Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Ihonhoitotuotteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tehokasta kosteutusta ja raikkautta suomalaisen lakan avulla. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Iho tuntuu pehmeältä, kimmoisalta ja silkkisen sileältä. Sisältää suomalaisen lakan siemenöljyä, joka auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vahvistaa sen omaa, luonnollista suojaa.Piristävä tuoksu antaa energiaa päivään.

  • Sisältö: 200 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Silottavakuorinta poistaahellästi kuolleet ihosolut. Iho tuntuu välittömästi sileämmältä ja pehmeämmältä ja näyttää kauniin tasaiselta.

Säännöllinen kuorinta auttaa pitämään ihon pehmeänä ja terveen näköisenä. Kuorinta auttaa ihoa vastaanottamaan tehokkaammin esimerkiksi vartalovoiteen tehoaineet. Kuorivat ainesosat ovat biohajoavia.

  • Sisältö: 150 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tuote sisältää kolmea eri savityyppiä: kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul, sekä punalevää, joka on tunnettu ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus kuorii ihoa, sekä saa ihohuokoset tuntumaan vähemmän näkyviltä. Tuote ei kuivata ihoa. Naamio poistaa epäpuhtauksia ja jättää ihon puhtaan, pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Useamman käytön jälkeen myös ihohuokoset koetaan vähemmän näkyviksi.

  • Sisältö: 50 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä puhdistusgeeli, joka sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä hiiltä, joka on tunnettu magneettisista ominaisuuksistaan. Geelimäinen koostumus vaahtoutuu ja syväpuhdistaa ihoa. Se poistaa lian, epäpuhtaudet ja meikin sekä heleyttää ihoa kuivattamatta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tuote sisältää kolmea eri savityyppiä: kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul, sekä eukalyptusta, joka tunnetaan puhdistavasta ominaisuudestaan. Tuotteen voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihoa ja poistaa epäpuhtaudet, sekä iholla esiintyvän ylimääräisen rasvan. Tuloksena on mattapintainen iho, joka tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Tuote ei kuivata ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille.

  • Sisältö: 50 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kosteuttaa ja imeytyy hetkessä hoitaen kuivaa ihoa.

Vaseline® Intensive Care™ Essential Healing vartalospray on nopeasti imeytyvä ja helppokäyttöinen suihkeen muodossa oleva vartalovoide. Vartalospray levittyy iholle helposti tasaisena suihkeena. Alkuperäisen Vaseline® ORIGINAL -vaseliinivoiteen ainesosia sisältävän ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta iho tuntuu pehmeältä olematta rasvainen tai tahmea. Käytä välittömästi suihkun jälkeen tai milloin tahansa, kun ihosi tuntuu kuivalta. Pitää ihosi hoidettuna kolmen viikon ajan*

*Perustuu 4 viikon kliiniseen tutkimukseen

  • Sisältö: 190 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kosteuttaa ja imeytyy hetkessä hoitaen kuivaa ihoa.

Vaseline® Intensive Care™ Advanced Repair vartalospray on nopeasti imeytyvä ja helppokäyttöinen suihkeen muodossa oleva vartalovoide. Vartalospray levittyy iholle helposti tasaisena suihkeena. Alkuperäisen Vaseline® ORIGINAL -vaseliinivoiteen ainesosia sisältävän ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta iho tuntuu pehmeältä olematta rasvainen tai tahmea. Käytä välittömästi suihkun jälkeen tai milloin tahansa, kun ihosi tuntuu kuivalta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lumene Lähde 24h 50 ml kosteusvoidegeeli

18,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Innovatiivinen koostumus yhdistää raikkaan voiteen ja erittäin kevyen geelin. Imeytyy nopeasti ihoon jättäen ihon välittömästi raikkaaksi, mattapintaiseksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä, jonka ihoystävällinen pH-arvo auttaa edistämään ihon hyvinvointia sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologiamme avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vapauttaa kosteutta ihoon läpi yön, tuoden iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä, jonka ihoystävällinen pH-arvo auttaa edistämään ihon hyvinvointia sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologiamme avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti yön aikana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tehokkaasti kosteuttavassa puhdistusvedessä veden raikas keveys yhdistyy tehokkaasti puhdistaviin misellelleihin. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä, jonka ihoystävällinen pH-arvo auttaa edistämään ihon hyvinvointia, sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Tulos: täydellisen puhdas, raikas ja miellyttävän tuntuinen iho joka on kosteutettu ja säteilevä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kevyt, innovatiivinen vesi-geeli -koostumus tuo iholle välittömästi tehokasta kosteutusta ja lisää hapen saatavuutta iholle, mikä edistää ihosolujen uusiutumista. Tulos: täydellisen kosteutettu, pehmeä, hyvinvoivan tuntuinen iho. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä, jonka ihoystävällinen pH-arvo auttaa edistämään ihon hyvinvointia sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuinen Hydra-teknologiamme kohottaa välittömästi ihon kosteustasoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Epäpuhtaudet poistava ja mattapinnan antava puhdistusgeeli, joka sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä eukalyptusta, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Geelimäisen voiteen koostumus vaahtoutuu ja syväpuhdistaa ihoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuoriva puhdistusgeeli, joka sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä punalevää, joka on tunnettu ihon pintaa tasoittavista ominaisuuksistaan. Geelimäinen, mikrorakeita sisältävä koostumus vaahtoutuu ja kuorii miellyttävällä tavalla ihoa sekä saa ihohuokoset tuntumaan vähemmän näkyviltä ihoa kuivattamatta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kosteuttaa ja imeytyy hetkessä hoitaen kuivaa ihoa.

Vaseline® Intensive Care™ Cocoa Radiant™ vartalospray on nopeasti imeytyvä ja helppokäyttöinen suihkeen muodossa oleva vartalovoide. Vartalospray levittyy iholle helposti tasaisena suihkeena. Alkuperäisen Vaseline® ORIGINAL -vaseliinivoiteen ainesosiasisältävän ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta iho tuntuu pehmeältä olematta rasvainen tai tahmea. Käytä välittömästi suihkun jälkeen tai milloin tahansa, kun ihosi tuntuu kuivalta.

  • Sisältö: 190 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tehokas selluliittiseerumi auttaa hajottamaan rasvakertymiä tehostamalla rasvakudosten hajoamista eli lipolyysiä. Iho tuntuu välittömästi pehmeämmältä ja sileämmältä. Säännöllisessä käytössä saa ihon näyttämään huomattavasti kimmoisammalta ja pehmeämmältä sekä ennaltaehkäisee uuden selluliitin muodostumista.

Sisältää suomalaisen karpalon siemenöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Karpalon siemenöljyn antioksidantit suojelevat ihoa tehokkaasti ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin vapauttajia ja mineraaliöljyä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tuote sisältää kolmea eri savityyppiä: kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul, sekä hiiltä, joka tunnetaan magneettisesta ominaisuudestaan. Naamion voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihoa ja poistaa lian sekä epäpuhtaudet hellävaraisesti, sekä heleyttää ihoa, sitä kuivaamatta. Naamion käytön jälkeen iho tuntuu kirkkaalta, raikkaalta ja heleältä.

  • Sisältö: 50 ml
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 962

Asettelu