niiden muotoilua, hiuspuuteri on erinomainen tuote. Esimerkiksi L'Oréal Paris Stylista Bighair -tuuheuttava hiussuihke helpottaa pöyhkeämmän nutturakampauksen tai lettikampauksen tekemistä. Viimeistelyksi kampaukseen suihkutetaan lakkaa.

Jos haluaa tehdä itselleen kauniit kiharat, kannattaa hiuksiin suihkuttaa aluksi lämpösuojaa, jottei kuuma rauta vahingoita hiuksia. Kiharoiden tekoon löytyy monenlaisia Suoristus-, laine- ja kreppirautoja sekä kihartimia, joilla kiharoiden teko sujuu vaivattomasti. Kannattaa huolehtia, ettei käytä liian suuria lämpötiloja ilman lämpösuojaa, sillä se vaurioittaa hiuksen pintaa. 

Syvempiä sävyjä hiuksiin

Muotoilutuotteet, aurinko ja käsittely haalistavat hiuksen väriä. Elea kevytväri on sävyttää hiuksia kevyesti, ja saa hiusvärin kestämään pidempään. Jos tyvikasvu on alkanut puskea päänahasta, mutta et ehdi vielä uusia väriä, hyvä keino peittää tyvikasvu on suihkutettava tyvisävyte. Se sulautuu hiustesi sävyyn ja pysyy hiuksissa seuraavaan pesukertaan saakka. Hiusten kestovärjäykseen kotona löytyy myös laaja skaala värejä, eikä aina tarvitse lähteä kampaamoon.

L’Oréal on hiustuotteiden lisäksi laadukas vastaus muuhunkin hyvinvointiin. Ihonhoitotuotteet ovat yleellisiä, ja ne hoitavat niin ihoa kuin mieltäkin. L'Oréal-meikit ja -silmäkosmetiikka kaunistavat ihmisiä ympäri maailman.

Olipa mielessäsi perus arkinen hiustenhoito, hienommat juhlakampaukset tai uusi sävy hiuksiin, sinun ei ole pakko lähteä kaupoille metsästämään shampoopulloja. Laajan ja laadukkaan valikoiman L’Oréal-tuotteita löydät kätevästi Kärkkäisen verkkokaupasta.