Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kissalle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kissat rakastavat lihan makua ja tietävät vaistomaisesti, mikä niille on hyväksi. Siksi ne pitävät arvossa laadukasta lihaa.

Friskies täysravinto on maittava, korkealuokkaista proteiinia, kalsiumia ja vitamiineja sekä mineraaleja sisältävä täysravinto, josta lemmikkisi saa kaiken tarvitsemansa!

 • Sisältö: 4 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tätä vastustamatonta kissanherkkua on saatavana kahta eri makua: Beefsticks with Liver ja Meatstix with Chicken&Duck. Pehmeän koostumuksensa ja suuren lihapitoisuutensa ansiosta makupalat ovat maailman suosituimpia kissoille tarkoitettuja herkkuja. Kussakin pakkauksessa on kolme herkkutikkua, jotka on helppo katkaista pienempiin osiin.

 • 89% lihaa
 • Pakkauksessa: 3 tikkua
Useita makuja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cesar Senior 10+ 150 g kana&riisi hyytelössä

1,00 EUR(6,67 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Cesar -ateriat valmistetaan kaikkein parhaista raaka-aineista. Ateriat sisältävät runsaasti meheviä lihapaloja sekä tarkoin valikoituja raikkaita kasviksia maukkaissa hyytelöissä, murekkeissa ja kastikkeissa. Jokaisessa ateriassa on koirallesi tärkeää lihaa jopa 60 %. Cesar –aterioista koirasi saa kaikki tarpeelliset ravintoaineet ja ne täyttävät päivittäisen energiatarpeen. Monipuolisen Cesar -valikoiman ansiosta voit tarjota vaihtelua koirasi ruokavalioon.

Cesar -ateriat valmistetaan huolellisesti menetelmillä, jotka säilyttävät aterioiden ravintoarvot ja raaka-aineiden puhtaat maut. Pakkauksia on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä, ja voit tarjoilla herkkuaterian koirallesi aina yhtä tuoreena ja maistuvana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 43 %
Best Friend Gear pohjavillanpoistaja poistaa tehokkaasti kuolleen pohjavillan ja irtokarvan. Soveltuu lyhyt- ja pitkäkarvaisille kissoille sekä pienille koirille. Käytetään puhtaaseen ja kuivaan turkkiin, vältetään käyttöä herkillä ihoalueilla. Harjataan kevyesti noin 90 asteen kulmassa turkin suuntaisesti. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on suojattu muovikuorella.

 • Pituus: n. 18 cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Virbac Nutri-plus cat 70,9 g täydennysravinto

11,50 EUR(161,97 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Nutri Plus Cat nopeasti vaikuttavaa energiaa kissoille ja freteille. Voidaan käyttää pääasiallisena ravinnonlähteenä toipilaille. Ravitsemushäiriöistä kärsiville potilaille tukihoitona.

 • Sisältää 143 mg/100 g tauriinia
 • Pakkauksessa: 70,9 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Friskies Adult on 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka on valmistettu valikoiduista ja laadukkaista ainesosista, jotta kissasi saa ruokaa, josta se pitää ja jota se tarvitsee.

Koostumus:
Vilja, liha ja eläinperäiset tuotteet, kasviperäiset proteiinitiivisteet, -öljyt ja -rasvat, kasviperäiset tuotteet, kala ja kalaperäiset tuotteet (1,6 %), kivennäisaineet, hiivat ja kasvikset (vihreät, oranssit ja valkoiset pelletit: 0,13 % kuivattuja kasviksia, mikä vastaa 1 % kasviksia).

* vastaa kosteutettuna 4 % kalaa ja kalaperäisiä tuotteita, punaiset, vaaleanruskeat ja tummanruskeat vaalean- ja tummanruskeat pelletit: vastaa 4 % tonnikalaa.

Lisäaineet: ravitsemukselliset lisäaineet:
KY/kg: A-vitamiini: 12500; D3-vitamiini: 1 000 mg/kg: Fe(E1):145; I(E2): 2,5: Cu(E4): 35; Mn(E5): 16; Zn(E6): 183; Se(E8): 0,25. Tauriini: 870.
Sisältää väriaineita ja antioksidantteja.

Ravintoaineet:
 • Proteiini: 30,0 %
 • Rasva: 10,0 %
 • Hehkutusjäännös: 7,5 %
 • Raakakuidut: 2,5 %
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Friskies Junior 400 g kissanruoka

1,80 EUR(4,50 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Friskies tuotteet ovat optimaalista ravintoa normaalille kissalle. Tuotteiden tarkasti tasapainotetun koostumuksen ansiosta lemmikkisi saa oikeassa suhteessa proteiinia ja rasvaa. Sen lihaksisto vahvistuu ja kehon rasvapitoisuus pysyy kurissa. Tuotteissa ovat kaikki kissan tarvitsemat vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet.

Friskies takaa tasapainon kissasi ruokavalioon. Sarjassa on omat tuotteensa kissan kaikkiin elämänvaiheisiin ja -tyyleihin aina pennusta seniori-ikään asti.

 • Juniorille
 • Sisältö: 400 g