Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Green Taste 140 g saksanpähkinä

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Green Taste 140 g saksanpähkinä

Hinta

3,40 EUR(24,29 EUR / kg)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Green Taste 140 g saksanpähkinä

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Green Taste 140 g saksanpähkinä

Saksanpähkinä (Juglans regia) on yksitunnetuimmista pähkinöistä, ja sen aivoja
muistuttava muoto helposti tunnistettava. Noin parikymmenmetriseksi kasvava
puulaji kuuluu jalopähkinöiden (Juglandaceae)perheeseen, ja sen pähkinä on pistaasin jamantelin tapaan puun hedelmän eli luumarjansisältä löytyvä siemen.

Uloin, pehmeämpi vihreä maltokerros avautuu hedelmän kypsyessä, ja sisältä löytyy kovakuorinen saksanpähkinä. Kahteen osioon jakautuva ryppyinen pähkinä on öljyrikas ja makoisa laji,ja on ollut suosittu viljelypähkinä jo vuosituhansien ajan.

Laji on kotoisin Balkanilta Himalajalle ulottuvalta alueelta, ja on levinnyt jo Antiikin aikoina laajalle Eurooppaan jaAasiaan, muun muassa Aleksanteri Suuren ja Rooman valtakunnan laajenemisen mukana. Pohjois-Amerikkaan laji kulkeutui englantilaisten kolonialistien mukana 1600-luvulla.Tänä päivänä suurilehtisiä saksanpähkinäpuita kasvatetaan niin koristepuina kuin pähkinöiden vuoksi suuressa osassa Eurooppaa, Amerikkaa ja Aasiaa. Kaupallisensaksanpähkinätuotannon suurmaita ovat Kiina, Iran, Yhdysvallat, Turkki ja Meksiko. Vaikka saksanpähkinäpuita kasvaa Keski-Euroopassa monin paikoin, vain Ranskassasitä viljellään kaupallisesti merkittäviä määriä.

Saksanpähkinäpuu alkaa tuottaa pähkinää noin 5–7 vuoden jälkeen istutuksesta. Paras satokausi osuu useimmilla alueilla syyskuun ja joulukuun alun väliin. Kypsä pähkinä, jonka uloin kerros on auennut, ravistetaan maahan, ja kerätään prosessointia varten. Pähkinöistä poistetaan maltokerros ja ne pestään ja kuivataan: optimikosteus
on noin 8 %. Pähkinät lajitellaan kokonsa perusteella. Osasta poistetaan vielä kuori ennen myyntiä.

 • Sisältö: 140 g

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu