Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Kyosho 01.30994T2 Mad Bug VE T2 RDS

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kyosho 01.30994T2 Mad Bug VE T2 RDS

Hinta

379,00 EUR

Osamaksulla 18.79 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Kyosho 01.30994T2 Mad Bug VE T2 RDS

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Kyosho 01.30994T2 Mad Bug VE T2 RDS

Näyttävä uutuus! Lisensoidulla Volkswagen Beetle Off-road -korilla. Kyosho Mad Bug VE ReadySet – 40 cm pitkä ja 1.8 kg painoa. Nopeudensäädin, moottori ja ohjausservo ovat vesitiiviitä. Autolla voi siis ajaa kosteissa olosuhteissa - esimerkiksi lumessa. Muista, että auto on kuivattava jokaisen ajon jälkeen. Tämä neuvo ja monta muuta löytyvät laitteen mukana toimitettavasta suomenkielisestä ohjeesta.
Kaikki komponentit on asennettu tehtaalla paikoilleen. Radiolaitteena Kyoshon 2.4GHz:n taajuudella toimiva häiriötön KT-200 rattiradio. Pakkaus sisältää auton ja radiolaitteen lisäksi testiakun ja peruslaturin. Lisäksi tarvitset 4kpl sormiparistoja lähettimeen. Testiakulla ajat noin 10 minuuttia. Peruslaturilla akku latautuu kuudessa tunnissa. Suosittelemme, että ostat autopaketin lisäksi tehoakun ja pikalaturin, jotta autolle asetetut odotukset täyttyvät ja ajat Aidolla Radio-ohjattavalla. Ajoaika pitenee jopa 25 minuuttiin ja lataus kestää vain 1 tunnin.

Auton kanssa käytetään 6-kennoista NiMh-akkua (7.2V). Myös 2-kennoisen LiPo-akun (7.4V) käyttö on mahdollista. Jos haluat käyttää LiPo-akkua, auton nopeudensäädin on ohjelmoitava Kyosho-liikkeessä uudelleen. Ilman ohjelmointia LiPo-akkua ei tule käyttää. Vastaanotin sijaitsee pölysuojatussa kotelossa. Suosittelemme erillisen vastaanottimen kura- ja kosteussuojan ostoa.
Kyosho Mad Bug VE:n harjaton sähkömoottori ja moottoria ohjaava nopeudensäädin ovat Team Orionin valmistamia. Molemmat komponentit ovat kosteussuojattuja, kuten myös ohjausservo. Auton tasauspyörästöt ovat täysin vastaavat kuin luokkaa suuremmassa D-sarjan autoissa. Vahvat tasauspyörästöt toimivat täsmällisesti ja kestävät rajumpaakin käyttöä.
Kyosho Mad Bug VE -autossa on asennettuna alumiinirunkoiset öljytäytteiset iskunvaimentimet. Iskunvaimentimet saavat auton alustan käyttäytymään rauhallisesti ja renkaat pysymään sorapinnassa kiinni. Kyosho on maailman johtava krossialustojen valmistaja. Myös Mad Bug VE:n alustan toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen kisa-alusta.
Tasapainoinen alusta tarjoaa hauskoja hetkiä auton parissa niin syksyisessä metsässä kuin talvihangilla. Mad Bug VE on nelivetoinen, helppokäyttöinen sekä suorituskykyinen auto. Suurten pyörien avulla auto etenee myös vaikeassakin maastossa. Mad Bug VE on myös täysin kuulalaakeroitu. Laakerointi herkistää voimansiirron ja pidentää merkittävästi osien kestoa.

Kyosho Mad Bug VE on oiva valinta myös nuoremmille kuskeille. Neliveto auttaa auton hallinnassa. Auton huolto ja puhdistus on selkeän rakenteen vuoksi helppoa. Lähetin on varustettu nopeuden rajoittimella. Huippunopeutta voidaan säätää portaattomasti kävelyvauhdista maksimitehoon ajotaitojen karttuessa. Mad Bug VE –auton kanssa voi opetella myös alustan säätämistä. Pyöränkulmia on mahdollista muuttaa. Tasauspyörästöjen toimintaa pystyy säätämään. Iskunvaimentimiin voidaan vaihtaa jäykemmät jouset. Monipuolinen, selkeä ja näyttävä peruskrossi – suoraan myyntitilastojen kärkeen.

- Volkswagenin lisenssillä, radiolaitteisto 2.4GHz, neliveto, 40cm / 1.8kg
- Tehoakulla ajoaika jopa 25min, huippunopeus 40+km/h
- Rattiradiolla, huippunopeutta voidaan rajata radiosta
- Team Orion harjaton tekniikka, kosteussuojattu - myös talvikäyttöön
- Alumiinirunkoiset öljytäytteiset iskunvaimentimet
- Suomenkielinen ohje, kaikki komponentit ostettavissa varaosina

Tekniset tiedot

Mittakaava: 1:10
Pituus: 395 mm
Leveys: 287 mm
Korkeus: 152 mm
Akseliväli: 272 mm
Raideväli e/t: 213 / 206 mm
Renkaan ulkohalk.: 101x50 mm
Välitys: 9.62:1
Paino ajokunnossa: 1764 g
Moottori: sisältyy NEON ONE 2400kV
Todellinen nop.: 40+ km/h

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu