Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kanille
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Karlie Flamingo Ecco Medium nurkkatalo

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Nurkkatalo ECCOsta löytyy ovi ja pieni ikkuna. Ikkuna on koristeltu verhoilla ja ikkunalaudoilla (maalattua puuta). Oikealla puolella ovea kasvaa seinustalla puu (maalattua puuta). Tämä tilava puunväreissä komeleiva yksiön katto on maalattu vihreäksi; lisämään luonnollisista tunnelmaa.

  • Suositellaan erityisesti marsuille.
  • Ota huomioon, että kyseessä on nurkkamalli ja talo ei ole 4-kanttinen. Tämä pienentää mökkiä hieman, vaikka äärimitat ovat suuren mökin tasoa.
  • Mitat: Noin korkeus 18 cm, leveys 30 cm, pituus 25 cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lempi kanitalo

49,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kanitalo on valmistettu paksusta koivuvanerista jotta se kestää monipuolista käyttöä. Tuotteen kasaamiseen ei tarvitse käyttää nauloja eikä liimaa, sillä talo on turvallinen ja helppo kasattava vaikka yhdessä lasten kanssa.
  • Koko 34x49x31 cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Freddy aktivointipallo

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aktivointipallo on erityinen lelu joka antaa enemmän haastetta lemmikillesi. Täytä aktivointipallo kuivatuilla herkuilla tai kuivaruoalla (riippuen mistä lemmikki pitää) ja aloita siten että täyttöreikä jää kokonaan auki. Vieritä palloa lemmikin edessä jotta se näkee että sen sisältä tulee herkkuja - tämä riittää lemmikin mielenkiinnon herättämiseen.


Pallon halkaisija noin 7 cm, toimitetaan värilajitelmasta (valitettavasti väriä ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa), kaikissa palloissa on kohokuvioporkkanakuvia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

BF Festival Exclusive rabbit 1 kg kanin täysravinto

3,90 EUR(3,90 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Best Friend Festival exclusive kanin täysravinto on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien kanssa. Sisältää runsaasti kasviksia, tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja välttämättömiä aminohappoja. Ei sisällä väriaineita eikä lisättyä sokeria. Vähärasvainan ja runsaskuituinen. Koostumus: Alfalfapelletti, juurikaspelletti, kaura, viherjauho, ohra, vehnä, maissirehujauho, porkkanapelletti, hernesekoitus, auringonkukansiemenjauho, maissihiutaleet, hernehiutaleet, rapsipuriste, papuhiutaleet, osterinkuoret, kasviöljy, kalsiumkarbonaatti, banaani, purjo, natriumkloridi. Ravintoainekoostumus: Proteiini 15%, Rasvapitoisuus 3,5%, Raakakuitu 15%, Tuhka 7%, Kalsium 1,1%, Fosfori 0,3%, Natrium 0,15%. Lisäaineet: Vitamiinit: Vitamiini A 18225 IU/kg, Vitamiini D3 2400 IU/kg, alfa-tokoferol Vitamiini E 161 IU/kg, Vitamiini C 660 mg/kg. EU antioksidantit ja säilöntäaineet. Hivenaineet: E1: Rauta (Fe) lisätty rautaoksidina = Fe203 411 mg/kg, E4: Kuparia (Cu) lisätään kupari (II) sulfaatin, pentahydraattia = CuSO4, 5H20 3,5 mg/kg, E5: Mangaani (Mn) lisätään Mangaanivetyfosfaatti = MnO 49 mg/kg, E6: Sinkki (Zn) Sinkkisulfaatti monohydraattina = ZnSO4, H2O 175 mg/kg, E6: Sinkki (Zn) Sinkkioksidi = ZnO 34,7 mg/kg, E2: Jodi (I) kalsium, vedetön = Ca(IO3)2 5,5mg/kg, E8: Seleeni (Se) natriumseleniitti = NA2SeO3 0,249 mg/kg. Aminohappoja: L-lysiini 0,140 g/kg. Pakkaus voidaan kierrättää muovijätteenä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Rodo Rabbit Breeder 10 kg kaninruoka

24,90 EUR(2,49 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
RODO on kotimainen, viimeisen ravitsemuksellisen tietämyksen mukaan rakennettu täysrehusarja kaneille ja jyrsijöille. Kotimaisuusasteensa ansiosta RODO-tuotesarjalle on myönnetty avainlipputunnus.
Suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti kanien ravintoainevaatimukset. Sisältää optimaaliset määrät proteiinia, rasvaa ja kuitua. Korkea kuitupitoisuus ja alhainen rasvapitoisuus. Pelletin sisältämä Yucca-uute sisältää yhdisteitä, jotka sitovat virtsan ammoniakkia ja näin ollen ammoniakin haju häkissä vähenee. Valmistuksessa on käytetty myös runsaasti puhtaita kotimaisia raaka-aineita. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Rodo Rabbit Breeder sisältää myös mannaanioligosakkarideja (BIOMOS), mitkä tutkimusten mukaan vähentävät haitallisten bakteerien kiinnittymistä suolistoon ja ylläpitävät suolinukan kuntoa, lisäksi ne vahvistavat immuunijärjestelmää. Myös mannaanioligosakkaridit ovat luonnollisia aineita, hiilihydraatteja.KoostumusHeinäjauho, vehnä, kaura, melassileike, kaurankuorijauho, soijarouhe, seosmelassi, vitamiini-kivennäisseos, monokalsiumfosfaatti, kasviöljy, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, Biomos, Yucca Shidigera –uute, betaiini.

Ravitsemuksellinen koostumus: raakavalkuainen 12,6%, raakarasva 3,2%, raakakuitu 15,2%, tua 53,3%, tuhka 5,1%, tärkkelys 144,2 g/kg, sokeri ( ei lisättyä) 34,4 g/kg, kalsium 8,4 g/kg, fosfori 4,6 g/ kg, kalsium/fosfori 1/8, magnesium 2,3g/ kg, rauta 250 mg/kg, seleeni ( natriumseleniitti) 0,2 mg/kg, A-vitamiini 15000 ky/kg, D3-vitamiini 1000 ky/kg, E-vitamiini( dl-alfa-tokoferoli) 75 mg/kg, B1-vitamiini 8,0 mg/kg, B2-vitamiini 7,0 mg/kg, B6-vitamiini 4,8 mg/ kg, Niasiini 32 mg/kg, pantoteenihappo 10 mg/ kg, foolihappo 1,5 mg/ kg, biotiini 0,5 mg/ kg, koliini 550 mg/ kg, C-vitamiini 30,0 mg/ kg, Yucca uute 100mg/ kg, betaiini 150 mg/ kg.

Kanin koosta riippuen 100-200 g päivässä/ kani (1 dl = 72 g). Kasvaville kaneille annetaan vapaasti.
Rodo Rabbit pelletin lisäksi kanilla on oltava jatkuvasti saatavilla puhdasta vettä sekä heinää.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Karlie Flamingo Nora 18x13x11 cm jyrsijän kulmavessa

5,30 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jyrsijän nurkkavessa Nora 18×13×11 cm.

Katettu suloinen pieni vessa pieneläimille, mukana pieni hiekkalapio jätösten siivoamiseksi. Sopii häkin nurkkaan ja kiinnitetään sinne vessan takana olevalla muovitetulla langalla. Katon saa nostettua ylös.