Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Far Cry The Wild Expedition PS3 peli

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Far Cry The Wild Expedition PS3 peli

Hinta

12,90 EUR

Osamaksulla 3.54 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 2,8 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Far Cry The Wild Expedition PS3 peli

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Far Cry The Wild Expedition PS3 peli

Neljä Far Cry -peliä sisältävä kokonaisuus tarjoaa täyslaidallisen avoimen pelimaailman räiskintää.
Far Cry Wild Expeditions on kattava räiskintäpelien paketti, joka sisältää kaikki neljä tähän asti julkaistua Far Cry -pelisarjan peliä. Mukana paketissa ovat koko sarjan aloittanut saariseikkailu Far Cry Classic, pelisarjan savanneille laajentanut Far Cry 2, hurja viidakkosaarispektaakkelin tarjonnut Far Cry 3 sekä ainutlaatuisen futuristisen Far Cry 3 Blood Dragon -pelin.

Far Cry Classic vie pelaajan venekapteeni Jack Carverin saappaisiin, joka epäonnekseen joutuu huipputaitavien palkkasotilaiden metsästämäksi seikkailussa, jossa lähes kaikki mahdollinen menee pieleen. Avoimen pelimaailman saarimaailmassa nähdään upean vaihtelevaa saariympäristöä, päivänajan vaihteluita, erilaisia kulkuneuvoja sekä paljon erilaisia aseita ja haastavia vihollisia.

Sodan repimään Afrikkaan sijoittuva Far Cry 2 tarjoaa täysin toisenlaisen ympäristön kuin pelisarjan aloittanut ensiosa. Korruptoituneet sotaruhtinaat taistelevat keskenään ja pelaaja joutuu keskelle järisyttävää kaaosta selviytymisviettinsä varaan. Mukana on sekä yksinpelikampanja että monipuolinen moninpeli.

Yksi julkaisuvuotensa palkituimmista peleistä oli Far Cry 3, joka nosti avoimen pelimaailman räiskintäkokemuksen uudelle tasolle. Kiehtova juoni, kauniit ympäristöt ja kiinnostavat pelihahmot tekevät tästä pelistä yhden kaikkien aikojen räiskintäpeleistä. Pitkäkestoisen yksinpelikampanjan lisäksi peli sisältää sekä moninpelimuotoja sekä yhdessä (co-op) että toisia vastaan.

Far Cry 3 -pelin spinoffina syntynyt Far Cry 3 Blood Dragon tarjoaa vaihtoehtoisen näkymän 2000-luvun dystopiasta, mutta 1980-lukuisten toimintaelokuvien silmin katsottuna. Eletään vuotta 2007 ja sotilaskyborgit ovat täyttä totta tieteiselokuvista tuttuine aseineen ja apuvälineineen. On aika pelastaa neito, tuhota pahis ja siinä sivussa pelastaa koko maailma. Far Cry 3 Blood Dragon oli yksi vuoden 2013 kehutuimpia latauspelejä.

Ikäraja, v 18
Pelin alusta PS3
Kategoria Toiminta
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu