Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kissalle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 91 %
Vitamax perusvitamiinitablettia käytetään säännöllisesti kotiruan tai vitamiinitasoltaan heikon ruokavalion täydentämiseksi. Vitamaxia voidaan käyttää kuuriluontoisesti myös täysravinnon rinnalla parantamaan yleiskuntoa sekä tuomaan vireyttä.

 • Pakkauksessa: 100 tablettia
HUOM! Parasta ennen päiväys 06/ 2017
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vitalcat Premium ylläpitää kissan vitamiinien saantia sekä nivelten ja virtsarakon limakalvojen toimintaa. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti vaikuttavat myönteisesti nivelissä kiihdyttäen uuden rustokudoksen muodostumista sekä vähentämällä rustoa pilkkovien entsyymien toimintaa. Kondroitiinisulfaatin määrä vähenee myös virtsassa iän myötä. Tämän arvioidaan kuvastavan virtsarakon seinämän vaurioitumista ja siinä olevan sisäisten glykosamiinien pilkkoutumista ja imeytymistä. Tästä johtuen glykosamiinien ulkoisella annostuksella näyttäisi olevan suojaavaa vaikutusta virtsarakon limakalvolle.

 • Pakkauksessa: 90 tablettia
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 43 %
Best Friend Gear pohjavillanpoistaja poistaa tehokkaasti kuolleen pohjavillan ja irtokarvan. Soveltuu lyhyt- ja pitkäkarvaisille kissoille sekä pienille koirille. Käytetään puhtaaseen ja kuivaan turkkiin, vältetään käyttöä herkillä ihoalueilla. Harjataan kevyesti noin 90 asteen kulmassa turkin suuntaisesti. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on suojattu muovikuorella.

 • Pituus: n. 18 cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 42 %
PetsafeDeluxe kissanluukku magneettitunnistimella ( malli 88547) takaa lemmikkisi vapaan liikkuvuuden. Luukku lukkiutuuneljään eri asentoon. Kissan pantaan laitettava magneettitunnistin ja luukussa oleva anturi sallivat oman kissan vapaanliikkumisen, mutta estävät muiden kissojen vierailun kodissasi. Jatkotunnelin kanssa (ei sisälly pakkaukseen) mahdollista asentaa myös paksumpiin oviin. Maksimissaan 7 kg painoisille kissoille. Pakkauksessa mukana yksi panta. Lisätietoja Petsafe-luukuista löydät osoitteesta: www.petsafe.net .
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 27 %

FroliCat Flik kissanlelu

23,90 EURnorm.32,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
FroliCat FLIK™ on automaattinen kissanlelu, joka heittää ja piilottaa narun houkutellen näin kissaa leikkimään. Käynnistä laite ja seuraa kuinka kissasi vaanii FLIKiä yrittäen napata narun ennen kuin se kelautuu takaisin lelun sisälle. Narun metsästys ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Laite toimii 3 AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 27 %

FroliCat Cheese kissanlelu

23,90 EURnorm.32,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
FroliCat™ Cheese™ kissanlelu lelu on jännittävä kuuropiilo-kissanlelu, jossa 2 hiirtä kurkistavat juustopalan molempien sivujen rei’istä. Kissasi tulee rakastamaan hiirten jahtaamista!
• “Valvomaton leikki”-tila mahdollistaa spontaanisen leikkituokion pitkin päivää (kokonaiskesto 4,5h)
• ”Yhden leikin tila”ssa laite sammuu automaattisesti 10-15 minuutin kuluttua
• toimii 3 AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 29 %

FroliCat Pounce kissanlelu

26,90 EURnorm.37,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
FroliCat™ Pounce™ kissanlelu on automaattisesti pyörivä kuurupiilo-kissanlelu. Elektroninen hiiri vipeltää ympäriinsä, piileksii esteiden alla vaihtaen suuntaa lemmikkiäsi kiehtoen. Ennalta-arvaamattomat liikkeet stimuloivat kissan luontaista metsästysvaistoa ja aktivoivat lemmikkiäsi jahtaamaan.
• 4 eri nopeutta valittavissa
• laite sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua TAI on/off-napista
• toimii 3 AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 9 %
Miamor Ragout Royales Sauce 12×100 g lajitelma. Hienoja lihahöystöpaloja herkullisessa kastikkeessa- ei lisättyä nautaa. Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita. Ruokintasuositus aikuiselle kissalle (4 – 5 kg) kolme pussia päivässä.

 • Ainesosat: tonnikala & kana: liha ja lihan sivutuotteet (20 % kanaa), kala ja kalan sivutuotteet (20 % tonnikalaa),kasvisperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet ankka & siipikarja: liha ja lihan sivutuotteet (20 % ankkaa, 40 % siipikarjaa), kasvisperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet kalkkuna & riista: liha ja lihan sivutuotteet (20 % kalkkunaa, 20 % riistaa), kasvisperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet kana & lohi: liha ja lihan sivutuotteet (10 % kanaa), kala ja kalan sivutuotteet (10 % lohta), kasvisperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet
 • Ravintosisältö: Valkuaisaine 8 , rasva 5 %, raakakuitu 0,3 %, hehkutusjäännös 2,5 %, kosteus 82 %.
 • Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini 250 IU, E-vitamiini (a-tokoferyyliasetaatti) 15 mg, kupari (kupari-II-sulfaatti, pentahydraatti) 1 mg, mangaani (mangaani-II-sulfaatti, monohydraatti) 1 mg, sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 18 mg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 36 %
PetSafe kissan ja pienen koiran luukku takaa lemmikkisi vapaan liikumisen. Valkoinenoveen sijoitettavaluukku, soveltuumaksimissaan 10kg kissoille ja koirille. Luukku lukittuu neljään eri asentoon ja on mahdollista asentaa normaalien ovien lisäksi myös lasioviin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 39 %
PetsafeDeluxe kissanluukku ( malli 88545) takaa lemmikkisi vapaan liikkuvuuden. Kissanluukku lukkiutuuneljään eri asentoon. Jatkotunnelin (ei sisälly pakkaukseen) kanssa mahdollista asentaa myös paksumpiin oviin. Maksimissaan 7 kg painoisille kissoille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nutri Plus Cat nopeasti vaikuttavaa energiaa kissoille ja freteille. Voidaan käyttää pääasiallisena ravinnonlähteenä toipilaille. Ravitsemushäiriöistä kärsiville potilaille tukihoitona.

 • Sisältää 143 mg/100 g tauriinia
 • Pakkauksessa: 70,9 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
AptusTehovitolmonivitamiiniliuos. Täydennysrehuliuos kissoille, jyrsijöille ja linnuille.

 • Koostumus: Vesi 68 %, kalaöljy 6 % (josta EPA 1,08 %, DHA 0,72 %).
 • Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet per 1 ml: A-vitamiini 4000 ky, D-vitamiini 300 ky, E-vitamiini 20 mg, B1-vitamiini 2 mg, B2-vitamiini 2 mg, B6-vitamiini 3 mg, B12-vitamiini 0,02 mg, nikotiiniamidi (B3) 10 mg, Na-pantotenaatti (B5) 6 mg, biotiini 0,05 mg.
 • Ravintoainekoostumus: Valkuainen 1 %, rasvapitoisuus 29 %, raakakuitu 0 %, epäorgaaniset aineet 0,001 %.
 • Käyttöohje: Tehovitol sisältää 10 tärkeää vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA) lemmikkieläinten päivittäisen ravinnon täydentämiseksi.
 • Annostelu: Pullon tippatulpan avulla on helppo annostella pieniä määriä. 20 tippaa = 1 ml. Ravistettava ennen annostelua.
 • Päiväannos: Kissa 0,5-1 ml, hamsterit, kanit ja marsut 1 ml, rotat ja hiiret 0,5 ml, pienet häkkilinnut 0,5 ml/2 lintua.
 • Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna viileässä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 34 %
Petsafe Original pieni lemmikkiluukku ( 88543) takaa lemmikkisi vapaan liikkuvuuden. Luukku lukkiutuu kahteen eri asentoon. Jatkotunnelin (ei sisälly pakkaukseen) kanssa mahdollista asentaa myös paksumpiin oviin. Maksimissaan 7 kg painoisille kissoille ja koirille. Lisätietoa Petsafe-luukuista löydät osoitteesta: www.petsafe.net .
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nopeavaikutteinen ja runsaasti energiaa sisältävä täydennysravinto helpossa tahnamuodossa. Maistuva geeli, joka turvaa koiran ja kissan energian, vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien saannin tilanteissa, joissa normaali ravinnon saanti on estynyt tai riittämätön. Voidaan käyttää myös pääasiallisena ravinnon lähteenä.

 • Sisältö: 120 g
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 363

Asettelu