Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Jussi Lähde: Jorma Kontio - 10 000 voiton mies

Julkaistaan lokakuussa 2016

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Jussi Lähde: Jorma Kontio - 10 000 voiton mies

Hinta

25,90 EUR

Osamaksulla 4.08 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.  (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia). Voimassa 31.5. asti.

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Jussi Lähde: Jorma Kontio - 10 000 voiton mies

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Jussi Lähde: Jorma Kontio - 10 000 voiton mies

Kymmenentuhatta voittoa ravilähdöissä on poikkeuksellinen saavutus. Vain yksi eurooppalainen ja pieni joukko amerikkalaisia raviohjastajia on pystynyt samaan saavutukseen.

Suomalainen Jorma Kontio saavutti kymmenentuhannen voiton rajan elokuussa 2015. Kotikaupunki Oulussa poikkeusluvan turvin alaikäisenä alkanut ura on vienyt Kontion ohjastamaan maailman parhaita lämminverisiä ja kylmäverisiä ravureita.

Maailman arvostetuimmissa suurkilpailuissa ohjastanut Kontio saavutti maagisen kymmenentuhannennen voittonsa Pihtiputaan pienellä ja idyllisellä raviradalla. Koko 2000-luvun Ruotsissa asunut Kontio on voittanut ravilähtöjä kahdeksassatoista eri maassa, voittonsa hän ajaa sinivalkoisessa ajopuvussa. Vuonna 2015 täyttyi Jorma Kontion pitkäaikainen unelma, kun hän saavutti sukunsa miesten perinteen velvoittamana ensimmäisen ravikuninkuutensa Joensuun Kuninkuusraveissa.

Kontio on suomalainen maailmankansalainen ja tyyliikoni joka ihailee Konsta Jylhän viulunsoittoa. Millainen on ollut Kontion tie oman lajinsa absoluuttiselle huipulle? Mitä ravilähdön aikana tapahtuu ja miten lähtö voitetaan? Miten se voitetaan kymmenentuhatta kertaa? Miten Jorma Kontio lukee hevosia ja miksi hän käy edelleen tervehtimässä uransa tärkeintä hevosta vuosia sen kilpailu-uran päättymisen jälkeen?

Hevosurheilu-lehden päätoimittaja Jussi Lähde on seurannut Kontion uraa vuosikymmenten ajan. Jorma Kontio – 10 000 voiton mies on kirja unelmista ja niiden saavuttamisesta sekä ainutlaatuisesta yhteydestä ihmisen ja hevosen välillä.

Tammikuussa 2016 Jorma Kontio nimitettiin Suomen urheilun lähettilääksi. Sama arvo on myönnetty vain kerran aikaisemmin, saajana oli Formula 1 -sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen.

Kirjailija ja Hevosurheilu-lehden päätoimittaja Jussi Lähde on seurannut kansainvälistä raviurheilua vuosikymmenten ajan. Intohimoinen raviurheilun ystävä tunnetaan myös muilta elämän osa-alueilta, muun muassa yhteiskunnallisia asioita käsittelevästä YLE:n radio-ohjelmasta Leikola ja Lähde. Lähde seurasi Jorma Kontion 10 000. voiton metsästystä sekä Kontion nykyisen kotimaan Ruotsin raviradoilla että historiallisen rajapyykin saavuttamista Pihtiputaalla.

 • Sidottu

Sivumäärä 192
Kirjoittaja Jussi Lähde
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu