Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Käsidesi/käsihuuhde
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Medisoft 100 ml käsihuuhde

2,20 EUR(22,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Medisoft Käsihuuhde on käsien desinfiointiin tarkoitettu valmiste. Käsihuuhdetta hierotaan huolellisesti isohko pisara kuiviin käsiin. Käsien annetaan kuivua vapaasti. Ei huuhdella. Käsihuuhde sisältää glyserolia, joten se ei kuivata ihoa. Medisoft Käsihuuhteiden teho on testattu EN 1500 -standardin mukaisesti.

100 ml:n käsihuuhdepullo kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Aivan ehdoton tuote matkalle mukaan!

Vaara. Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

LV 100 ml desinfiointiaine

2,40 EUR(24,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hajusteeton ja väriaineeton sopii herkälle iholle useinkin toistuvaan käsien desinfiointiin. Sisältää kosteuttavaa glyserolia, joten se ei kuivata käsiä. Kätevänkokoinen pakkaus kulkee helposti laukussa, ja sen voi ottaa mukaan myös käsimatkatavaroihin lentokoneessa. Tuote täyttää EU-standardin EN 1500. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Erisan 10 kpl desinfektiopyyhe käsille

2,80 EUR(0,28 EUR / KPL)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Erisan desinfektiopyyhe on tehokas, hoitava, nopea ja helppo suoja käsille. Se ei tehokkuudestaan huolimatta kuivata ihoa, vaan sen hoitavat ainesosat pitävät käsien ihon pehmeänä ja suojaavat ihoa alkoholin kuivattavalta vaikutukselta. Tappaa 99,9 % mikrobeista* (*KTTL Testi EN1500). Desinfektiopyyhkeen käyttöä suositellaan erityisesti silloin, kun vesipesu ei ole mahdollista. Desinfektiopyyhe antaa lisäsuojaa erityisesti flunssa- ja vatsatautiaikaan ja on kätevä apu mukana matkoilla ja retkillä. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Pakkauskoko 10 kpl / rasia.


Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Syttyvä neste ja höyry. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Erisan 300 ml desinfektioaine käsille

4,20 EUR(14,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Erisan Desinfektioaine on tehokas, hoitava ja helposti imeytyvä käsidesi hyvän käsihygienian ylläpitämiseen. Se ei tehokkuudestaan huolimatta kuivata ihoa, vaan sen hoitavat ainesosat pitävät käsien ihon pehmeänä ja suojaavat ihoa alkoholin kuivattavalta vaikutukselta. Tappaa mahdolliset taudinaiheuttajat. KTTL Testi EN1500. Käsidesin käyttöä suositellaan silloin, kun vesipesu ei ole mahdollista. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Vaara. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Helposti syttyvä neste ja höyry. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytätiiviisti suljettuna.JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jossen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.