Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Creative Sound Blaster Audigy RX PCI-E äänikortti

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Creative Sound Blaster Audigy RX PCI-E äänikortti

Hinta

62,50 EUR

Osamaksulla 5.6 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Creative Sound Blaster Audigy RX PCI-E äänikortti

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Creative Sound Blaster Audigy RX PCI-E äänikortti

 • Sound Blaster Audigy RX
  Koe korkealaatuiset podcastit ja monikanavainen surround-ääni! Laitteistokiihdytettyjen EAX-tehosteiden avulla voit lisätä monen tyyppisiä äänitehosteita helposti. Kortin ominaisuuksia ovat myös 106 dB: n signaali-kohinasuhde, 600 ohmin kuulokevahvistin studiotasoista äänentarkkailua varten ja ohjelmistot, joilla voit mukauttaa kaikkia ääniominaisuuksia.
 • E-MU-piiri kehittyneeseen tehosteiden käsittelyyn
  Sound Blaster Audigy Rx -kortissa on tehokas Creative E-MU-piiri, joka suunniteltiin käsittelemään legendaarista EAX-jälkikaikutehostetta (Environmental Audio eXtensions) ja tuottamaan hämmästyttäviä teatteritasoisia äänentoistoefektejä tietokonetta hidastamatta. Näin saat upean laatuiset tehosteet ja äänen ilman, että tietokoneen prosessointiteho kärsii.
 • Kaksi mikrofoniliitäntää
  Äänikortissa on kaksi mikrofoniliitäntää, joten voit ottaa kaverisi mukaan laulamaan samanaikaisesti! Voit myös käyttää toista liitäntää musiikkitaustan nauhoittamiseen samalla, kun laulat. Mahdollisuudet ovat rajattomat!
 • Lyhyen viiveen äänentallennus
  Audio Stream Input/Output (ASIO) -ohjainten tuen ansiosta voit nauttia lyhyemmistä viiveistä, mikä tekee Sound Blaster Audigy Rx -kortista täydellisen ratkaisun laadukasta ja lyhytviiveistä äänentallennusta varten.
 • Hallitse ja mukauta äänentoistoa
  Sound Blaster Audigy Rx Control Panel on erityinen tietokonesovellus, jolla voit hallita ja mukauttaa äänikortin jokaista ominaisuutta. Voit säätää Creative Multi Speaker Surround (CMSS tai CMSS 3D) -asetuksia toistaaksesi stereosisältöä monikanavaisen kaiutinjärjestelmän kautta ja lisätäksesi akustista syvyyttä monikanavasisältöösi. Voit myös käyttää mikrofonin tarkkailua ja stereomiksausta kuullaksesi itsesi tallennuksen aikana ja kuullaksesi tehosteet heti.
 • Hienosäädä EAX-asetuksia viimeiseen parametriin saakka
  Monipuolisen EAX Studio -ohjelmiston avulla voit hallita ja säätää tarkasti kaikkia EAX Advanced HD -ominaisuuksia, kuten ympäristötehosteiden lisäämistä musiikkiin, elokuviin, peleihin ja ääneen, tai vaihtaa musiikin sävellajia lennossa sovittaaksesi sen äänialaasi.
 • Ensiluokkaista Sound Blaster -laatua
  Nauti ensiluokkaisesta, emolevyn ääniominaisuudet ylittävästä Sound Blaster -äänestä, jonka signaali-kohinasuhde (SNR) on 106 dB. Stereo Direct -ominaisuuden avulla voit lisäksi kuunnella musiikkia puhtaassa ja käsittelemättömässä muodossa 24 bitin ja 192 kHz: n bittitaajuudella.
 • Mukana toimitettava Creativen äänitallennusohjelma
  Haluatko päästä äänittämään heti? Sound Blaster Audigy Rx: n mukana toimitetaan Creativen äänitysohjelma, kuten Creative WaveStudio ja Creative Smart Recorder, joten voit ryhtyä äänityspuuhiin vaikka heti!
 • Erillinen korkealaatuinen kuulokevahvistin
  600 ohmin kuulokevahvistimen ansiosta Sound Blaster Audigy Rx: n teho riittää vaativimmillekin studiokuulokkeille.
 • Nauti teatteritasoisesta surround-äänestä
  Tallentava Sound Blaster Audigy Rx -äänikortti tarjoaa myös teatteritasoisia kokemuksia tukemalla jopa 7.1-kanavaisen kaiutinjärjestelmän kytkemistä. Saat mukaansatempaavan teatterimaisen äänikokemuksen elokuvia, pelejä ja muita tarkoituksia varten!

 • Liitäntätyyppi: PCI Express x1
 • Signaalisuoritin: Creative E-MU
 • Äänentoistotila: 7.1 kanavaympäristö
 • DACtarkkuus: 24-bittiä
 • Näytteenottotaajuus: 192 kHz (enintään)
 • Signaalikohinasuhde: 106 dB
 • Takuu: 12 kk

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu