Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Garmin Edge 800 Performance & navigation bundle pyöräily-GPS

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garmin Edge 800 Performance & navigation bundle pyöräily-GPS

Hinta

499,00 EUR

Osamaksulla 23.79 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Garmin Edge 800 Performance & navigation bundle pyöräily-GPS

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Garmin Edge 800 Performance & navigation bundle pyöräily-GPS

Hyödynnä kaikki ajolenkit Edge® 800:n avulla. Se on ensimmäinen GPS-pyörätietokone, jossa on kosketusnäyttö. Edge 800:n avulla voit navigoida ja seurata suorituksia. Se on erinomainen retkeilyyn, työmatkoille sekä kilpa- ja maastopyöräilyyn. Se sisältää peruskartan ja seuraa matkaa, nopeutta, sijaintia ja nousua/laskua. Käyttämällä sen kanssa ANT+™-sykevyötä¹, nopeus-/poljintunnistinta¹ tai yhteensopivaa voimamittaria² voit analysoida retkiä entistä tarkemmin.

Näyttö on suunniteltu kestämään luonnonvoimia, mutta silti niin herkäksi, että voit käyttää sitä käsineet kädessä. Voit vaihtaa harjoitussivuja tai panoroida ja zoomata karttaa yhdellä napautuksella. Kirkas, auringonvalossakin luettava näyttö on helposti tarkasteltavissa kaikissa valaistusolosuhteissa. Älä anna ulkoasun hämätä - Edge 800 on vesitiivis IPX7-standardien mukaan ja kestää maastopyöräilyyn liittyvät kovatkin iskut ja naarmut. Aerodynaamisen Edge 800:n pinta näyttää hiilikuidulta ja siinä on siniset tai valkoiset tehosteet. Voit kiinnittää sen pyörän runkoon tai ohjaustankoon matalaprofiilisella telineellä. Neljäsosakierroksen käännettävä teline pitää laitteen paikallaan, mutta on helppo siirtää pyörästä toiseen irrotettavien uudelleen käytettävien hihnojen avulla.

Käytitpä pyörää kulkuvälineenä tai pakokeinona, helppokäyttöiset kartat lisäävät matkustusmukavuutta. Edge 800 sisältää peruskartan, jossa näkyvät suurimmat tiet ja kaupungit. Lisäksi se on yhteensopiva katu-¹ tai topografiakarttoja³ sisältävien microSD™-korttiemme kanssa. Valitse vain määränpää, ja Edge 800 näyttää yksityiskohtaiset navigointiohjeet. Lisäksi voit ajaa Edge 800:n avulla muiden pyöräilijöiden tallentamia reittejä. Tutustu Garmin Connect™ -sivustoomme ja valitse haluamasi reitti miljoonista muiden käyttäjien lataamista reiteistä.

Kaikki Edge 800 -laitteeseen lataamasi toiminnot tallennetaan harjoituksiksi. Voit seurata harjoitusta ja käyttää navigointiohjeita tai kilpailla aiemmin määritettyjen tavoitteiden kanssa. Lisäksi voit luoda reitin, tarkastella korkeusmuutoksia ja muita tietoja ja ladata tiedot Edgeen Garminin maksuttomalla BaseCamp™-ohjelmistolla tai muilla sovelluksilla. Edge 800 tallentaa kaikki liikkeesi erittäin tarkalla GPS-vastaanottimella, jonka satelliittiyhteys ei katkea edes puiden alla. Vastaanottimen HotFix®-satelliittiennustustoiminto laskee sijaintisi tavallista nopeammin, ja siinä on myös automaattinen aikavyöhykkeen valinta. Edge 800 tallentaa runsaasti matkan tietoja. Lisäksi voit mukauttaa näkymää enintään kolmella harjoitussivulla. Barometrinen korkeusmittari takaa nousu- ja laskutietojen tarkkuuden ja tallentaa lämpötilamuutokset.

Jos kaipaat tehoa pyöräilyyn, voit liittää Edge 800:n a kolmannen osapuolen ANT+-yhteensopivaan voimamittariin ja näyttää tehosi watteina ajaessasi. Nämä arvokkaat tiedot osoittavat ajo-olosuhteista riippumatta, kuinka kovaa harjoittelet, jotta voit harjoitella viisaammin. Edge 800 -laitteen mukana toimitetaan myös nopeus-/poljinnopeusanturi ja sykevyö sekä Euroopan katukartat. Tarvitsetko lisää motivaatiota tehon lisäämiseksi? Kilpaile Virtual Partnerin® kanssa. Se on tavoitteesi ja nopeutesi suhteen digitaalinen ilmentymä. Muita harjoittelutoimintoja ovat yksityiskohtainen harjoittelun suunnittelu, Auto Pause®, Auto Lap® ja harjoitukset. Niiden avulla voit verrata saman reitin peräkkäisiä ajokertoja. Olet ajanut matkan, nyt voit tarkastella sitä sekä toistaa ja jakaa sen. Lataa tietosi Garmin Connect™ -sivustoomme, jossa voit analysoida ja jakaa tietoja maksutta. Voit ladata tiedot PC- tai Mac-tietokoneesta laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Garmin Connect -sivustossa voit tarkastella ajamaasi matkaa kartalla, näyttää matkan yhteenvedon, luoda tavoitteita, jakaa matkan muiden käyttäjien kanssa ja paljon muuta.

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu