Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Kyosho 01.30887 FO-XX VE

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kyosho 01.30887 FO-XX VE

Hinta

619,00 EUR

Osamaksulla 28.79 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 9,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Kyosho 01.30887 FO-XX VE

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Kyosho 01.30887 FO-XX VE

Huima monsteriuutuus! MadForce Kruiserin alustaratkaisuun perustuva akkukäyttöinen Formula Off-road auto – Kyosho FO-XX VE ReadySet. Pitkät joustovarat, BigBore-iskunvaimennus sekä laparenkaat tarjoavat FO-XX VE:lle pidon myös ääriolosuhteissa. 55cm pitkä ja 4.7kg painoa! Runsaasti lisävarusteita, mm. valosarja (01.SXW08 – ei vakiovaruste). Nopeudensäädin, moottori ja ohjausservo kosteussuojattuja. Autolla voi siis ajaa myös kosteissa olosuhteissa - esimerkiksi lumessa. Auto tulee kuivata jokaisen ajon jälkeen. Tämä neuvo ja monta muuta löytyvät laitteen mukana toimitettavasta suomenkielisestä ohjeesta.
Kaikki komponentit on asennettu tehtaalla paikoilleen. Lisäksi tarvitset vain 2kpl ajoakkuja, laturin ja 4kpl sormiparistoja lähettimeen. Radio-ohjaukseen käytetään 2.4GHz radiotaajuutta. Jopa 40 autoa voi ajaa samalla alueella. Akkujen latauduttua olet valmis testiajoon. Akkujen latautuessa on hyvää aikaa tehdä viimeiset loppuasennukset ja tutustua suomenkielisen käyttöohjeen antamiin vinkkeihin.
Auton kanssa käytetään 2kpl 2-kennoista LiPo-akkua (yhteensä 14.8V). Suosittelemme käyttämään korkeakapasiteettisia ja –purkuisia LiPo-akkuja, esim. 7.4/5000mAh/45C (07.NV01111), jotta auto vastaa niin suorituskyvyltään kuin ajoajaltaan asetettuja odotuksia. Akkukotelot löytyvät auton kyljistä, jotta saavutetaan paras mahdollinen balanssi. Akkukotelot on saranoitu alareunastaan. Akkujen asennus ja vaihto on nopeaa ja helppoa. Akkukotelot mahdollistavat erimuotoisten akkujen käytön.
Team Orionin valmistamat nopeudensäädin sekä sähkömoottori ovat kosteussuojattuja. Myös ohjausservo on kosteussuojattu. Vastaanotin sijaitsee suojassa radiolaatikossa. Nopeudensäädin on asennettu kyljelleen. Näin vältetään likaisuuden ja roskien pääseminen nopeudensäätimen jäähdytyspuhaltimelle. FO-XX VE:n avautuva kori helpottaa käyttöä ja puhdistusta. Koriin integroidut sisälokasuojat suojaavat alustan tärkeitä komponentteja.
FO-XX VE –auton rakenne on erittäin selkeä. Auto perustuu aidon monsterin alustarakenteeseen. Pitkittäiset vahvistetut tukivarret ja jäykät akselit saavat auton käyttäytymään esikuvansa tavoin. Moottori on asennettu alumiiniseen moottoripukkiin. Moottoripukki välittää moottorin lämmön tehokkaasti eteenpäin jäähdyttäen moottoria. Teräksinen ketju välittää voiman ylhäällä sijaitsevalta moottorilta voimansiirtoon.
Suuret pyörät, reilut joustot, riittävä maavara. FO-XX VE -autolla ajat missä vaan. Puhdas ja vilpitön ajamisen ilo kuvaa parhaiten FOXX-VE –autoa. BigBore-iskunvaimennus, neliveto ja pitkä akseliväli tekevät autosta hallittavan niin maastoajossa kuin suorituskyvyn äärirajoilla.
FO-XX VE on omimmillaan sorakuoppien rinteillä, luminietoksissa tai sahanpurukasassa. Suunnattoman tehon ja laparenkaiden avulla auto nostaa keulaa renkaiden lyödessä tyhjää. FO-XX VE –autoa ei ole suunniteltu ajolinjojen hakemiseen, vaan pitkiin sladeihin ja rajuun räimeeseen.

- Aito monsterialusta, käyttäytyy kuin esikuvansa - 55 cm / 4.7 kg
- Toimitetaan ReadySet-versiona, 2.4GHz radiolaitteistolla
- Team Orionin valmistamalla harjattomalla moottorilla ja nopeudensäätimellä
- BigBore-iskunvaimennus, pitkä akseliväli, suuret renkaat
- Avautuva kori integroiduilla sisälokasuojilla, vahvistettu katto
- Suomenkielinen käyttöohje, runsaasti lisävarusteita, mm. valosarja

Tekniset tiedot

Mittakaava: 1:8
Pituus: 545 mm
Leveys: 383 mm
Korkeus: 248 mm
Akseliväli: 360 mm
Raideväli e/t: 310 mm
Renkaan ulkohalk.: 115/70.5 mm
Moottori: sisältyy Team Orion Neon 8
Todellinen nop.: 60+ km/h

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu