Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Taloustavara
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Myydyin ja suosituin EPP-laatikko, joka soveltuu kovaan käyttöön. Laatikossa on sisätilaa kolmelle 65 mm korkealle 1/1 GN -astialle ja se on varustettu tukevilla metallikahvoilla. Tuote soveltuu erinomaisesti HoReCa-asiakkaille. Laatikko on pinoutuva ja vesipestävä soveltuen erinomaisesti kuumien, viileiden sekä pakastettujen elintarvikkeiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Sisätilan muutoksilla laatikko saadaan soveltumaan myös vaativiin teollisuustarpeisiin.

 • Ulkomitat: 600 x 400 x 300 mm
 • Sisämitat: 535 x 335 x 230 mm
 • Seinämän vahvuus: 30 mm
 • Paino noin: 2,2 kg
 • Metallikahvat ja suljentahihna
 • Huom. Kuvasta poiketen kylmägeelivarustus ei kuulu hintaan
 • Huom. Saatavan lisävarusteena Artekno -1°C kylmäelementti
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Vanttilan 10 l muoviämpäri

1,20 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kotimainen muoviämpäri. Tukeva ämpäri, joka kestää kantaa täytenäkin!

 • Tilavuus: 10 litraa
 • Ämpäriin on saatavilla myös kansi, kansi on tilattava erikseen


Huom! Lajitelmatuote. Valitettavasti väriä ei voi valita verkkokaupasta ostettaessa. Toimitamme sattumanvaraisen värin varastotilanteen mukaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Artekno -1°C kylmäelementti

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kylmämatot

Alan ammattilaiset käyttävät Arteknon valmistamia laatikoita pakaste-, kylmä- ja lämminkuljetuksissa. Varsinkin kevät-, kesä- ja syyskaudella on kylmäkuljetusten tukena syytä käyttää aina kaikissa termolaatikoissa lisäkylmän antajaa. Kesäkuumalla kylmäkuljetukset ovat vaativia, varsinkin jos laatikoita joudutaan avaamaan kuljetuksen aikana (lämmintä ilmaa pääsee virtaamaan laatikkoon, mikä heikentää kylmäkuljetusaikaa).

Artekno on kehittänyt ongelmaan ratkaisun: kylmämatot. Kylmämatot on kehitetty korvaamaan "kylmäkallet" sekä jäämurskan käytön. Kylmämattojen rakenne on yksinkertainen ja kestävä. Kylmägeeli on omassa pussissa ja kylmägeelipussit lämpösaumataan lakatun PVC-kankaan sisään.

Kylmägeeliä on turvallista ja helppoa käyttää. Sen pH-arvo neutraali ja se hajoaa luonnossa biologisesti. Geelijää ei koskaan sula, eikä se valu tai vuoda. Geelijäätä voidaan ladata pakasteessa yhä uudelleen ja uudelleen.

 • Kylmägeelimatto - 1 °C
 • Mitat: 20x27x3 cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
EPP termo 15 l soveltuu esimerkiksi dieettiannosten ja näytteiden jakeluun. Termossa
on tussitaulu, hakalukitus ja mahdollisuus sinetöintiin. Termoon
on saatavilla vuokien nostolevy, kylmäelementtitaso sekä
kylmäelementit kylmä- ja pakastekuljetuksiin.
 • Mitat 33,7 x 26,6 x 32,5 cm
 • Paino 0,6 kg
 • Väri: Musta
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 855

Asettelu