Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Askartelukirjat
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nuoret etsivät - Ratkaise rikosmysteerejä

3,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Rikas kartanonomistaja on myrkytetty asunnossaan, taikuri Shazim kolkattiin teltassaan, ja pankin kassaholvista on kadonnut suuri summa rahaa... Edessäsi on toinen toistaan visaisempia rikosmysteerejä! Auta nuoria etsivänalkuja ratkaisemaan tapaukset johtolankoja tutkimalla. Tarvitset terävät hoksottimet, rutkasti päättelykykyä ja taidon huomata pienimmätkin yksityiskohdat. Kirjan mukana tulevan taskulampun avulla voit lukea näkymätöntä mustetta ja tutkia johtolankoja, joita ei voi nähdä paljaalla silmällä. Pidä hauskaa nuorten etsivien ja kiperien rikosmysteerien parissa!

 • Ikäsuositus: 6+
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Oppi ja ilo Letitän itse

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tee itsellesi ihanat lettikampaukset! Lettitaitelija Jenni Petäsen selkeillä ohjeilla opit tekemään 45 lettikampausta kouluun ja juhliin. Helposti ja nopeasti kaunista!

 • Oppi&ilon Letitän itse- pakka sisältää valokuvalliset ohjekortit, pienen hiuslasson ja liilan lettinauhan.
 • Helppoja peruslettejä, upeita kampauksia sekä vinkkejä koristeluun.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Karistopap 89605 A4 ajanvarauskirja

13,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kannet ovat mustat. Kirjan koko on A4 ja sivumäärä 224. Kirjassa on kierreselkä. Varauksia voi tehdä kello 8.00 ja 21.00 väliltä ja tämä aikaväli on jaettu puolen tunnin jaksoihin. Kirjassa on tilaa 24 kuukauden varauksille ja yksi aukeama on jaettu viikonpäivien mukaan kuuteen sarakkeeseen. Lauantai ja sunnuntai ovat samassa sarakkeessa. Lauantain varaukset päättyvät kello 16.00 ja sunnuntaille ei ole määritelty kellonaikoja. Aukeamien yläreunaan voi merkitä viikon numeron.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Oppi ja ilo Pelipakka

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Timanttijahti, Laivanupotus, Salasana... 45 hauskaa peliä ajanvietteeksi matkalle, mökille ja iltapäivien iloksi. Pelit kehittävät loogista päättelyä, sosiaalisia taitoja ja keskittymiskykyä.

 • Oppi&ilon Pelipakka sisältää pelialustojen lisäksi 2 pyyhittävää tussia ja nopan.
 • 2 pelaajaa.
 • Pelien kesto 5-20 min.
 • Ikäsuositus: 6+.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Metsäneläinten esikoulu tehtäväkirja

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
4-värinen tehtäväkirja. Lähde seikkailemaan metsään hiiren, oravan ja siilin kanssa ja opi uusia asioita: aakkosia ja helppoja laskutehtäviä. Metsäneläinten kanssa oppiminen on helppoa ja hauskaa!

 • Tekijät: Suvi Teerenhovi
 • Kustantaja: Satukustannus
 • Sivumäärä: 31
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Oppi ja ilo Minä itse

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
100 hauskaa kysymystä

Tehtävät on jaettu neljään pikkuiselle tuttuun aihepiiriin: maatilan eläimet, ihmiset, leikit ja retket. Kysymyskorttia kääntämällä lapsen on helppo itse tarkistaa oikea vastaus. Jos sormenpää kurkistaa reiästä, jota Yrre-orava osoittaa, on vastaus osunut oikeaan! Lapsen motoriikka kehittyy korttien kanssa leikkiessä kuin itsestään.


 • Ikäsuositus: 2–3 v
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Oppi ja ilo Minä itse osaan vastata

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lapsen ensimmäiset kysymyskortit tutustuttavat eläimiin, väreihin, muotoihin ja kokoihin. Opitaan vertailemaan, etsimään yhdenmukaisuuksia ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Kysymyskorttia kääntämällä lapsen on helppo itse tarkistaa oikea vastaus: jos sormenpää kurkistaa samasta reiästä, jota Yrre-orava osoittaa, on vastaus osunut oikeaan!
 • Ikäsuositus: 3+.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Oppi ja ilo Vitsipakka

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Minkä voit rikkoa, vaikka et koskisi siihen sormellakaan? Oppi&ilon Vitsipakka sisältää 69 hassunhauskaa arvoitusta sekä ohjeita omien vitsien keksimiseen. Lyhyet ja ytimekkäät arvoitukset innostavat lukemaan.
Mukana avaimenperä, jolla kortit kulkevat kätevästi mukana, ja peilikortti, jolla selvität vastaukset. Viihdykkeeksi yksin tai yhdessä, synttäreille, matkoille, mökille ja iltalukemiseksi!
Ikäsuositus: 6+.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 346

Asettelu