Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Omat tiedot

Voit päivittää asiakastietojasi ja markkinointilupaa Omilla sivuilla kohdassa Omat tiedot. Oletuksena tallennetaan ensimmäisellä tilauksella käyttämäsi yhteystiedot, jos et ole täydentänyt yhteystietojasi sitä ennen Omilla sivuilla.

Asiakastietoja ovat

Käyttäjätunnus / Sähköpostiosoite

Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi syöttämällä kenttään haluamasi sähköpostiosoitteen.

Nimi- ja osoitetiedot

Anna viralliset nimi- ja osoitetiedot ilman lyhenteitä.

Puhelinnumero

Antamalla matkapuhelinnumerosi saat tekstiviestin Postin tai Matkahuollon pisteeseen toimitettavan tilauksen saapumisesta. Puhelinnumero on aina pakollinen tieto tilauksen yhteydessä. Kotiinkuljetuksen tarkempi ajankohta sovitaan puhelimitse.

Yrityksen nimi

Täytä tiedot jos haluat yrityksen nimen tilausvahvistukseen / kuitille ja lähetyslistalle

Markkinointiluvat

Jos haluat tietoa Kärkkäisen tarjouksista, uutuuksista ja palveluista sähköpostiisi, rastita Haluan uutiskirjeitä ja tarjouksia sähköpostiini -valintaruutu. Tiedotteissa kerrotaan etukäteen esim. Sikapäivät -erikoistarjouksista ja uusista tuotteista.

Muu toimitusosoite

Voit lisätä enintään 5 vaihtoehtoista toimitusosoitetta. Jos haluat lisätä, muokata tai poistaa vaihtoehtoisia toimitusosoitteita, klikkaa Lisää/muokkaa toimitusosoitteita -valintaruutua. Lisää toimitusosoite antamalla osoitteen nimi ja osoitetiedot. Klikkaa sitten Tallenna tiedot -painiketta.

Muokkaa toimitusosoitetta valitsemalla ensin osoite Valitse muu osoite -pudotusluettelosta. Muokkaa osoitetta ja klikkaa Tallenna tiedot -painiketta.

Poista toimitusosoite valitsemalla ensin osoite Valitse muu osoite -pudotusluettelosta. Valitse Poista toimitusosoite -valintaruutu ja klikkaa Tallenna tiedot -painiketta.