Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

EyePet PS3 peli + kamera

Tässä on ilkikurinen, taianomainen uusi perheenjäsenesi.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
EyePet PS3 peli + kamera

Hinta

5,00 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • EyePet PS3 peli + kamera

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

EyePet PS3 peli + kamera

On aina jännittävää saada uusi tulokas perheeseen - ja EyePet saa aikaan tämän tunteen tuoreella ja valloittavalla tavalla. Kun adoptoit munan Pet Centre -lemmikkikeskuksesta, siitä kuoriutuu suloinen lemmikki, jota voit hoitaa omassa olohuoneessasi. Siitä hauskuus vasta alkaa... Koko perheen EyePet-elämystä auttaa kaksi hauskaa työkalua, jotka herättävät lemmikkisi eloon. PlayStation Eye -kameran ja uskomattoman taikakortin avulla voit nähdä herttaisen lemmikkisi kaikessa loistossaan, kun se vipeltää ympäri olohuonettasi.
Saat lemmikistä helposti omanlaisesi - voit stailata sen turkin ja ostaa sille asusteita, ja persoonallinen tyyli voi kehittyä lemmikin mukana. Lemmikki käy läpi kolme kehitysvaihetta, joiden aikana se muuttuu entistä ilmeikkäämmäksi, älykkäämmäksi ja ketterämmäksi. Voit mukauttaa ikioman, nenäkkään pikku EyePet-lemmikkisi.
Kun lemmikki on valmis, tarjolla on kokonainen viihteen maailma. Voit piristää lemmikkiä silittämällä sitä, antaa sille ruokaa ja leikkiä sen kanssa monilla jännittävillä tavoilla. Voit leikkiä ja olla vuorovaikutuksessa ikioman erityisen ystävän kanssa, josta voit pitää huolta aivan itse. Lemmikin kanssa on helppo leikkiä. Tapoja on kaksi - avoin leikki ja haasteleikki. Avoimessa leikissä valittavana on eri tiloja, ja voit poimia lelujen valikoimasta mieleisesi ja leikkiä tiettyä leikkiä. Jos esimerkiksi valitset robotin, pääset pelaamaan tennistä lemmikin kanssa, ja eräässä toisessa leikissä voit käyttää palloksi käpertyvää lemmikkiä keilapallona.
Eikä siinä kaikki - voit myös piirtää lemmikille uusia leluja, ja piirrokset heräävät taianomaisesti eloon ruudulla. Haluaisitko antaa lemmikille tyylikkään pikku auton? Sinun tarvitsee vain piirtää auto, niin lemmikkisi pääsee hurjastelun makuun - tämä on hauskaa ja kehittää lisäksi ystävyyssuhdetta sinun ja lemmikin välille.
Haasteleikissä on 16-päiväinen treeniohjelma, ja jokainen päivä palkitaan uudella lelulla. Mukana on kaikkiaan 60 lemmikin kehitykseen perustuvaa haastetta, jotka yhdessä avoimen leikin kanssa tarjoavat rutkasti puuhaa sinulle ja lemmikille.
Hauskanpito lemmikin kanssa ei pääty tähän. Voit myös ottaa valokuvia ja videoita lemmikkisi parhaista hetkistä ja katsella niitä kerta toisensa jälkeen, ja voit tutustua EyePet.com-sivuston hauskaan sisältöön. Lisäksi voit luoda lemmikkiprofiilin ja ladata pelinsisäisestä kaupasta paketteja, mukaan lukien uusia asuja, joita hankkimalla voit saat lemmikille tietyn juhlan mukaiset vetimet tai esimerkiksi lippiksen tai avaruuspuvun.
EyePet on täydellistä koko perheen viihdettä hellyttävän pikku lemmikin muodossa. Lue jatkossa lisätietoja ihastuttavasta uutuudesta.

 • Ikäsuositus: 3+

Pelin alusta
Kategoria
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu