Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kissalle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer panta

189,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
PetSafe® 275 m luksus sprayetäkoulutin on todistetusti mukava ja tehokas kaiken kokoisille eläimille. Tämä järjestelmä auttaa hallitsemaan lemmikkiäsi ilman hihnaa jopa 275 kantomatkalla. Se sisältää 15 spraystimulointitasoa, äänipainikkeen tai ääni- ja spraytoiminnon, jotka on tarkoitettu kouluttamisen tueksi. Kädessä pidettävä etälähetin lähettää signaalin, joka aktivoi vastaanotinpannan levittämään spraytä. Kun käytät sprayetäkoulutinta johdonmukaisesti ja oikein, monista lemmikkisi kurittomuuksista voidaan päästä eroon ja sille voidaan opettaa mitä tahansa perustottelevaisuuskomentoja.
 • Jopa 275 metrin kantomatka
 • 15 tasoa, joihin sisältyy 8 spraystimulointitasoa ja 7 ääni- ja spraystimulointitasoa
 • +2 tehostus huomion kiinnittämistä varten
 • Äänipainike tukee hyvää käytöstä
 • Ladattavat paristot kädessä pidettävässä etälähettimessä ja vastaanotinpannassa
 • Vesitiiviit kädessä pidettävä etälähetin ja vastaanotinpanta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

WHISKAS 7+ 12X100 g lihalajitelma kastikkeessa

3,60 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Sisältää vasta-avatun tuoreita ja herkullisia kerta-annoksia makuina: kanaa, häränlihaa, lammasta ja siipikarjaa. Pakkauksessa on yhteensä 12 kerta-annosta 100 g, kutakin makua on 3 kpl.
Ikäsuositus: 7+
Makuina:
 • Kana
 • Häränliha
 • Lammas
 • Siipikarja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Racinel Take care 15 kg kissanhiekka

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Racinel Comfort -kissanhiekka on valmistettu 100% luonnon montmorilloniitista, johon on lisätty aktiivihiiltä parantamaan hajunsitomiskykyä. Hienojakoisen koostumuksen ja aktiivihiilen ansiosta hajunsitomiskyky on testatusti ylivoimaista perinteiseen bentoniittiin verrattuna, joten se pysyy raikkaana ja hajuttomana. Muodostaa paakkuuntuessaan kiinteän ja tiiviin paakun. Erinomainen paakkuuntuminen tekee hiekasta erittäin riittoisaa ja helppohoitoista käytössä. Hiekan vaihtaminen on miellyttävää, koska se on 99% pölytöntä. Lisätyn aktiivihiilin ansiosta poistaa hajut tehokkaasti. Tuote on erittäin riittoisa ja siinä on erinomainen hajunsitomiskyky.

 • Sisältö: 15 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Latz on Suomen tunnetuimpia kissanruoka merkkejä. Latz märkäruoassa on suuren suosion saavuttaneet annospussien monipakkaukset. Niistä löytyy runsaasti erilaisia makuvaihtoehtoja tyydyttämään kissan vaihtelunhalua.

 • Kala & Lihalajitelma hyytelössä
 • Sisältö: 12 x 100 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kissat rakastavat lihan makua ja tietävät vaistomaisesti, mikä niille on hyväksi. Siksi ne pitävät arvossa laadukasta lihaa.

Friskies täysravinto on maittava, korkealuokkaista proteiinia, kalsiumia ja vitamiineja sekä mineraaleja sisältävä täysravinto, josta lemmikkisi saa kaiken tarvitsemansa!

 • Sisältö: 4 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 43 %
Best Friend Gear pohjavillanpoistaja poistaa tehokkaasti kuolleen pohjavillan ja irtokarvan. Soveltuu lyhyt- ja pitkäkarvaisille kissoille sekä pienille koirille. Käytetään puhtaaseen ja kuivaan turkkiin, vältetään käyttöä herkillä ihoalueilla. Harjataan kevyesti noin 90 asteen kulmassa turkin suuntaisesti. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on suojattu muovikuorella.

 • Pituus: n. 18 cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jalo Fani kiipeilypuu

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Käytännöllinen Jalo kiipeilypuu on helppo koota ja se kestää jokapäiväistä käyttöä. Materiaalina pehmeää tekokarvaa ja raapimista hyvin sietävää sisalköyttä. Tuotteessa kaksi erillistä tarkkailutasoa sekä aktivointinaru. Narun pituus 66cm. Materiaali pehmeää karvaa. Väri valkoinen. Kiipeilypuu on ainoa huonekalu, jonka sisäkissa tarvitsee. Korkeus 81cm.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Uusi Premium PrimaCat -kissanhiekkaraikaste on laventelintuoksuinen ja neutraloi epämiellyttäviä hajuja kissanvessassa/hiekassa raikastaen samalla myös huoneilmaa.

Hajustetta sirotellaan n. 25 g (kolme ruokalusikallista kissanhiekka-astian pohjalle jokaista 500 g kissanhiekkaa kohden (normaali tai mikrohiekka, silica/helmihiekassa puolita annostus).

Sekoita koko laatikon hiekka 2-3 päivän välein tehostaaksesi raikasteen vaikutusta. Tuote on tarkoitettu ainoastaan yllämainittuun käyttöön, hajuste on vaaratonta ihmiselle ja eläimille.
Valmistusaineet: Natriumvetykarbonaatti, laventeliaromi
Pakkauskoko 200 g purkki jossa sirotinkansi.