Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Canon i-SENSYS MF628Cw monitoimiväritulostin

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Canon i-SENSYS MF628Cw monitoimiväritulostin
8714574631967_1.jpg 8714574631967_2.jpg 8714574631967.jpg

Hinta

335,00 EUR

Osamaksulla 16.96 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Canon i-SENSYS MF628Cw monitoimiväritulostin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Canon i-SENSYS MF628Cw monitoimiväritulostin

Tämä kompakti Wi-Fi-yhteydellä varustettu A4-lasermonitoimilaite tarjoaa laadukkaat tulostus-, skannaus- ja faksaustoiminnot, joiden käyttö onnistuu vaivattomasti niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tablet-laitteella.

 • Tuottavuutta parantava monitoimilaite
  i-SENSYS MF628Cw A4 -lasermonitoimilaite sopii pienille yrityksille ja käyttäjille, jotka haluavat työskennellä tehokkaasti. Tee asiakkaisiin vaikutus värikkäillä myynti- ja markkinointiesitteillä. Skannaa, jaa ja arkistoi paksujakin paperinippuja vaivattomasti. Kopioi ja faksaa silloin kun haluat. Tämä pienikokoinen, tyylikäs, 14 värisivua minuutissa tulostava ja kattavilla toiminnoilla varustettu monitoimilaite sopii täydellisesti pienyrityksille ja kotitoimistoihin.
 • Vaivaton käyttö ja huolto
  MF628Cw: n älykkäitä ominaisuuksia on helppo käyttää laitteen etuosassa olevan selkeän 8,9 cm: n värikosketusnäytön kautta, ja lisäksi näytön voi helposti mukauttaa omaan työskentelytapaan sopivaksi. Näin MF628Cw: n kaikki toiminnot ovat käytettävissä muutamalla napautuksella. Laitteen huolto on aivan yhtä helppoa. Canonin kasettiteknologian ansiosta laite toimii aina luotettavasti, ja sen tulostuslaatu on erinomainen.
 • Tehty mobiilikäyttöön - toimistossa ja muualla
  Monet tekevät nykyisin liikkuvaa työtä ja vaihtavat laitetta ja paikkaa tarpeen mukaan. MF628Cw on kehitetty juuri tällaista työtä varten - se tarjoaa saman saumattoman käyttökokemuksen PC: n, kannettavan tietokoneen, tablet-laitteen ja älypuhelimen kanssa. Laitetta voi käyttää Mac- tai PC-tietokoneella Wi-Fi-yhteydellä, minkä lisäksi laitteessa on AirPrint- ja Mopria-tuki, joten siihen voi muodostaa yhteyden myös iOS- tai Android-laitteista toimiston ulkopuolelta. Laitteessa on Google Cloud Print -valmius, joten sillä voi tulostaa pilvipalvelusta. Lataamalla ilmaisen Canon PRINT Business -sovelluksen iOS- tai Android-laitteeseen saat kaikki nämä kätevät ja aikaa säästävät ominaisuudet käyttöösi. Ethernet-portti helpottaa yhdistämistä langattomaan tai langalliseen verkkoon.
 • Kopioi, jaa, tallenna ja säilytä
  Jos skannaat usein asiakirjoja sähköpostiin, jaat niitä pilvessä tai tallennat digitaalisessa muodossa, MF628Cw helpottaa elämääsi. 50 arkin syöttölaitteen avulla voi skannata useita asiakirjoja vaivattomasti, ja skannauksen hallinta onnistuu tietokoneessa MF Scan -apuohjelmalla ja mobiililaitteessa ilmaisella Canon PRINT Business -sovelluksella. Sovellusten avulla skannatut asiakirjat voi ladata suoraan Dropboxiin tai muuhun pilvipalveluun ja avata käsiteltäviksi missä tahansa. MF628Cw sopii erinomaisesti ketterille yrityksille, jotka haluavat panostaa tuottavaan työskentelyyn myös toimiston ulkopuolella.

 • Tulostustekniikka: Laser ( väri )
 • Kopioinnin maksiminopeus: Jopa 14 sivua/min
 • Kopioinnin maksimiresoluutio: Jopa 600 x 600 pistettä/tuuma
 • Tulostuksen maksiminopeus: Jopa 14 sivua/min
 • Tulostuksen maksimiresoluutio: Jopa 1200 x 1200 pistettä/tuuma
 • Skannaus: 600 x 600 pistettä/tuuma
 • Paperikoko: 128 x 139.7 mm (min) - Legal (216 x 356 mm)/A4 (210 x 297 mm) (enintään)
 • Mediatyypit: Kalvot, kirjekuoret, tavallinen paperi, kortit, tarrat, kierrätetty paperi, päällystetty paperi, painava paperi
 • Liitännät: USB 2.0, LAN, Wi-Fi(n), USB host
 • AirPrint käytössä: Kyllä
 • Toimistokoneiden ominaisuudet: Tulostaa USB Flash-asemalta, skannaa sähköpostiin, Google Cloud Print ready, scan to Cloud, Mopria-sertifioitu, skannaa FTP:hen, skannaa tietokoneelle
 • Ulkomitat PxSxK: 43 cm x 48.4 cm x 42.9 cm
 • Paino: 26 kg

Takuu 1 vuosi
Skannaustarkkuus 600 x 600
Värikopio/Valokuvakopio Kyllä
Tulostustarkkuus 1200 x 1200
Paino, kg 26
Mitat (l x s x k), cm 43 x 48.4 x 42.9
Tulostusnopeus 14 sivua/min
Paperikoot 128 x 139.7 mm (min) - Legal (216 x 356 mm)/A4 (210 x 297 mm) (enintään)
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu