Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Garmin Edge 200 pyöräily-GPS

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garmin Edge 200 pyöräily-GPS

Hinta

139,00 EUR

Osamaksulla 8.79 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Garmin Edge 200 pyöräily-GPS

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Garmin Edge 200 pyöräily-GPS

Lisää uutta eloa jokaiseen matkaan Edge 200 -laitteella. Tämä GPS-polkupyörätietokone seuraa aikaa, matkaa, nopeutta, sijaintia ja kulutettuja kaloreita. Edge 200 on erinomainen harjoitteluun, päivittäisille matkoille ja retkille ja kaikkiin seikkailuihin, jotka haluat kokea uudelleen myöhemmin osoitteessa Garmin Connect™ - maksuttomassa sivustossamme tietojen analysointia, kartoitusta ja jakamista varten.

Tiedämme, että haluat nauttia matkasta miettimättä vaihteita ja elektroniikkaa, ja siksi Edge 200 onkin erittäin helppokäyttöinen. Mitään asennusta ei tarvita - aseta se vain mukana toimitettuun polkupyörätelineeseen ja lähde matkaan. Lisäksi voit käyttää sitä useissa polkupyörissä. Edge 200 -laitteessa on herkkä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste, joka laskee sijainnin nopeasti. Kun käynnistät sen ulkona, se löytää satelliitteja nopeasti, jotta voit lähteä välittömästi liikkeelle. Se myös varoittaa, jos lähdet liikkeelle, mutta ajanotto ei ole käynnissä. Edge 200 -laitteessa on Auto Pause -toiminto, joka pysäyttää ajanoton, kun et ole liikkeellä, ja käynnistää sen uudelleen automaattisesti, kun lähdet taas liikkeelle. Lisäksi voit asettaa matka-, aika- tai kalorihälytyksiä, mikä helpottaa tavoitteiden saavuttamista.

Haluat varmasti nähdä ajamasi matkan ja ajonopeutesi riippumatta siitä, ajatko huvin vuoksi, kuntoillaksesi vai kilpailutarkoituksessa. Kun tiedot ovat aina käytettävissäsi, motivaatiosi pysyy huipussaan. Edge 200 -laitteeseen mahtuu enintään 130 tunnin matkatiedot. Laite lajittelee toiminnot siten, että näet nopeasti nopeimman, pisimmän ja viimeisimmän matkan. Edge 200 -laitteen avulla voit lisätä uutta eloa aiempiin matkoihin harjoitustoiminnolla, jonka ansiosta voit kilpailla aiempia ajoaikojasi vastaan. Digitaalinen pyöräilijä osoittaa nopeutesi suhteessa aiempaan sekä sen, miten paljon edellä tai jäljessä olet. Virtuaalinen kilpailu onnistuu, kun lataat laitteeseen muiden Garmin Connect -käyttäjien lisäämiä matkoja.

Liity maailmanlaajuiseen pyöräilijöiden ja ulkoilijoiden yhteisöön Garmin Connect -sivustossa. Matkan päätyttyä voit ladata sen sivustoon ja tarkastella kulkemaasi matkaa kartassa, analysoida sitä, jakaa sen ja tarkastella lisätietoja, kuten korkeutta. Garmin Connectin uudella Course Creator -toiminnolla voit suunnitella uusia matkoja tai muuntaa aiempia toimintoja harjoituksiksi.

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu