Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Taloustavara
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Vanttilan 10 l muoviämpäri

1,20 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kotimainen muoviämpäri. Tukeva ämpäri, joka kestää kantaa täytenäkin!

 • Tilavuus: 10 litraa
 • Ämpäriin on saatavilla myös kansi, kansi on tilattava erikseen


Huom! Lajitelmatuote. Valitettavasti väriä ei voi valita verkkokaupasta ostettaessa. Toimitamme sattumanvaraisen värin varastotilanteen mukaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pieni tiivis pakastuspullo soveltuu hyvin retkille mukaan ja säilytykseen. Kannen halkaisija 50 mm, suuaukon sisähalkaisija 43 mm (1 litran pakastuspullossa kannen halkaisija 80 mm, suuaukon sisähalkaisija 70 mm)

 • Mitat 0,1 l: 63 x 63 x 70 mm
 • Mitat 0,125 l: 63 x 63 x 70 mm
 • Mitat 0,25 l: 63 x 63 x 98 mm
 • Mitat 0,5 l: 64 x 72 x 144 mm
 • Mitat 1 l: 94 x 94 x 152 mm
 • Elintarvikelaatuinen muovi HDPE
 • Valmistettu Suomessa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Koti Rakastu arkeen purkki 11,5 cm

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Raikkaan pelkistetty Rakastu arkeen -sarja on väritykseltään tyynnyttävän valkoinen ja klassisen kauniisti muotoiltu. Astioissa oleva ”Rakastu arkeen. Nauti hetkestä.” -teksti muistuttaa pysähtymään ja hengähtämään arjen keskellä. Nauttimaan elämästä keskellä kiireisintä arjen hullunmyllyä, ihan joka ikinen päivä. Laadukas keraaminen purkki on pyöreä, ja siinä on musta bambukansi.

Purkin korkeus on 12,5 cm, halkaisija 11,5 cm. Purkin voi pestä astianpesukoneessa sekä lämmittää mikrossa tai uunissa.

Purkki on helppo yhdistää muihin astioihin, tai siitä saa koottua kauniin kokonaisuuden yhdessä Rakastu arkeen -sarjan astioiden kanssa.
Rakastu arkeen, nauti hetkestä!

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Artekno -1°C kylmäelementti

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kylmämatot

Alan ammattilaiset käyttävät Arteknon valmistamia laatikoita pakaste-, kylmä- ja lämminkuljetuksissa. Varsinkin kevät-, kesä- ja syyskaudella on kylmäkuljetusten tukena syytä käyttää aina kaikissa termolaatikoissa lisäkylmän antajaa. Kesäkuumalla kylmäkuljetukset ovat vaativia, varsinkin jos laatikoita joudutaan avaamaan kuljetuksen aikana (lämmintä ilmaa pääsee virtaamaan laatikkoon, mikä heikentää kylmäkuljetusaikaa).

Artekno on kehittänyt ongelmaan ratkaisun: kylmämatot. Kylmämatot on kehitetty korvaamaan "kylmäkallet" sekä jäämurskan käytön. Kylmämattojen rakenne on yksinkertainen ja kestävä. Kylmägeeli on omassa pussissa ja kylmägeelipussit lämpösaumataan lakatun PVC-kankaan sisään.

Kylmägeeliä on turvallista ja helppoa käyttää. Sen pH-arvo neutraali ja se hajoaa luonnossa biologisesti. Geelijää ei koskaan sula, eikä se valu tai vuoda. Geelijäätä voidaan ladata pakasteessa yhä uudelleen ja uudelleen.

 • Kylmägeelimatto - 1 °C
 • Mitat: 20x27x3 cm