Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Askartelukirjat
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 67 %
Tämä kirja sisältää huolellisesti kehitettyjä väritystehtäviä, jotka auttavat rentoutumaan, parantavat keskittymiskykyä ja kehittävät käsien ja silmien koordinaatiota ja huomiokykyä.

Teos toimii täydellisenä vastalääkkeenä arkipäivän kiireille. Toivomme, että tyydytys, jonka saat käyttäessäsi vain kymmenen minuuttia päivässä kirjan luovien tehtävien parissa, lisäävät mielenrauhaasi, hyvinvointiasi ja onnellisuuttasi.

Sisältö:
  • Kauniit eläinkuvat
  • Rentouttavat kuviot
  • Henkisyys
  • Luonnon kauneus
  • Inspiroiva taide
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Maped Color 33 os. aikuisvärityssetti

16,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aikuisväritykseen tarkoitettu 33 osainen värityspaketti, joka sisältää: 12 Sivellihuopakynää 10 Kapeakärkistä kuitukynää 12 kaksipäistä DUO-värikynää = 24 väriä 1 Satellite kynänteroitin Värikynissä erinomainen pigmentti, sivellinkynillä värität vaivattomasti suuremmatkin alueet.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 58 %
Into värittämiseen ja värikyniin on sallittua myös aikuisille. Tämä viehättävä värityskirja sisältää yli sata kuva-aihetta, joiden avulla voi uppoutua kasvimaailman loistoon. Jokainen sivu herää henkiin värikynillä. Tuloksena on lumoavia maisemia ja koristeellisia kukkatarhoja.

Värittäjältä ei vaadita erityistaitoja tai -välineitä; kukin voi valita mieleisensä aiheen, tarttua kynään ja vähitellen herättää kuvan henkiin. Keskittymisen myötä mieli vapautuu, stressi vähenee ja läsnäolon tunne voimistuu. Mielenrauhan löytämisen lisäksi värittäminen on nautittavaa ja palkitsevaa. Ja mitä enemmän värittää, sitä taitavammaksi tulee ja samalla oppii hyödyntämään erilaisia välineitä ja tekniikoita. Kukkien hehkun löytäminen on täydellinen tapa ilmaista itseään.

Mainio kirja aikuisille ja nuorille ajanvietteeksi ja rentoutumiskeinoksi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Ikimetsästä katoaa eläimiä, ja Fluttershy ystävineen ryhtyy selvittämään asiaa. Mutta mitä sitten tapahtuu? Lue suosikkiponiesi uusi, ihmeellinen tarina, täydennä se tarroilla ja anna kirjan mukana tulevan ponihahmon johdattaa sinut Equestriaan! Voit leikkiä ponin kanssa kirjan tapahtumia tai keksiä aivan omia seikkailuja.

Mukana My LittlePony lelu ja tarra-arkki
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Satuaarteet 30 johdattaa lukijan kuvakirjojen ja ääninäyteltyjen satujen mukana ihmettelemään miksi päivä ja yö ovat olemassa ja sitten kierrättämään. Pakkaus sisältää CD-levyn ja kaksi kirjaa.
Päivä ja yö -kirjassa Manu herää yöllä ja täysikuu alkaa askarruttaa kovasti. Missä ihmeessä kuu on päivällä? Sulo-eno ja Erakko-Hermanni opastavat ymmärtämään asian.
Kierrättävät-kirjassa Miinan ja Manun päiväkodista tehdään retki uimarannalle. Mutta rannalla täytyy ensin siivota. Nelly-tädin hauskan leikin avulla opitaan myös lajittelemaan roskat oikein.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Minecraft - Suuri pelikirja

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suuri pelikirja tarjoaa houkuttelevassa ulkoasussa ennen julkaisemattomia niksejä ja vinkkejä – pelaa paremmin ja voita!

• Salaisuudet ja niksit
• Näin päihität vihollisesi
• Löydä harvinaisia esineitä
• Parhaat ohjeet paljastuvat

Löydät kirjasta kaiken, mitä tarvitset päästäksesi pelissä alkuun. Lisäksi mukana on edistyneitä ohjeita, jotka auttavat sinua kehittymään oikeaksi Minecraftekspertiksi!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 70 %
Suzy Taylorin upea ja erilainen värityskirja sisältää 70 väritettävää kirjainkuvaa, joista voi muodostaa haluamansa sanat ja lauseet.Väritä hienot kirjaimet ja rakenna niistä kauniit sanat huoneentauluksi, tervehdykseksi tai vaikkapa, juhlatilan koristeeksi. Kiinnittämällä väritetyt kirjaimet nauhoihin, saat ripustettua valitsemasi sanat haluamaasi paikkaan. Kauniilla kirjainkorteilla saat rakennettua seinällesi vaikka voimauttavan lempiaforismisi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vekkulit ponit, uljaat ratsut ja unelmien satuhevoset odottavat sinua!

Puuhakirjan hevosmaailmassa ei käy aika pitkäksi, sillä tarjolla on pelejä, askarreltavaa ja piirustustehtäviä.

Puuhaa:
• hevostarroja
• kuviopapereita
• kuva-aukeamat
• piirustusmalleja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Suuri aivotreenikirja 2

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Onko aivoillasi riittävästi työtä? Unohteletko asioita? Ovatko hoksottimesi yhtä terävät kuin ennen?

Suuri aivotreenikirja 2 on kirja sinulle, joka haluat pitää aivosi huippuvireessä.

Hyvää fyysistä kuntoa varten on harjoitettava kehoaan, joten miksi et jumppaisi aivojasi vastaavaan tapaan? Jos haluat kehittää älyllisiä kykyjäsi, ala ratkoa tähän kirjaan koottuja satoja tehtäviä.

Kirjassa on lähes 300 eri vaikeusasteisiin luokiteltuja tehtäviä, joten ala hieroa älynystyröitäsi ja jumppaa aivosi vetreiksi!

Kaikki tehtävät ovat älykkyystesteistään kuuluisan kansainvälisen Mensa-järjestön laatimia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lego Batman elokuva - Tarrakirja

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
LEGO Batman elokuva teattereissa helmikuussa 2017!Kaikkien aikojen paras tarrakirja sisältää yli tuhat värikästä, uudelleen kiinnittyvää tarraa. Mukana ovat Batman, Robin, Jokeri ja monta muuta hahmoa, sekä mahtavia ajokkeja, kuten LEGO Batmobiili. Tämä kirja on jokaisen fanin pakko saada!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Karistopap 89605 A4 ajanvarauskirja

13,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kannet ovat mustat. Kirjan koko on A4 ja sivumäärä 224. Kirjassa on kierreselkä. Varauksia voi tehdä kello 8.00 ja 21.00 väliltä ja tämä aikaväli on jaettu puolen tunnin jaksoihin. Kirjassa on tilaa 24 kuukauden varauksille ja yksi aukeama on jaettu viikonpäivien mukaan kuuteen sarakkeeseen. Lauantai ja sunnuntai ovat samassa sarakkeessa. Lauantain varaukset päättyvät kello 16.00 ja sunnuntaille ei ole määritelty kellonaikoja. Aukeamien yläreunaan voi merkitä viikon numeron.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 335

Asettelu