Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslause"Koska olet sen arvoinen" inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Äärimmäisen ammattilainen hiuskiinne, näytöslavojen takahuoneiden ikoni. Erittäin voimakas kiinnitys. Uusi koostumus kaikkiin tarpeisiin: kiharoihin, pörröiseen viimeistelyyn, tuuheuttamaan tai erottelemaan. Erittäin hienojakoinen koostumus ammattikäyttöön: välitöntä pitoa ilman kovaa tunnetta, kuivuu nopeasti, ei näkyviä jäämiä. Optimaalista kiiltoa. Kosteussuoja. Miellyttävä käyttää.
 • 500 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Erittäin voimakasta pitoa antava hiuskiinne. Uusi, erittäin hienojakoinen tuotekoostumus, joka soveltuu hiusten tuuheuttamiseen, määrittelemiseen ja viimeistelyyn. Helppo harjata pois. Välitöntä pitoa ilman kovaa tunnetta, ei näkyviä jäämiä. Auttaa luomaan optimaalista kiiltoa sekä suojaamaan hiuksia kosteudelta.
 • 500 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Puhdistusgeeli kuivalle ja herkälle iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Geelimäisen voiteen koostumus muuttuu levitettäessä ilmavaksi vaahdoksi. Koostumus puhdistaa ihon miellyttävällä tavalla ilman, että iho tuntuu kuivalta. Ihosta tulee puhdas, ja se tuntuu miellyttävältä.
 • Puhdistusgeeliä levitetään kostutetuille kasvoille aamuin ja illoin.
 • Geeliä hierotaan pienin pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle.
 • Huuhdellaan haalealla vedellä.
 • Vältä silmänympärysihoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Puhdistusmaito kuivalle ja herkälle ja iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan sulava koostumus puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta hellävaraisella ja miellyttävällä tavalla ilman, että iho tuntuu kuivalta. Ihosta tulee puhdas ja heleä, ja se tuntuu miellyttävältä. Tuotetta käytetään kaatamalla vähän puhdistusmaitoa vanulapulle ja pyyhkimällä sillä kasvot ja kaula hellävaraisesti aamuin ja illoin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan raikas kukkaistuoksuinen kasvovesi täydentää puhdistustuotetta, jotta saadaan täydelliset tulokset puhdistusrutiinista. Iho puhdistuu ja kaikki loppu lika sekä meikki poistuu. Iho tuntuu miellyttävältä ja pehmeämmältä.
 • Tuotetta käytetään kaatamalla vähän kasvovettä vanulapulle ja pyyhkimällä sillä kasvot hellävaraisesti lian ja meikin jäämien poistamiseksi aamuin ja illoin.
 • Vältä silmänympärysaluetta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Puhdistusliinat kuivalle ja herkälle iholle, jotka sisältävät yhdistelmän valittuja ruusu- ja jasmiiniuutteita. Liinat puhdistavat kerralla ihon täydellisesti ja poistavat lian ja meikin, jopa vedenkestävän meikin, hellävaraisella ja miellyttävällä tavalla ihoa kuivattamatta. Ihosi näyttää puhtaalta ja kirkkaalta sekä tuntuu miellyttävältä.
 • Kasvot, silmät ja kaula puhdistetaan liinalla hellävaraisesti.
 • Ei tarvitse huuhdella.
 • Pakkaus suljetaan jokaisen käytön jälkeen, jotta liinat eivät kuivu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kirkkaat värit, matta pinta, tasainen tunne. Color Riche Matte Addiction -mattahuulipunat antavat huulillesi pitkäkestoisen, vahvan mattaisen värin. Öljyjä sisältävän, geelimäisen koostumuksen ansioista mattahuulipuna ei kuivata huulia. Kuusi vahvapigmenttisen mattaa sävyä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä puhdistusgeeli, joka sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä hiiltä, joka on tunnettu magneettisista ominaisuuksistaan. Geelimäinen koostumus vaahtoutuu ja syväpuhdistaa ihoa. Se poistaa lian, epäpuhtaudet ja meikin sekä heleyttää ihoa kuivattamatta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Micellar -misellejä sisältävä puhdistusgeeli. Poishuuhdeltava. Uskomattoman helppo ja hellävarainen tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho koko kasvojen alueelta, myös silmä- ja huulimeikki. Viinirypäleuutetta sekä aktiivisia misellejä sisältävä koostumus kerää likaa, talia ja meikkiä kuin magneetti. Tuloksena täydellisen puhdas iho ilman hankaamista. Miellyttävä koostumus rauhoittaa kaikkia ihotyyppejä, myös herkkää ihoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Puhdistusliinat normaalille ja sekaiholle, jotka sisältävät yhdistelmän ruusu- ja lootusuutetta. Liinat puhdistavat kerralla ihon täydellisesti ja poistavat lian ja meikin miellyttävällä tavalla ilman, että iho tuntuu kuivalta. Iho tuntuu puhtaalta ja kirkkaalta sekä rauhoittuneelta ja miellyttävältä.
 • Kasvot, silmät ja kaula puhdistetaan liinalla hellävaraisesti.
 • Ei tarvitse huuhdella.
 • Pakkaus suljetaan jokaisen käytön jälkeen, jotta liinat eivät kuivu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Hydra Genius kosteuttava hoitoneste kasvoille kuivalle ja herkälle iholle.
 • Päivittäiseen käyttöön.
 • Aloe vera -uutetta ja hyaluronihappoa sisältävä raikas geelivoidekoostumus, joka kosteuttaa välittömästi ja intensiivisesti.
 • Imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa sitä.
 • Jättää iholle miellyttävän, kosteutetun tunteen ilman rasvaista ja tahmaista tunnetta.
 • Tuotetta levitetään päivittäin kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein, jotta se imeytyy iholle paremmin.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 233

Asettelu