Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Cellfood 30 ml SAMe 30 ml ravintolisä

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Cellfood 30 ml SAMe 30 ml ravintolisä

Hinta

39,90 EUR(1330,00 EUR / litra)

Osamaksulla 4.66 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Cellfood 30 ml SAMe 30 ml ravintolisä

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Cellfood 30 ml SAMe 30 ml ravintolisä

Psyko-fyysiseen hyvinvointiin, avuksi kohottamaan mielialaa sekä puhdistamaan kehoa. Cellfood® SAMe tipat ravintolisä koostuu CELLFOOD® liuoksesta, johon on lisätty S-adenosyylimetioniinia (SAMe), aine, joka "luovuttaa" pienen atomiryhmittymän, metyylin. Cellfood ainutlaatuisen farmakokineettisen ominaisuutensa ja kielen alle tippoina laitettavan koostumuksen ansiosta tarjoaa nopean ja tehokkaan SAMe:n imeytymisen.

Cellfood® SAMe saa aikaan lukuisia biologisia vaikutuksia. Ensinnäkin, edistämällä muuntamista urasiili- osaksi tymiiniä mahdollistaen syntetisoinnin DNA:han. Edistää myös poistamaan homokysteiiniä, jonka ansiosta elvyttää kysteiiniä, olennaista synteesissä on antioksidantti glutationi (katkaisuhoito ja antioksidantti). Sekä edistämällä noradrenaliinin muuntamista adrenaliiniksi (välittäjäaine) ja kefaliineja lesitiineiksi (fosfolipidi) parantaen yleistä solukalvojen toimintaa, erityisesti hermosolutasolla.

Cellfood® SAMe hyödyllinen stimuloimaan solujen uusiutumista sekä hyödyllinen edistämään, korjaamaan ja uudistamaan kudoksia, esimerkiksi arpia, palovammoja tai leikkausarpia. Lisäksi se on arvokas lisä hyperhomokysteinemian ehkäisyssä ja hoidossa (tunnustettu riskitekijä sydän- ja verisuonitauteihin ja Alzheimerin tautiin) ja oksidatiivisen stressin (riskitekijä sairauksien syntyyn, jotka perustuvat aineenvaihduntaan, tulehduksiin ja rappeumiin, kuten diabetes, nivelreuma, systeeminen lupus erythematosus, Parkinsonin tauti, multippeliskleroosi, jne.). Lisäksivoidaan käyttää helpottamaan masennusta ja kipuja, yhdessä perinteisten hoitomuotojen kanssa, (päänsärky, fibromyalgia, jne) sekä ennen aikaisen vanhenemisen ehkäisyyn.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseriini, luonnolliset aromit, Cellfood liuos (merivedestä uutetut suolot, liuennut happi, riisietikka),runsaasti kalsiumia, hivenaineita, entsyymejä ja natriumseleniittiä, SAMe (S-adenosyylimetioniini)

Annostus: Ravista pulloa. 10 tippaa (1ml)kielen alle, 2 kertaa päivässä ennen aterioita.
30 ml = noin30-60 päiväannosta riippuen annostuksesta.

Ravintosisältö / 10 tippaa:
Cellfood 272 mg
S-adenosyylimetioniini 72 mg
Seleeni 8,5 µg

Alkuperämaa: USA

Suositeltua vuorokausi annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu