Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Green Taste 150 g hasselpähkinä

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Green Taste 150 g hasselpähkinä

Hinta

3,90 EUR(26,00 EUR / kg)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Green Taste 150 g hasselpähkinä

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Green Taste 150 g hasselpähkinä

Koivunsukuisissa puissa tai pensaissa kasvava hasselpähkinä on suosittu pähkinälaji niin sellaisenaan syötynä kuin monien ruokien ja leivonnaisten raaka-aineena. Erilaisia hasselpähkinää kasvattavia lajeja on 14–18, ja ne kuuluvat kasvitieteellisesti Corylus-sukuun. Tyypillisimmät viljellyt lajit ovat pienikokoiset Corylus avellana ja Corylus maxima, tai eri lajeista jalostetut hybridit.

Corylus avellana eli euroopanpähkinäpensas on ainoa pähkinälaji, joka menestyy myös Suomen luonnossa. Laji suosii kalkkiperäistä maastoa, ja viihtyy runsas- ravinteisissa lehti- ja sekametsissä.

Viljellyt pähkinäpensaat ja -puut kasvavat noin 2–8 metrisiksi. Toisin kuin muut hedelmiä tekevät puut, nämä puut tai pensaat pölyttyvät jo talvella. Tuuli levittää siitepölyn koivun norkkoja muistuttavista uroskukinnoista naaraskukintoihin, jotka kevään tullen alkavat kypsyttää pähkinöitä. Pienissä rykelmissä kasvavat hasselpähkinät ovat kypsiä syksyllä, ja sadonkorjuu tapahtuu elokuusta lokakuuhun.

Pähkinöiden poiminta voi tapahtua poimimalla rykelmät oksista käsin, ravistamalla ne koneellisesti alas tai odottamalla, että pähkinät tippuvat omia aikojaan ja korjaamalla ne sitten maasta. Pähkinöitä kuivatetaan, ja ne irrotetaan lehtitaskustaan. Hasselpähkinää myydään niin kuorellisena kuin kuorettomana, parhaimmillaan se on paahdettuna.

Kaupallisesti hasselpähkinöitä kasvatetaan Turkissa, Azerbaidzanissa, Italiassa, Kreikassa, Espanjassa, Georgiassa, Iso-Britannian Kentissä ja Yhdysvalloissa Oregonin ja Washingtonin osavaltioissa. Turkki on ylivoimaisesti suurin tuottaja: kolme neljästä maailmassa kulutetusta hasselpähkinästä on turkkilainen. Hasselpähkinäpellot levittyvät Turkissa etenkin Mustan meren rannoille ja työllistävät vuosittain 400 000 työläistä.

Hasselpähkinä on suosittu raaka-aine konvehdeissa ja muissa suklaamakeisissa, ja sitä käytetään useassa maailmanlaajuisesti tunnetussa tuotteessa, kuten Frangelico-liköörissä ja Nutella-levitteessä. Pelkästään Nutellassa hasselpähkinää kulutetaan noin 400 tonnia vuosittain.

 • Sisältö: 150 g

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu