Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kissalle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 57 %
Vitamax perusvitamiinitablettia käytetään säännöllisesti kotiruan tai vitamiinitasoltaan heikon ruokavalion täydentämiseksi. Vitamaxia voidaan käyttää kuuriluontoisesti myös täysravinnon rinnalla parantamaan yleiskuntoa sekä tuomaan vireyttä.

  • Pakkauksessa: 100 tablettia
HUOM! Parasta ennen päiväys 06/ 2017
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Osku 12 l puupohjainen kissanhiekka

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
OSKU pelletti kissanhiekka on kotimaisesta puukuidusta valmistettu kissanhiekka. Se on ympäristöystävällinen 100% luonnontuote. Pelletin sidosaineena toimii puussa oleva ligniini. Se on erittäin imukykyinen, sillä pelletti pystyy imemään itseensä jopa kolminkertisen määrän nestettä!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Latz suosikkilajitelma sisältää erilaisia liha- ja kalavaihtoehtoja herkullisissa annospusseissa. Latz kissanmärkäruoka sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineetmaistuvassa muodossa.
11 kpl Kanaa hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (joista kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
11 kpl Nautaa hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (joista nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
11 kpl Tonnikalaa hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (tonnikalaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
11 kpl Lohta hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (joista lohta 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.Ravintotiedot: Kosteus 80 %, proteiini 13 %, rasva 3 %, hehkutusjäännös 2,2 %, raakakuituja 0,5 %Ravitsemukselliset lisäaineet: Ravintofysiologiset lisäaineet: A-vitamiini (1490 IE/kg), D3-vitamiini (230 IE/kg), E-vitamiini (17 IE/kg), rauta (10 mg/kg), jodi (0,3 mg/kg), kupari (0,9 mg/kg), mangaani (2 mg/kg), sinkki (10 mg/kg).Tekniset lisäaineet: E499 (2625 mg/kg).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Best Friend Vitality on tarjoiluvalmis kuiva täysravinto kaikille kissoille. Tarjotaan sellaisenaan tai esim. vedellä tai lihaliemellä kostutettuna. Valmistettu Skandinaviassa. Koostumus: Vilja, liha- ja eläiniperäiset tuotteet (32 %), rasvat ja öljyt, kasviperäiset tuotteet, kivennäiset, kalat ja kalatuotteet. Ravintoainekoostumus: valkuainen 29,0 %, rasvapitoisuus 10,0 %, raakakuitu 2,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, kalsium 1,3 %, fosfori 1,0 %, magnesium 0,1 %, tauriini 0,1 %, A-vitamiini 9600 IU/kg, D3-vitamiini 960 IU/kg, E-vitamiini 96 mg/kg. Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 12000 IU/kg, D3-vitamiini 1200 IU/kg, E-vitamiini 120 mg/kg, sinkki 155,5 mg/kg, jodi 4,6 mg/kg, seleeni 0,13 mg/kg, rauta 1,0 g/kg. Lisätty EU antioksidantteja, EU säilöntäaineita ja EU väriaineita.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Symppis kissalle punkkikarkotepanta

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ensimmäinen luonnon omaan tehoaineeseen perustuva ja laillisesti rekisteröity punkki- ja hyönteiskarkotepanta kissoille. Ainoa karkotepanta Suomessa jonka voi turvallisesti hävittää kotitalousjätteenä. Ftalaatti & PVC vapaa.

  • Koot:
    S-M: Kaulanympärysmitta max.32 cm, leveys 10 mm
  • Käyttöohje: Luonnolliseen raaka-aineeseen perustuva. Ei alle 3 kk pennuille. Tehokas käyttöaika max. 4 kk. Tuote alkaa suojaamaan n. 2 viikkoa kaulaan asettamisen jälkeen. Voi käyttää uidessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Shoo!TAG on täysin uudenlainen hyönteissuoja. Se on myrkytön, hajuton, luontoystävällinen ja kätevä tapa suojata ihmiset ja eläimet kiusallisilta hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, kärpäsiltä ja punkeilta. Tuote luo tehokkaan elektromagneettisen suojakentän hyönteisiä vastaan 36 tunnin kuluessa kiinnittämisestä ja toimii jopa neljä kuukautta, eli koko kesän. Ei enää haisevia kemikaaleja hyönteismyrkkyinä. Ripusta kortti kaulaan ja häiritsevät ötökät pysyvät poissa!

Shoo!TAG on helppo käyttää. Kortti laitetaan käyttäjälle halutulla tavalla niin että magneettinauha osoittaa käyttäjään päin. Aseta kortti niin, ettei se taitu tai naarmuunnu
kortin magneettinauhan vioittuminen voi aiheuttaa tuotteen toimintakyvyttömyyden. Elektromagneettisen suojan muodostumiseen menee noin 36 tuntia, joten huomioi tämä eli aloita käyttö tarpeeksi ajoissa ennen suojan tarvetta. Shoo!TAG on vedenkestävä. Korttia ei saa käyttää saunassa.

Tuotetta on hyvä käyttää koko ajan kun suojaa tarvitaan. Muutaman tunnin tauko kortin käytössä ei poista suojaavaa vaikutusta, mutta voi heikentää sitä. Tuotteen käytöstä ei ole haittaa sähkölaitteille, terveydelle eikä ympäristölle.

  • Koiran kortti, 3 x 5 cm, voidaan leikata pienemmäksi pakkauksen ohjeen mukaan
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Premium PrimaCat Clean &CompactBaby Odour Free -mikrokissanhiekka on kissanhiekkojen aatelia. Se on valmistettu laadukkaastakanadalaisesta luonnonsavesta eli bentoniitista.Clean & Compact -hiekat helpottavat arkeasi, sillä ne ovat superimukykyisiä ja paakkuuntuvat kiinteästi. Ne ovat myös lähes pölyämättömiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia sotkusta hiekkalaatikon ympärillä. Hajustamaton.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Almo Nature Dailymenu kissan täysravinnot on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Kanaa. Koostumus: liha ja eläinperäiset tuotteet(kana 4%), mineraalit, kasvikuitu-uute. Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiini A 1.110 IU/kg, vitamiini D3 140 IU/kg, vitamiini E 10 mg/kg, tauriini 490 mg/kg, kuparisulfaattipentahydraatti 4,4 mg/kg. Teknologiset lisäaineet: kassiakumi 3000 mg/kg. Ravintoaineet: raakavalkuainen 9,50%, raakakuitu 0,40%, raakarasva 6%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Almo Nature Dailymenu kissan täysravinnot on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Naudanlihaa sisältävät palat. Koostumus: liha ja eläinperäiset tuotteet (naudanliha 4%), mineraalit, kasvikuitu-uute. Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiini A 1.110 IU/kg, vitamiini D3 140 IU/kg, vitamiini E 10 mg/kg, tauriini 410 mg/kg, kuparisulfaattipentahydraatti 4,4 mg/kg (Cu 1,1 mg/kg). Ravintoaineet: raakavalkuainen 7,50%, raakakuitu 0,10%, raakarasva 4%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%. 792 kcal/kg.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Almo Nature Dailymenu kissan täysravinnot on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Lammasta. Koostumus: liha ja eläinperäiset tuotteet (lammas 4%), mineraalit, kasvikuitu-uute. Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiini A 1.110 IU/kg, vitamiini D3 140 IU/kg, vitamiini E 10 mg/kg, tauriini 490 mg/kg, kuparisulfaattipentahydraatti 4,4 mg/kg (Cu 1,1 mg/kg). Ravintoaineet: raakavalkuainen 9,50%, raakakuitu 0,40%, raakarasva 6%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%. 881 kcal/kg.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 363

Asettelu