Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Sisustustekstiilit
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Gof vedenpitävä 40x80 cm talja

45,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lammastalja on 100 % luonnontuote. Se on monikäyttöinen, kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lisäksi lammastalja on paloturvallinen, likaa hylkivä ja sillä on erinomaiset akustiset ominaisuudet.
Kuitujen kiharuuden vuoksi villatuotteeseen sitoutuu ilmaa, joka toimii tuotteessa lämmöneristeenä. Villa on hyvin hygroskooppinen kuitu eli se imee ja luovuttaa kosteutta ilmankosteuden mukaan. Villa voi imeä kosteutta jopa 30 % massastaan kuitenkaan tuntumatta märältä. Kosteutta sitoessaan villa vapauttaa lämpöä ja saa villatuotteen tuntumaan lämpimältä. Kastunut tuote kannattaa tuoda sisälle ja kuivattaa ilmavasti huoneen lämmössä.
Taljan tausta on tehty vedenpitävästä polyesterikankaasta ja tämän ansiota taljan voi laittaa huoletta esim. märälle penkille tai vaikka suoraan maahan. Sisätiloissa taustan kuminappulapinnoitus estää tehokkaasti liukastumiset. Palo-ominaisuuksiltaan villa on paloturvallinen kuitu. Tuotteen valmistuksessa käytetyt kemikaalit on EU-ratifioituja.
Normaalisti huoltoon ja puhdistukseen riittää kevyt ravistelu, tuuletus ja imurointi, säännöllinen ravistelu ja tuuletus ulkoilmassa auttaa säilyttämään taljan alkuperäiset ominaisuudet. Ns. ”hankipesu” on erittäin hyvä puhdistus- ja pölynpoistomenetelmä lammastaljoille. Pakkaslumi sitoo pölyn erittäin tehokkaasti ja lähtee ravistelemalla pois. Anna taljan jäähtyä ennen kuin laitat sen lumeen, tällä tavalla lumi ei sula ja jäädy villaan kiinni. Taustakankaan voi suihkuttaa vedellä. Karvapuolen tahrat voi pestä Marseille-saippualla ja vedellä, älä kuitenkaan liota, muista antaa taljan kuivua ilmavasti. Kokonaan kastunut talja kuivataan ilmavasti huoneen lämmössä. Taljat suositellaan säilyttämään sisätiloissa, näin niihin mahdollisesti kertynyt kosteus pääsee kuivumaan.
Edellä kuvatun normaalin puhdistuksen aikana voi taljasta irrota hieman karvaa joka on täysin normaalia. Tavanomaisessa käytössä taljasta ei kuitenkaan karvaa irtoa. Vaikeasti likaantuneelle taljalle suosittelemme kemiallista emulsiotasopesua. Varmista käytettävä menetelmä pesulasta, liuotinpesu voi vaurioittaa taustan jarrunappuloita.

• Koko: 40x80cm
• Päällisen materiaali: 100 % lampaanvilla
• Vuoren materiaali: polyester ja pvc-jarrunappulat
• Väri: luonnonvalkoinen
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Vallila Lemon 42x32 cm tabletti

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lemon on Saara Kurkelan suunnittelema selkeä ja kaunis sisustuskangaskuosi, jossa rytmi syntyy kolmesta suurikokoisesta elementistä, kahdesta hedelmästä ja yhdestä kukasta.

• Materiaali: 100% Puuvilla
• Pesuohje: 40°C hienopesu, ei kemiallista pesua, ei rumpukuivausta, ei valkaisuaineita, linkous sallittu, silitys: 2
• Suositellaan pestäväksi nestemäisellä kirjopesuaineella.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Aarikka Palko 45x145 cm kaitaliina

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aarikan Palko kaitaliina valloittaa punaisessa väreissä. Materiaalina käytetty puuvillan ja pellavan sekoitus tuo pyyhkeeseen jämäkkyyttä ja se säilyy kauniina käytössäkin.
• Materiaali: 50 % puuvilla, 50 % pellava
• Koko: 45x145 cm
• Väri: punainen
• Pesuohje: 40 astetta konepesu.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 96

Asettelu