Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Ihovoiteet, öljyt, balsamit
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Bio‐Oil® ‐kuivaöljy on mullistanut ihonhoitoa ympäri maailman tekemällä arvista ja ihon pienistä virheistä vähemmän näkyviä. Se on myydyin ihonhoitotuote arpiin ja raskausarpiin yli kymmenessä maassa. Nyt aitoa ja alkuperäistä Bio‐Oil -kuivaöljyä on saatavilla Suomessa riittoisassa 125 ml pullossa.

Bio‐Oil sisältää luonnon kasviuutteita kuten rosmariini‐, laventeli‐, kamomilla‐ ja kehäkukkaöljyjä sekä A‐ ja E‐vitamiineja. Mullistava ainesosa PurCellin Oil™ tekee Bio‐Oilin koostumuksen kevyeksi ja rasvattoman tuntuiseksi. PurCellin Oil™ ‐öljyn ansiosta Bio‐Oil levittyy ja imeytyy helposti.

Monikäyttöinen Bio‐Oil sopii muun muassa auringon tai pakkasen kuivattamalle iholle sekä ikääntyvälle iholle ja käy myös herkkäihoisille. Bio‐Oilia voi käyttää sekä kasvoille että koko vartalolle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
ho voi 40 ikävuodesta ylöspäin menettää osan luonnollisesta elastisuudestaan, ja rypyt näkyvät selkeämmin. Revitalift Classic -ihonhoitosarja on L'Oréal Paris nro 1 anti-age-sarja. Se on erityisesti kehitetty silottamaan ryppyjä ja kiinteyttämään ihoa. Yövoiteen täyteläinen koostumus silottaa ryppyjä, kosteuttaa ja tekee ihosta kimmoisamman. Yövoide sisältää Fibrelastyl- ja Advanced Pro-Retinol™ -ainesosat.

Levitä iltaisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein.
Täydennä ihonhoitorutiiniasi Revitalift Classic -päivävoiteella ja -silmänympärysvoiteella.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Iho voi 40 ikävuodesta ylöspäin menettää osan luonnollisesta elastisuudestaan, ja rypyt näkyvät selkeämmin. Revitalift Classic -ihonhoitosarja on L'Oréal Paris nro 1 anti-age-sarja. Se on erityisesti kehitetty silottamaan ryppyjä ja kiinteyttämään ihoa. Päivävoiteen silkinpehmeä koostumus silottaa ryppyjä, kosteuttaa ja tekee ihosta kimmoisamman. Päivävoide sisältää Fibrelastyl- ja Advanced Pro-Retinol™ -ainesosat.

Levitä aamuisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Pure Active 2-In-1 –puhdistusliinat on erityisesti kehitetty sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Ne sisältävät salisyylihappoa. Paksut sekä kohokuvioidut liinat poistavat meikin ja puhdistavat ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti ylimääräisestä talista sekä epäpuhtauksista.

  • 25 kpl / pkt
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
PureActive 3in1 -tuote yhdistää puhdistusaineen, kuorinnan ja kasvonaamion yhteen tuotteeseen ja antaa puhtaan tuntuisen ihon jopa 7 päiväksi. Tuote sisältää sinkkijohdannaista, Smithsonite-uutetta ja hohkakiveä ja auttaa poistamaan ylimääräistä talia, epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja.

Tuote auttaa poistamaan kiiltoa ja tekemään ihosta pehmeän.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Rasvoittuvalle iholleja epäpuhtauksien, laajentuneiden ihohuokosten tai ylimääräisen talin ongelmiin.

Koostumus sisältää salisyylihappoa ja puhdistavaa sinkkijohdannaista. Tuote supistaa ihohuokosia, tekee ihosta mattapintaisen ja auttaa estämään ihon uudelleen rasvoittumista.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuoriva puhdistusgeeli avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa mustapäitä.

Tuotteen kuorivat mikropartikkelit puhdistavat ihohuokoset tehokkaasti ja poistavat kuolleita ihosoluja.

Koostumus sisältää salisyylihappoa ja puhdistavaa sinkkijohdannaista ja auttaa ehkäisemään ihon uudelleen rasvoittumista ja uusien epäpuhtauksien muodostumista.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Skin Naturals Pure Active 2-in1–puhdistusgeeli kasvoille ja silmille.


Pure Active 2-in-1 –puhdistusgeelin koostumus yhdistää antibakteerisen salisyylihapon sekä tehokkaan mutta hellävaraisen puhdistuksen, jolla poistat meikin samalla syväpuhdistaen ihoa. Pure Active 2-in-1 poistaa kaiken meikin – jopa vedenkestävän - kasvoilta ja silmistä, ilman hankaamista. Se ei myöskään jätä rasvaista kalvoa iholle. Pure Active 2-in-1 poistaa myös ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia ihohuokosista.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Skin Naturals normaalin ja kuivan ihon kasvovesi puhdistaa kasvojen ihon ja poistaa meikin. Sisältää moringauutetta ja lootuksenkukkauutetta. Iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta ja pehmeältä. Ei sisällä parabeeneja.

  • Sisältö: 200 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Skin Naturals normaalin ja sekaihon kasvovesi puhdistaa kasvojen ihon ja poistaa meikin. Sisältää antioksidanttista kirsikkapuu-uutetta sekä lootuksenkukkauutetta. Iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta ja pehmeältä. Ei sisällä parabeeneja.

  • Sisältö: 200 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Skin Naturals normaalin ja sekaihon puhdistusemulsio puhdistaa kasvojen ihon ja poistaa meikin. Sisältää antioksidanttista kirsikkapuu-uutetta sekä lootuksenkukkauutetta. Iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta ja pehmeältä. Ei sisällä parabeeneja.

  • Sisältö: 200 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garnier Skin Naturals normaalin ja kuivan ihon puhdistusemulsio puhdistaa kasvojen ihon ja poistaa meikin. Sisältää moringauutetta ja lootuksenkukkauutetta. Iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta ja pehmeältä. Ei sisällä parabeeneja.

  • Sisältö: 200 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Puhdistavaa ja antioksidanttistamoringauutetta sekä vihreää teetä sisältävä koostumus puhdistaa ihon ja poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin. Ihosta tulee upean puhdas ja raikas. Soveltuu erityisestirasvoittuvalle ja sekaiholle.

  • Sisältö: 150 ml