Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

KlapiTuli-Lyhty on mahtava vaihtoehto grilleille. Se on suorastaan tehokeittiö.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

KlapiTuli savustin

139,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kalan savustin KlapiTuli-sarjaan. Kala kypsentyy & savustuu noin 30minuutin aikana ja on kypsä kun lämpömittari näyttää 75 astetta. Savustin on valmistettu ruostumattomasta kromiteräksestä, joka ei vääntyile lämmetessään.

Savustin koostuu viidestä osasta: savustimen runko, kansi, tarjotin, leppälastukuppi ja kiinnitystikut.
Savustimen mitat: korkeus 50 cm, leveys 20 cm ja syvyys 11 cm. Tarjottimen pituus on 39 cm.

Savustimen käyttö:
 1. Kala/file maustetaan ( KlapiTuli-Savustimella voi savustaa monenlaisia ruokia)
 2. Savustettava ruoka asetetaan tarjottimelle.
 3. Tarjotin asetetaan savustimen runkoon siten, että esim. kalan pyrstöpuoli on alaspäin ( savustettavan paksumpi puoli ylöspäin, koska lämpö nousee ensin ylös)
 4. Savustimen rungossa olevista reijistä työnnetään kiinnitystikut ulkopuolelta aloittaen ja taivutetaan savustettavan yli ja työnnetään vastapuolella olevista reijistä ulos. Kun savustettava tuote on riittäävästi kiinnitetty, niin savustimen kansi asetetaan paikoilleen.
 5. Tarkistetaan, että KlapiTuli-Astiassa on n. viiden sentin hiillos pohjalla ja sen jälkeen asetetaan leppälastukuppi hiillosta vasten Klapi-Tuli-Astian lautaselle painamalla leppälastukuppi pohjaan asti.
 6. Savustin asetetaan leppälastukupin päälle, niin, että savustimen kapeampi pohjaosa on KlapiTuli-Astian reunaa vasten. Huom! Kun asetat leppälastukuppia KlapiTuli-Astian lautaselle hiillosta vasten, niin savustin on asetettava välittömästi lastukupin päälle, muuten lastut syttyvät palamaan. Lastujen tarkoitus on savustaa kala kytemällä.
 7. Savustimen kannessa olevan lämpömittarin ollessa 70 astetta, savustus on valmis ( Kalan savustuksessa 70 astetta)
 8. Nosta savustin pois KlapiTuli-astian reunasta.
 9. Poista pihdeillä kuuma leppälastukuppi ( rasvaiset lastut voivat syttyä palamaan)
 10. Aseta savustin palamattomalle alustalle kansi ylöspäin, poista kansi savustimen rungosta, poista kiinnitystikut.
Huom! Savustin kannattaa olla pöydän reunassa helpottaakseen kiinnitystikkujen asettamista ja poistamista savustettavaan tuotteeseen. KlapiTuli-Savustimella voi savustaa monenlaisia ruokia. KlapiTuli-Savustin on markkinoiden ainut pystymallin savustin, jossa on oma tarjotin, joka sopii mainiosti KlapiTuli-Sarjaan kuuluvan Lämpö/Kylmätason päälle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

KlapiTuli-astia / tulipesä

99,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä tunnelmanluoja sopii mainiosti esim. makkaranpaistoon ja loimuttamiseen, Grillaamiseen, savustamiseen, muurinpohjalla paistamiseen ja makkara/keittokannella keittämiseen. klapit asetetaan astiaan pystyasennossa, valellaan sytytysnesteellä ja sytytetään astian sivussa olevista rejistä pitkävartisella sytyttimellä. Astia on valmistettu kiiltohehkutetusta jalometallista, joka ei vääntyile lämmetessään eikä ruostu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

KlapiTuli loimuteline

79,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Loimuteline on tarkoitettu lohen loimuttamiseen, tarjoilutelineenä ja tuikkutelineen päällä lämpötasona. Telineen voi kääntää loimuttaessa joten saadaan tasainen loimutus aikaiseksi. Teline on valmistettu ruostumattomasta kromiteräksestä, joka ei vääntyile lämmetessään.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 6

Asettelu