Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Omat tiedot

Voit päivittää asiakastietojasi ja markkinointilupaa Omilla sivuilla kohdassa Omat tiedot. Oletuksena tallennetaan ensimmäisellä tilauksella käyttämäsi yhteystiedot, jos et ole täydentänyt yhteystietojasi sitä ennen Omilla sivuilla.

Asiakastietoja ovat

Käyttäjätunnus / Sähköpostiosoite

Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi syöttämällä kenttään haluamasi sähköpostiosoitteen.

Nimi- ja osoitetiedot

Anna viralliset nimi- ja osoitetiedot ilman lyhenteitä.

Puhelinnumero

Antamalla matkapuhelinnumerosi saat tekstiviestin Postin tai Matkahuollon pisteeseen toimitettavan tilauksen saapumisesta. Puhelinnumero on aina pakollinen tieto tilauksen yhteydessä. Kotiinkuljetuksen tarkempi ajankohta sovitaan puhelimitse.

Yrityksen nimi

Täytä tiedot jos haluat yrityksen nimen tilausvahvistukseen / kuitille ja lähetyslistalle

Markkinointiluvat

Jos haluat tietoa Kärkkäisen tarjouksista, uutuuksista ja palveluista sähköpostiisi, rastita Haluan uutiskirjeitä ja tarjouksia sähköpostiini -valintaruutu. Tiedotteissa kerrotaan etukäteen esim. Sikapäivät -erikoistarjouksista ja uusista tuotteista.

Muu toimitusosoite

Voit lisätä enintään 5 vaihtoehtoista toimitusosoitetta. Jos haluat lisätä, muokata tai poistaa vaihtoehtoisia toimitusosoitteita, klikkaa Lisää/muokkaa toimitusosoitteita -valintaruutua. Lisää toimitusosoite antamalla osoitteen nimi ja osoitetiedot. Klikkaa sitten Tallenna tiedot -painiketta.

Muokkaa toimitusosoitetta valitsemalla ensin osoite Valitse muu osoite -pudotusluettelosta. Muokkaa osoitetta ja klikkaa Tallenna tiedot -painiketta.

Poista toimitusosoite valitsemalla ensin osoite Valitse muu osoite -pudotusluettelosta. Valitse Poista toimitusosoite -valintaruutu ja klikkaa Tallenna tiedot -painiketta.

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu