Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Rullalautailu ja -luistelu
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Rullaluistin jossa yhdistyvät keveys ja mukavuus. VI konsepti on yksinkertainen mutta tehokas. Sen 360° jäykkä nyörityssysteemi on nopea käyttää: paina etuosa paikalleen niin että se napsahtaa ja kiristä luistimet jalkapöydän päällä olevasta kiekosta.Kenkä on valmistettu komposiittimateriaalista, johon on sekoitettu hiili- ja lasikuitua. 195 mm Powerslide X-Slot kiskot. Lämpömuokattava sisäkenkä muotoutuu omaa jalkaa mukailevaksi. ABEC 9 laakerit, jotka on voideltu korkean viskositeetin synteettisellä öljyllä. 100mm renkaat.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 30 %
Powerslide Phuzion Zeta Men on yksi markkinoiden keveimmistä luistimista. 90 mm renkaat takaavat hyvän rullaavuuden huonommallakin asfaltilla. Kenkä on mukava: Alpha Shell- kenkä ja kisko erittäin kevyt magnesium kisko.A BEC 7 laakerit ja kulutusta kestävä jarru.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Star Wars Trooper on lyhyiden longboard lautojen aatelia. Vain 31 tuumaa pitkä 9 kerroksinen vaatera dekki on mukava kuljettaa mukana, mutta riittävän kookas, että laudalla on mukava cruisailla pidempiäkin matkoja kovemmallakin vaudilla. Longboard lautamallit ovat tulleet takaisin suosioon jo Euroopassa ja tämä uusi koko helpottaa nuorempienkin lautailijoiden longboard harrastuksen aloituksen. Renkaat mukavat 60x45mm PU renkaat. Valettu kestävä drukki ja Wickedin laadukkaat laakerit.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
The Dark Force on "single kicktail" muotoiltu vinylicruiseri temppuiluun ja cruisailuun. Impact compositti dekin koko 22,5x6" ja se on tehty kestämään temppuilua. Renkaat pidemmänkin matkan cruisailuun sopivat 60x45mm 78A PU renkaat. Painoluokka suositus max 100kg painaville lautailijoille. Alumiininen 3,5" dekki.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Star Wars Falcon skeittilauta uutuudessa on yhdistetty isommat 60x45mm Pu longboard renkaat sekä perinteinen skeitti dekki. Alumiini trukki. Perinteisen vahvasti koveran laudan muoto helpottaa temppuilua ja isot cruising renkaat mahdollistavat pidemmätkin siirtymiset. Tämä Keski-Euroopan jo valloittanut lautatyyppi on saatavana siis vain Star Wars kuosilla. ABEG 7 Wicked laakerit! Laudan koko 31x8" ja se on valmistettu kestävistä Kanadan ja Kiinan vaahtera sekoitteisesta laminaattilevyistä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Star Wars X-Fighter skeittilauta uutuudessa on yhdistetty pehmeät 60x45mm Pu crusing renkaat sekä perinteinen skeitti dekki. Alumiini trukki. Perinteisen vahvasti koveran laudan muoto helpottaa temppuilua ja isot cruising renkaat mahdollistavat pidemmätkin siirtymiset. Tämä Keski-Euroopan jo valloittanut lautatyyppi on saatavana siis vain Star Wars kuosilla. ABEG 5 Wicked laakerit! Laudan koko 31x8" ja se on valmistettu kestävistä vaahtera laminaattilevyistä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Star Wars Fading Boba on perinteinen back to 80`s cruiseri . Vahva vinyylinen 57x15cm pitkä tasainen dekki ja isot cruiser renkaat mahdollistavat mukavan liikkumisen pidemmilläkin matkoilla. Renkaiden koko 60x45mm ja laakerit Wicked laatua. Alumiininen 3,5" trukki, jossa säätömahdollisuus eri painosille liikkujille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Wicked ILQ 7 Twincam 16 pack laakerit

35,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Wicked merkki on keskittynyt laadukkaiden laakereiden valmistukseen. Laakerit sopivat niin rullaluisteluun kuin myös skeittilautoihinkin.

 • Wicked Twincam ILQ7 laadukkaat laakerit on suunniteltu vaativaan käyttöön ja kestävät hyvin pölyä ja kosteutta
 • 16kpl pakkauskoko nelipyöräisiin rullaluistimiin
 • Laakerin koko on yleisin eli 608
 • Varmista, että rullaluistimissasi ei ole mikrolaakereita (1%;n todennäköisyys)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suojasetti sisältää Ranne, polvi ja kyynersuojat. Kolme eri kokoa. Uloin suojakuori on tehty hyvin iskuja ja kulutusta kestävästä 600D Nylon muovista. Muokkautuvat EVA pehmusteet on päällystetty hyvin kosteutta ja likaa hylkivällä Mesh-Kankaalla. Velco-hihna säätö takaa hyvän istuvuuden eri kokoisille liikkujille.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tämän taittuva sähköskootteri on tehty laadukkaista komponenteista.
 • LG:n Lithium akku - kapasiteetti: 81.4wh / nopea lataamisaika: 100min
 • 150W voimakas napamoottori
 • Rengaskoko 81mm
 • Takarenkaassa elektroninen jarru
 • Turvallinen älyteknologia pitää huolen ettei akkutekniikka ylikuumene tai -lataudu
 • Älypuhelin-app: puhelimesta saa nähtyä esim akun lataustason, kuljetun reitin, nopeudet jne.
 • Runko valmistettu magnesiumin ja alumiinin sekoituksesta ja koko tuotteen paino akkuineen on vain 6,5kg
 • Soveltuu 1.5 - 2.1m pitkille käyttäjille, max paino 75kg
 • Helppo kuljettaa mukana taitettuna esim. julkisissa kulkuvälineissä
 • Korkeus aukitaitettuna: 1023mm / leveys (ohjaustanko): 446mm /pituus (lautaosa)702mm
 • Kokoontaitettuna 755 x 177 x 204mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Rungon erityinen joustavuus ylös alas suunnassa yhdistettynä kovaan kiertojäykkyyteen jäljittelee talvihiihtoa ennenkokemattoman aidosti pitäen oikeaa hiihtotekniikkaa ja tehokkuutta yllä läpi vuoden.

Madalletut haarukat tekevät hiihtämisestä vakaata ja helppoa. NNN ready to go integrointi kiinnittää siteen nopeasti suksen pintalaminaattiin ilman erillistä levyä. Salomon versiossa side kiinnitetään normaali tapaan ruuveilla.

Toimitetaan lokasuojat asennettuina.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Wide rullasuksen leveä ja pehmeä pyörä antaa sukselle suuntavakautta ja mahdollistaa hyvän hiihtotuntuma huonommallakin asfaltilla tai kovapintaisella hiekkatiellä. Soveltuu myös junioreille ja kuntohiihtäjille.

Akseliväli 730 mm, kumipyörä 70 x 55 mm

• leveä pyörä antaa suuntavakautta
• nopea kumiseos tekee hiihtämisestä helppoa
• leveä pyörä mahdollistaa hiihtämisen kovapintaisellahiekkatiellä
• mukava pehmeä hiihtotuntuma myös huonommallakinasfaltilla
• soveltuu myös junioreille ja kuntohiihtäjille
• toimitetaan lokasuojat asennettuna