Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Green Taste 350 g pekaanipähkinä

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Green Taste 350 g pekaanipähkinä

Hinta

12,50 EUR(35,71 EUR / kg)

Osamaksulla 3.52 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Green Taste 350 g pekaanipähkinä

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Green Taste 350 g pekaanipähkinä

Pekaanipähkinä eli pekaanihikkori (Carya illioinensis) on Yhdysvaltain keskiosista kotoisin oleva suurikokoinen jalopähkinäpuu. Lajin alkuperä on Mississippijoen laaksossa,josta se on levinnyt ympäri maailmaa. Erityisen suosittu pekaanipähkinä on Yhdysvalloissa: pekaanipähkinäpiiras on eteläisten osavaltioiden tyypillisimpiä herkkuja.

Pekaanipähkinäpuut voivat elää useita satoja vuosia, siemeniä ne alkavat tuottaa noin 20 vuoden ikäisinä. Korkeintaan hieman yli 40-metriseksi kasvavalla puulla on pitkät, hieman saarninlehtiä muistuttavat, pienistä lehdyköistä muodostuvat lehdet. Pekaanipuu viihtyy kosteilla alueilla, ja vaikka laji kestää kylmänkin talven, vaatii se menestyäkseen kuuman kesäkauden.

Itse syötävä pekaanipähkinä muistuttaa saksanpähkinää, ja saksanpähkinän tapaan se on oikeastaan hedelmän kovakuorisen kodan sisällä kasvava siemen. Pienissä ryppäissä kasvavien ovaalinmuotoisten hedelmien ohut uloin kuori aukeaa syksyllä paljastaen kodan, ja sato korjataan tyypillisimmin lokakuun puolivälistä eteenpäin. Yksi puu tuottaa vuodessa keskimäärin 40 kiloa pähkinöitä. Pekaanipuiden kierto on kaksivuotinen, ja puu tekee suuremman sadon vain noin joka toinen vuosi.

Pekaanipähkinän ammattimainen viljely alkoi Yhdysvalloissa 1880-luvulla. Nykyisin USA vastaa yli 80% koko maailman pekaanituotannosta. Vuosittainen sato on 150–200 tuhannen tonnin välillä ja pekaanipuita on amerikkalaisilla viljelmillä yli 10 miljoonaa. Suurimmat pekaaniosavaltiot ovat Georgia, Texas, New Mexico ja Oklahoma. Yhdysvaltojen ulkopuolella pekaaneja tuottavat Australia, Brasilia, Kiina, Israel, Meksiko, Peru ja Etelä-Afrikka.

Pekaanipähkinän maku on hieman makea ja voisen rikas, ja se onkin macadamian ohella rasvaisimpia pähkinöitä.

 • Sisältö: 350 g

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu