Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Yleinen kirjallisuus
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Paulo Coelho: Valon Soturin käsikirja

11,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Paulo Coelhon klassikkoteos uutena kovakantisena lahjakirjapainoksena

Valon Soturin käsikirja kutsuu jokaisen etsimään unelmaansa, syleilemään elämän epävarmuutta ja toteuttamaan oman ainutlaatuisen kohtalonsa. Lyhyet inspiroivat kappaleet ovat ohjeita jokaiselle, joka arvostaa elämän ihmettä ja hyväksyy epäonnistumiset.

Esipuheen tähän lahjakirjapainokseen on kirjoittanut Jenni Haukio.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Maria Trolle: Kukkivat unelmat

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kukkivat unelmat sisältää valokuvattuja kukkakollaaseja ja mustavalkoisia piirroksia.

Kirjan sivuilla on erilaisia kukka-aiheita, jotka on luonut puutarhablogia pitävä kuvittaja Maria Trolle. Rentoudu värittämällä kukkakuvia, jotka voidaan kehystää ja ripustaa seinälle. Antaudu kiehtovalle ja luovalle harrastukselle, joka on saanut mukaansa jo miljoonia ihmisiä kaikkialla maailmassa!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Soili Perkiö: Soiva laulukirja

19,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aivan uudenlainen laulukirja: nappia painamalla saat pianosäestyksen jokaiseen viiteenkymmeneen lastenlauluun. Laulujen sanat nuotteineen kirjassa, jota siivittää Terese Bastin iloinen nelivärikuvitus.

Kirjassa on mukana niin vanhoja kuin uusiakin lauluja: Jänis istuu maassa, Rati riti ralla , Oravan pesä, Leipuri Hiiva, Metrolla mummolaan, Prinsessa Ruusunen, Pyörät ne pyörivät, Urpon ja Turpon kylpylaulu ja monet, monet muut rakkaat ja tutut laulut.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tämä ainutlaatuinen kukkiva muistivärityskirja sisältää muistiinpanosivujen lisäksi myös väritettäviä sivuja herättämään käyttäjänsä luovuus.

Maria Trolle on graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Hänen intohimonsa puutarhanhoitoon toimii vihreänä lankana hänen taiteessaan, jonka aiheina ovat kasvit ja kukat.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu aarrejahdissa

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Erakko-Hermanni on kutsunut Miinan ja Manun purjehtimaan rakentamallaan purjelaivalla ja ystävykset saavat vihiä merenalaisesta aarteesta, jota lähdetään yksissä tuumin etsimään. Mutta aaltojen kätköistä löytyykin jotain ihan muuta kuin kulta-aarre! Tämän kirjan opetuksena on, että vesillä liikuttaessa roskaamista on vältettävä, aivan kuin maallakin.

  • Tekijät: Juha Henttonen
  • Muut tekijät: Tuomas Mäkelä (kuvittaja)
  • Kustantaja: Satukustannus
  • Sivumäärä: 14
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu yökylässä

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Miinan ja Manun serkku Sipriina kutsuu ystävämme yökylään. Sulo-enon luvalla alkaa hauska ja vähän jännittäväkin vierailu. Kaikki on hieman erilaista kuin omassa kodissa: uusia leikkejä, leluja ja syötävää. Illan hämärtyessä lapset keksivät jännittävän pihaleikin taskulamppujen kanssa. Heikki Hiiri todistaa, että pienestä koosta voi olla paljon apua tietyissä tilanteissa. Myöhemmin illalla ryhdytään hurjaan tyynysotaan, joka päättyy yllättävästi. Manu joutuu hieman pulmalliseen tilanteeseen, mutta kaikki selviää hyvin. Miina ja Manu oppivat, että yökylässä voi myös nukkua yhtä makeasti kuin kotonakin. 16 s.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
20 kutsukorttia, joiden mielikuvitukselliset aiheet ovat peräisin Tovelisan värityskirjasta Eläinten juhlat. Anna lapsesi värittää kutsukortit ja lähettää ne ystävilleen!

Tovelisa on ruotsalainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on julkaissut myös värityskirjan Kaikkea kaunista ja samaan sarjaan kuuluvan värityskorttikirjan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tässä oppaassa käsitellään Fiat Ducato, Peugeot J5 ja Boxer sekä Citroen C25 ja Jumper mallit 1982-2002 1.8- ja 2.0-litraiset bensiinimoottorit (1796, 1971 ja 1998 cm³) sekä 1.9-, 2.5- ja 2.8-litraiset diesel- ja turbodieselmoottorit (1905, 1929, 2446, 2500 ja 2800 cm³).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Päivi Lukkarila: Venlan poniystävä

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ihana Venla-sarja jatkuu taas

Kesäloman ja alkeisesteleirin jälkeen Venla kaipaa jo kovasti parasta ystäväänsä Kristaa  ja tämän Tero-ponin hoitamista. Mutta Kristalla onkin yllättäen aivan uudet kuviot. Tero on muuttanut toiseen talliin, joka on niin kaukana, ettei Venla enää pääse hoitamaan ponia. Ja onpa Terolla jo uusi varahoitajakin, paljon Venlaa kokeneempi Tuuti. Onneksi Venla saa ratsastuskoululla hoitoponiksi ihanan Rufuksen. Iloa ei kestä pitkään, sillä Rufus alkaa ontua. Eläinlääkärin tutkimuksissa selviää, että Rufuksella on nivelrikko, jota ei kannata hoitaa, ja Rufusta uhkaa lopettaminen. Venla ei voi antaa sen tapahtua!

Pienten lukijoiden oman heppasarjan kuudes osa jatkaa Venlan hevosharrastuksen seuraamista. Isokokoinen, kuvitettu teksti sopii mainiosti alakouluikäisille lukijoille, ja kirjassa käytetyt hevostermit voi tarkistaa kiitetystä sanastosta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Johtaminen on yhä useammin muutoksen johtamista. Tärkeintä on kirkkaan suunnan näyttäminen ja ihmisten saaminen mukaan muutokseen.
Matti Alahuhta suuntaa sanomansa sekä johtajille että johdettaville selkeästi ja havainnollisesti tavalla, joka puhuttelee jokaista johtamisesta kiinnostunutta lukijaa.
Kirja kuvaa yrityksen kilpailukyvyn perustaa, jonka jatkuva kehittäminen mahdollistaa yrityksen vahvistumisen ja irrottautumisen kilpailijoista hyvinkin yllättävissä ja vaativissa markkinatilanteissa. Keskeisiä tekijöitä tässä ovat esimerkiksi ihmisten ja vireen johtaminen, yrityskulttuurin, henkilöstön ja laadun kehittäminen sekä aikajänteen ja mittaamisen merkityksen ymmärtäminen.
Alahuhta käsittelee myös johtamista liiketoiminnan kriittisissä vaiheissa kuten muutoksen käynnistämisessä, strategian saamisessa elämään, murroskohtien hyödyntämisessä ja vaikeiden tilanteiden kääntämisessä mahdollisuuksiksi. Nämä kuvaukset perustuvat Koneen johtamiseen vuosina 2005–2014, jona aikana Kone kaksinkertaisti globaalin markkinaosuutensa ja yhtiön liikevoitto kasvoi koko ajan. Alahuhta täydentää tarkasteluaan muutamalla Nokia-vuosiensa esimerkillä.
Tekniikan tohtori Matti Alahuhta (s. 1952) työskenteli Koneen toimitusjohtajana vuodesta 2005 kevääseen 2014. Hän toimii hallituksen puheenjohtajana DevCo Partnersissa, Outotecissä, Elinkeinoelämän keskusliitossa sekä Aalto-yliopistossa ja on hallituksen jäsen Koneessa, ABB:ssä ja Volvo AB:ssä. Ennen Konetta hän teki pitkän uran Nokian tietoliikenne- ja matkapuhelinyksiköiden johtotehtävissä. Matti Alahuhta on valittu toistuvasti Suomen arvostetuimmaksi yritysjohtajaksi.

"Erinomainen katsaus, miten yrityksen voi saada kehittymään.”- Helsingin Sanomat

"Kirjan vahvuus on, että siitä riittää ammennettavaa kenen tahansa yritysjohtajan työhön nyt ja tulevaisuudessa." - Kauppalehti
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Alfamer S234 polkupyöräkirja

22,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Polkupyöräkirja sisältää hyödyllistä ja yksityiskohtaista tietoa polkupyörän huollon kaikilta osa-alueilta ja kertoo myös alan viimeisistä uutuuksista. Siinä on paljon hyödyllistä tietoa esimerkiksi uusista kampisarjoista ja keskiölaakereista. Kirja kattaa maasto-, maantie- ja kaupunkipyörät. Siinä on useita askel askeleelta -kuvasarjoja pyörän huollosta ja korjaamisesta.
Pyöräkirja ja hieman tervettä järkeä ja taitoa riittävät pyöräilijälle, jotta hän selviytyy pyöränsä säännöllisestä huollosta, pienistä korjauksista ja jopa suuremmasta perushuollosta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kävele ihailemaan Pohjois-Norjan upeimpia maisemia!
Pohjois-Norjan rannikkoreitit esittelee lähes sata eripituista päiväretkeä. Kirjassa yhdistyvät matkaopas ja vaelluskirja: reittikuvausten lisäksi mukana on vinkkejä muihin nähtävyyksiin. Selkeiden karttojen avulla reittien alkupisteet on helppo löytää.

Pohjois-Norjan rannikko on luontoseikkailijan aarreaitta: vuonoja, saaria, vuoria ja mutkittelevia polkuja. Reitit vievät päiväretkeilijän merkittyjä polkuja pitkin turkoosin meren ympäröimälle, suojaisille hiekkarannoille, satumaisille viikinkien asumispaikoille, unenomaisille vuoristoseuduille ja uinuviin kalastajakyliin sekä toisen maailmansodan aikaisiin bunkkereihin, joissa aika on seisahtunut. Matkan varrella voi nähdä kaskelotin tai miekkavalasparven, harmaahylkeen läpsimässä vedenpintaa tai kokonaisen lunnikolonian vuorenrinteessä. Reiteistä löytyy sopivia vaihtoehtoja niin muutaman tunnin ulkoiluun kuin koko päivän seikkailuunkin.

Harri Ahonen (s. 1976) on käynyt vaeltamassa Skandinavian erämaissa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös asunut Norjassa monta vuotta ja tutustunut siellä paikalliseen vaelluskulttuuriin. Kirjan upeat kuvat ovat Harrin vaelluksilla vuosien varrella ottamia. Harrin aiemmat kirjat Pohjois-Skandinavian vaellusreitit ja Keski-Skandinavian vaellusreitit ovat olleet hyvin suosittuja retkeilijöiden keskuudessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Opas kattaa 2.0-, 2.3- ja 2.4-litraisilla bensiinimoottoreilla (1984 cm³, 2319 cm³ ja 2435 cm³) varustetut Volvo S70, V70 sekä C70 Coupe-automallit. Oppaassa ei käsitellä dieselmoottoreita, nelipyörävetoa eikä myöskään C70 Convertible-mallin rakenteellisia poikkeavuuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
1.6-, 1.8-, 2.0-, 2.5-, 2.8-, 3.0- ja 3.4-litraiset neli- ja kuusisylinteriset OHC-bensiinimoottorit (1596 cm³, 1766 cm³, 1795 cm³, 1990 cm³, 2494 cm³, 2788 cm³, 2986 cm³ ja 3430 cm³) BMW 300-sarja (E30-korimal) sekä BMW 500-sarja (E28- ja E34-korimallit).

Oppaassa EI käsitellä DOHC- ja V8-bensiinimoottoreita, dieselmoottoreita eikä myöskään nelipyörävetoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tämä korjausopas kattaa 1.9- ja 2.0-litraisilla turboahdetuilla dieselmoottoreilla (1870 cm³ ja 1995 cm³) varustetut Renault Traficin toisen sukupolven automallit (Renault Trafic II). Renault Traficin sisarmallit Opel Vivaro sekä Nissan Primastar ovat joitakin yksityiskohtia lukuun ottamatta rakenteeltaan täysin vastaavia automalleja kuin Renault Trafic, ja näin ollen tässä korjausoppaassa annetut tiedot ja ohjeet pätevät valtaosin myös niihin.

Korjausoppaassa ei käsitellä automaattivaihteistoa eikä Renault Traficissa (tai Opel Vivarossa taikka Nissan Primastarissa) käytössä olleita muita voimanlähteitä kuin yllä mainittuja nelisylinterisiä 1.9- ja 2.0-litraisia turbodieselmoottoreita.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Alfamer Citroen C5 2001-2008 korjausopas

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Opas kattaa 1.8- ja 2.0-litraisilla bensiinimoottoreilla (1749 cm³ ja 1997 cm³) sekä 1.6- ja 2.0-litraisilla dieselmoottoreilla (1560 cm³ ja 1997 cm³) varustetut Citroen C5:n ensimmäisen sukupolven automallit.

Oppaassa ei käsitellä 2.2-litraisia dieselmoottoreita, V6-bensiinimoottoreita eikä myöskään polttoaineen suorasuihkutuksella ja muuttuvalla venttiilien ajoituksella varustettuja bensiinimoottoreita.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Alfamer BMW 3-sarja 2005-2008 korjausopas

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä korjausopas kattaa 2.0-, 2.5- ja 3.0-litraisilla bensiinimoottoreilla (1995 cm³, 2497 cm³ ja 2996 cm³) sekä 2.0- ja 3.0-litraisilla dieselmoottoreilla (1995 cm³ ja 2993 cm³) varustetut E90- ja E91-sukupolvien BMW-mallit 318i, 320i, 325i, 330i, 318d, 320d, 325d ja 330d mallivuoteen 2008 saakka.

Korjausoppaassa ei käsitellä muita BMW:ssä käytössä olleita voimanlähteitä kuin yllä mainittuja neli- ja kuusisylinterisiä bensiini- ja dieselmoottoreita, ei myöskään Coupe-, Convertible-, xDrive-, M3-, 320Si-, 335i- ja 335d-malliversioita eikä vuoden 2008 syksyllä esiteltyä BMW 3-sarjan Facelift-mallistoa.