Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Eläinlelut
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 11 %
Lucy ymmärtää suomea ja tottelee 12 eri komentoa, esim. Etsi-komennolla koira menee matalammaksi, heiluttaa päätään ja nuuhkii maata. Kun painat korvaa, selkää tai nenää, niin se nousee ylös, antaa suukon ja haukkuu. Lucy on kuin oikea koiranpentu!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Schleich 42370 Liikkuva eläinlääkäri ja hannoverinhevosvarsa

46,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Eläinlääkäri kiiruhtaa autollaan hoitamaan hätätapausta: hannoverinhevosvarsa on loukkaantunut! Hän tutkii eläimen liikutettavalla röntgenlaitteella, jonka hän on tuonut mukanaan suuressa tavaratilassa. Jotta varsa paranee pian, eläinlääkäri antaa sille lääkärinlaukusta lääkeruiskeen ja vahvistaa diagnoosin kannettavalla tietokoneellaan.
Kaikki Schleich-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja maalattu huolellisesti käsin, ja ne tuovat leikkiin kasvatuksellista lisäarvoa.

Toiminnot:
 • Katto ja sivuseinä voidaan avata, mikä takaa optimaaliset leikkimahdollisuudet!
 • Liikkuvan eläinlääkärin autoon voidaan kytkeä Horse Club -hevostenkuljetusvaunu!
 • Avattavat ja suljettavat ovet!
 • Eläinlääkäri voi pidellä yksittäisiä varusteita, liikuttaa käsiä sekä istua ja seistä!


Sisältö:

 • 1 x auto, 1 x eläinlääkäri, 1 x hannoverinhevosvarsa, 1 x lääkärinlaukku, 1 x stetoskooppi, 1 x ruisku, 1 x lääkepullo, 1 x kannettava tietokone, 1 x röntgenlaite, 1 x liimaside, violetti, 1 x riimu, 1 x omena, vihreä, 1 x pöytä, 1 x tuoli, 1 x reseptivihko, 1 x laastaritarra-arkki, 2 x tarra-arkki, 1 x kokoonpano-ohje.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 40 %
Sylvanian Families Tähtiniemen majakka on upea lahja lapsille. Suklaapupuisoisä rakensi Tähtiniemen majakan meren rannalla sijaitsevan mökin yhteyteen, ja teki siitä paikan, jossa sylvanialaiset voivat majoittua. Majakkaan syttyy oikea valo ja yläosa pyörii aivan kuten valo oikeassa majakassa. Huoneesi kattoon ilmestyy tähtiä, kun majakan valo osuu siihen. Settiin sisältyy heijastusdioja ja kauniita huonekaluja. Dioja vaihtamalla voit valita kolmen erilaisen heijastuskuvion välillä. Alakerta on suunniteltu merihenkiseksi ja yläkerroksessa on taivasteema. Mukana tulee myös erilaisia huonekaluja, kuten näkinkenkäsohva ja valaanmuotoinen pöytä. Tähtiniemen majakka voidaan yhdistää monien muiden tuotteiden kanssa. Tee isompi talo yhdistämällä se Kaupunkitalo valoilla -setin tai Pieni talo -aloituspakkauksen kanssa. Käytä majakan puista tasannetta laiturina, josta sylvanialaiset voivat nousta Huvijahdin tai Lentoseikkailu-setin lentoaluksen kyytiin tai pois kyydistä (kaikki myydään erikseen).
Yhdistä majakan tikapuut tai kuumailmapallo Lentoseikkailu-setin lentoalukseen, ja aseta Lentoseikkailu-setin sininen lintu majakan kaiteelle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 9 %
Uutta Littlest Pet Shopista!

 • Ihana ja värikäs lemmikkipakkaus sisältää neljä klassista ja neljä minilemmikkiä sekä kolme Teensie-lemmikkiä. Yhteensä lemmikkejä on 11.
 • Lajitelma.


(Huom. Valitettavasti mallia ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa. Toimitamme sattumanvaraisen mallin varastotilanteen mukaan.)

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Littlest Pet Shop Black&White - Friends

13,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tutustu upeasti koristeltuihin koiran- ja kissanpentuihin, ötököihin ja muihin otuksiin. Kahdeksan lemmikin valikoima (mukana kimalteleva yllätyslemmikki) on osa Black & White POP! Special Collection -kokoelmaa. Mukana neljä minikokoista ja kolme Teensie-kokoista lemmikkiä ja yksi Teensie-kokoinen yllätyslemmikki.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 12 %
My Little Pony the Movie -elokuvan innoittamalla Pinkie Pie -meriponihahmolla on kaunis merenneitomainen pyrstö, jolla kelpaa polskia Simpukkalaguunissa. Helmenmuotoista painiketta painamalla voi sytyttää valot, ja vettä lisäämällä saat aikaan kuplia lelusetin etuikkunan sisään – ja Seaquestria-leikit voivat alkaa!


 • Valoilla varustettu lelusetti, johon kuuluu Pinkie Pie -poni ja tarvike
 • 3 x AA paristo sisältyvät pakkaukseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Hamsters in a house hamsteri & jättitalo

35,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pieni hamsteri ei ehdi nukkumaan, vaan se puuhailee kaikenlaista upeassa talossaan. Se juoksee juoksupyörässä, laskee liukumäkeä, käy vessassa ja nukkuu vuoteessaan. Talossa on hauskoja äänitehosteita ja toimintoja. 1xLR44 ja 3xAAA-paristo. Yli 4-v.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 40 %
Sylvanian Families Balettiteatteri on ihana lastenlelu, ja sen mukana tulee Suklaapuputyttö yllään balettitossut ja tutu, jotka on saatavilla vain tämän setin mukana. Aseta jopa kolme hahmoa pyörivälle lavalle ja laita ne pyörimään kiertämällä kahvasta. Teatteri voi toistaa musiikkia Joutsenlammesta tai Pähkinänsärkijästä – musiikin avulla balettiesityksestäsi tulee entistäkin klassisempi. Voit myös liittää teatteriin musiikkisoittimen ja soittaa omaa lempimusiikkiasi kaiuttimien kautta. Harjoittelutangon voi kääntää ympäri, jolloin siitä tulee pöytä. Teatterilavan voi muuttaa luistelukentäksi. Lavaa voi käyttää myös muotinäytöksissä, koulun esityksissä, tanssijuhlissa jne. Balettikaverit- ja Luistelukaverit-settien hahmot sopivat hyvin lavalla leikkimiseen. Balettiteatteri on mahdollista yhdistää Sylvanian Families Kaupunkitalo valoilla -nukkekotiin (kaikki myydään erikseen).

Taustakuvia ja musiikkia voi ladata Sylvanian Families -verkkosivuilta osoitteesta: http://sylvanianfamilies.com/
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 40 %
Sylvanian Families Kylän kakkupuoti on hurmaava kakkukauppa, jossa on iso näyteikkuna ja vaaleanpunainen, kolmikulmainen katto. Upea kauppa nukeille! Settiin kuuluu kaupanpitäjä Villakoiraäiti ja paljon herkullisia kakkuja. Leiki Kylän kakkupuodilla asettelemalla kauniit kakut esille kauppaan. Kakut voi koristella näyttävästi mansikoilla ja logokylteillä. Voit muuttaa keittiön ja esittelypöydän tavaroiden sijoittelua. Muuta tuotteiden esillepanoa asettelemalla kakut kakkutelineille tai esittelyhyllyille. Yhdistä tämä setti Kakkujen koristelusetin (myydään erikseen) kanssa niin leipomoleikeistäsi tulee entistäkin hauskempia. Tee jännittävä ostoskatu laittamalla Kylän kakkupuoti Siilin leipomon, Putiikin, Makeisvaunun ja Hedelmävaunun viereen (myydään erikseen).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Littlest Pet Shop Pet Pack leikkisetti

32,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Valmis kokoelma täynnä söpöimpiä minilemmikkejä.
 • Kunkin pakkauksen yhdellä lemmikillä on ainutlaatuinen erikoiskoriste.
 • Ikäsuositus 4+
 • (Huom. Valitettavasti mallia ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa. Toimitamme sattumanvaraisen valikoimann varastotilanteen mukaan)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Schleich 42350 Croco-viidakontutkimusasema

113,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kohti villejä seikkailuja! CROCO-viidakontutkimusasema ja sen monet leikkitoiminnot ja jännittävät ominaisuudet odottavat sinua. Lähde tutkimusretkelle viidakkoon ja tutustu harvinaisiin eläinlajeihin, hoida loukkaantuneita eläimiä ja löydä salainen aarre CROCO-kallon sisältä!
Suuri leikkisarja sisältää tutkimusaseman, avattavan CROCO-kallon, aarteen ja tietenkin runsaasti eläimiä ja varusteita.

Toiminnot:

 • Jännittävässä CROCO-kallossa on irrotettava ja kiinnitettävä yläleuka
 • CROCO-tutkimusasema runsaine varusteineen tarjoaa paljon leikkimahdollisuuksia!
 • CROCO-kallo voidaan yhdistää tutkimusrakennukseen!
 • Kiinnitettävä näköalatasanne viidakon eläinten tarkkailuun! Salainen luukku aarrekammioon!

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sylvanian Families 2240 Asuntovaunu

56,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Asuntovaunu on täydellinen perheretkille, ja siinä on kaikki, mitä sylvanialaisesi tarvitsevat jännittävillä seikkailuillaan. Tämä pyörillä kulkeva koti tulee varustettuna kaikilla mukavuuksilla, joita sylvanialaisesi voivat tarvita viettäessään viikon erämaassa. Sisältä löytyy nukkumapaikat kahdelle, hyvin varustettu keittiö, oleskelutila ja WC! Mukana on myös yli 20 keittiötarviketta, kuten herkullisia kakkuja ja keksejä seikkailijoiden nakerreltaviksi, ja teepannu vanhan kunnon sylvanialaisen teen keittämiseen (sylvanialaiset ovat oppineet, että oikein keitetty tee ratkaisee miltei ongelman kuin ongelman). Riittävä tila on jokaisen hyvän asuntovaunun salaisuus, ja tämän asuntovaunun voit avata erillisiin osiin, joista saat lisätilaa. Mukana on lautapelejä pienimpien viihdyttämiseksi ja karttoja siltä varalta, että sylvanialaisesi joutuvat eksyksiin yrittäessään löytää leirintäaluetta. Asuntovaunu on suunniteltu Perheauton tai Ison perheauton (molemmat myydään erikseen) vetämäksi.