Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Epson Expression Home XP-302 langaton monitoimitulostin

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Epson Expression Home XP-302 langaton monitoimitulostin

Hinta

59,90 EUR

Osamaksulla 5.5 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Epson Expression Home XP-302 langaton monitoimitulostin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Epson Expression Home XP-302 langaton monitoimitulostin

Epson Expression Home XP-302 kuuluu Epsonin kaikkein pienimpien kotikäyttöön tarkoitettujen monitoimisten mustesuihkutulostimien Small-in-One-sarjaan. Kotikäyttäjät saavat saavat sen avulla sekä kustannustehokkaat tulosteet että kätevämpää tulostamista WiFi-yhteyden, LCD -näytön ja mobiilitulostuksen avulla. Epson Expression Home XP-302 sisältää Epson Connect -sovelluksen, jonka ansiosta laitteen käyttö on entistä joustavampaa ja vapaampaa. Se mahdollistaa valokuvien ja asiakirjojen nopean tulostuksen langattomasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Tulostus on mahdollista kaikkialta maailmasta lähettämällä asiakirjat tai kuvat sähköpostitse suoraan tulostimeen.
XP-302 tukee Apple AirPrint -toimintoa, jonka avulla tulostat sähköpostiviestit, valokuvat, Web-sivut ja asiakirjat helposti suoraan iOS-laitteista. Tulostin tukee myös Google Cloud Print -sovellusta, joka mahdollistaa mobiilitulostuksen älypuhelimesta ja tietokoneesta.
Automaattisen WiFi-asennuksen ansiosta kannettavien ja pöytäkoneiden tulostus- ja skannausasetusten määritys tapahtuu erittäin helposti. XP-202 löytää ja määrittää tarvittavat verkkoasetukset automaattisesti. Tulostimessa on lisäksi 3,6 cm:n LCD-värinäyttö ja muistikorttipaikka, jotka mahdollistavat kuvien tulostamisen ilman tietokonetta käteviä valikkokomentoja seuraamalla.

 • Paketissa: erilliset mustepatruunat, Virtakaapeli, Kokoonpano-ohje, Ohjelmisto (CD),Takuuasiakirja
 • Käytettävät toiminnot: Tulostus, skannaus ja kopiointi
 • Tulostustarkkuus: enintään 5760 x 1440 dpi
 • Tulostusnopeus: 33 Sivua/min Mustavalko (tavallinen, 75 g/m²), 15 Sivua/min Väri (tavallinen, 75 g/m²), 38 Sekuntia yhtä 10 x 15 cm:n kokoista valokuvaa kohden (Epson Premium Glossy Photo Paper)
 • Tulostusnopeus ISO/IEC 24734: 8,7 Sivua/min Mustavalko, 4,5 Sivua/min Väri
 • Paperilokeron kapasiteetti: 100 Arkki Vakio, 20 Sivua valokuvapaperia
 • Paperikoot: A4, A5, A6, B5, C6 (kirjekuori), DL (kirjekuori), No. 10 (kirjekuori), Letter, Letter Legal, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm, 16:9, Käyttäjäkohtainen
 • Optinen skannaustarkkuus: enintään 1200 x 2400 dpi
 • Värikopio/Valokuvakopio: Kyllä
 • Liitännät: USB 2.0-Hi Speed (kaapeli ei sisälly pakkaukseen),
 • Wi-Fi Salaus: WEP 64 Bit, WEP 128 Bit, WPA PSK (TKIP), WPA PSK (AES)
 • Mobiili- ja pilvitulostuspalvelu: Epson Connect (iPrint, Email Print, Remote Print Driver), Apple AirPrint, Google Cloud Print
 • Mustepatruunat: Kukka sarja:18 ja 18XL
 • Mitat (l x s x k): 390 mm x 300 mm x 145 mm
 • Paino: n.4,2kg
 • Takuu: 12 kuukautta
 • Tarkemmat tekniset tiedot www.epson.fi

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu