Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

LaCie LabelKey 8GB USB muistitikku

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
LaCie LabelKey 8GB USB muistitikku

Hinta

8,90 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 2,8 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • LaCie LabelKey 8GB USB muistitikku

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

LaCie LabelKey 8GB USB muistitikku

LaCie LabelKeyn uudelleenkirjoitettava pinta tekee kannettavasta USB-tallennusvälineestä henkilökohtaisemman. Kirjoita millä tahansa kynällä suoraan LabelKeyn pinnalle: voit tehdä merkintöjä tai muokata siitä itsesi näköisen. LabelKey on helppo hangata puhtaaksi ja voit kirjoittaa sen pinnalle uudestaan niin monta kertaa kuin haluat. Merkitse siihen nimi, päivämäärä, käytettävissä oleva tila tai ole luova ja jätä sen pintaan viesti tai piirustus. LabelKey on suunniteltu LaCien kovien laatuvaatimusten mukaisesti ja se on valmistettu samasta erittäin kestävästä materiaalista, joka suojaa myös matkapuhelimia. Se kestää päivittäistä kulutusta ja pudottelua sekä kosteutta, sadetta ja roiskeita. LabelKeyssä on kätevä avainreikä, joka yhdessä kestävän rakenteen kanssa tekee siitä täydellisen ratkaisun, kun haluat kantaa tietosi mukanasi käsilaukussa tai taskussa sekä jakaa ja varmuuskopioida tiedostoja ollessasi liikkeellä. Käyttäjät voivat myös parantaa tietoturvaansa lataamalla ilmaisen Private/Public-ohjelmiston Lacie.com-sivustosta. Vaikka LabelKey joutuisi vääriin käsiin, kaikki sen sisältö, kuten Office-tiedostot, omat valokuvat ja muu luottamuksellinen tieto, on turvassa salasanan takana. LaCie on tehnyt Wuala-verkkotallennustilaan yhdistämisen helpoksi. LabelKeyn käyttäjillä on avaimensa kokoinen kapasiteetti myös pilvessä. Esimerkiksi 16 Gt:n LabelKeytä käyttävä opiskelija saa 16 Gt lisätilaa Wuala-verkkotallennustilassa ja voi sen avulla jakaa musiikkia ja valokuvia ystävilleen. Ammattikäytössä LabelKeyn verkkotallennustila voidaan hyödyntää avaimen varmuuskopiointiin pilveen, mikä tarjoaa parhaan tietoturvan, jos avain katoaa tai joutuu vääriin käsiin.

Huom. kuvan avaimet eivät sisälly pakkaukseen.

 • Mitat: 24 x 4.6 x 52 mm
 • Takuu: 24 kk

Muistin koko, GB 8

Suosittelemme

Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kingston DataTraveler SE9 - USB Flash-asema - 8 Gt - USB 2.0.

 • Liitäntätyyppi 2.0
 • Ominaisuudet: Metallirunko, avainrengas
 • Vaadittu käyttöjärjestelmä: Linux 2.6.x tai uudempi, Microsoft Windows Vista SP2, Microsoft Windows 7 SP1, Google Chrome OS, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Apple MacOS X 10.8.x or later
 • Mitat (l x s x k): 39 x 12,35 x 4,55 mm
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu